Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

pyranha_1984 28-10-08 16:00

Re: Club astra bertone

pai e si pe la vitan si pe fizicienilor si la mine in pantelimon aici o dasta sunt multe .....

flo_bbi 30-10-08 03:26

1 Attachment(s)
VAND Jantele de pe Bertone 2.2 (spite late) cu tot cu gume folosite doar sezonu asta..
JANTE 17" Cauciucuri 215/40/17 (profil V - set toate 4)
0767.296.671 Florin
Attachment 685897

flo_bbi 30-10-08 03:29

1 Attachment(s)
nu mai mi se apinde displayul ala mic care arata cati km are masina.. stie careva cum se repara? :(
Attachment 685898

Florinike 30-10-08 09:04

Da, inlocuiesti becul ;)

FastBoy 30-10-08 11:50

apropo, isi vinde cineva ceasurile albe din bord, eu din pacate am negre...

sabothor 30-10-08 14:34

Quote:

Originally Posted by FastBoy (Post 1834693)
apropo, isi vinde cineva ceasurile albe din bord, eu din pacate am negre...

Salut. Hai sa iti explic ceva important, zic eu, in legatura cu cadranele de bord disponibile pe astra coupe. Dupa cum stii, sunt doar doua modele, cele albe, cum avem marea majoritate si cele negre, cum ai tu. Modelul de cadrane negre in general a fost pus pe varianta cu piele crem si bord de culoare cafeniu, iar cele albe, pe toate celelalte. Diferenta dintre cele doua nu este doar de aspect, cat si de structura. Aici ma refer la faptul ca pe cele albe au acul indicator negru mat, neiluminat (noaptea se vede tot cadranul iar acul este foarte usor de deosebit datorita faptului ca este negru pe alb). La tine, cadranele fiind negre, acul este transparent si iluminat intr-o nuanta de portocaliu (asemenea ceasurilor albe, seara). Daca cineva se va oferi sa faceti schimb de cadrane, o sa sa suferiti amandoi, in sensul ca nici unul dintre vo nu v-a mai reusi pe timp de noapte sa vada acul indicator. Tu vei avea un ac transparent pe fondul unor cadrane albe, moment in care lumina cadranelor va acapara lumina acului, deci practic acest devine invizibil, iar cel cu care ai facut schimbul (sa zicem) va avea cadrane negre si un ac negru mat, neiluminat, deci ... la fel de imposibil sa il vada noaptea.
Asta ar fi vestea proasta.
Vestea buna ar fi ca tu, fata de posesorii de cadrane albe, ai avantajul ca poti sa iti pui o plasma. Acul fiindca iluminat se va vedea foarte bine pe niste cadrane cu plasma, decat celor cu ac mat (apare aceeasi problema, negru pe negru).
Deci iti recomand cu tarie, inainte sa faci vreo prostie, sa te indrepti spre niste cadrane cu plasma, decat spre cadrane stock, albe, instalatia de iluminare a acului nefiind transferabila.
Pentru plasme iti recomand cele de la Innoparts. Pentru mai multe detalii vezi www.racing24.de

Sper ca ti-a fost de ajutor si ca te-am lamurit.

PS. Cu o si mai mare tarie, iti recomand sa le lasi asa.

Florinike 30-10-08 19:29

@sabothor - 1.se pot schimba si cadranele si acele fara problema, doar ca nu stiu cine ar ceda ceasurile albe unora negre.... poate cei cu plasme
2. ceasurile cu plasma sunt foarte tari dar deja sunt fumate, mai toti si-au pus pe masini de la bertone la logan. personal nu mi-as mai pune asa ceva pe masina (doar stii cum arata masina ;) )
3. ca sfat, puteti schimba ledurile si lumina rezultata da foarte bine....insa e ceva de munca...

flo_bbi 31-10-08 01:39

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 1834425)
Da, inlocuiesti becul ;)

k :D ma speriasem.. am crezut k e altceva..
am inteles k te ocupi de lumini..schimbi cam tot pe la bord.. ma poti ajuta cumva?

FastBoy 31-10-08 09:12

mersi sabothor pt sfat,curios si astia de la opel de ce au ales combinatia asta piele crem=ceasuri negre in bord:), deci cred ca voi apela la niste plasme pana la urma, ca cele innoparts,sunt dragute

Florinike 31-10-08 11:48

Nu stau foarte bine cu timpul dar incercam sa facem ceva si pentru tine ;)

pyranha_1984 31-10-08 12:16

Cine stie d unde imi iau si eu un eleron luneta pt a mea ?

Monde0 01-11-08 21:29

Cine imi monteaza si mie un buton switch on/off traction control ? eventual si pentru abs, sau cine cunoaste pe cineva care ar monta asa ceva , cine si-a mai montat si inca ceva ... daca ma duc la opel sa cer acest lucru oare m-o costa mult ?

multumesc

flo_bbi 02-11-08 00:08

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 1836438)
Nu stau foarte bine cu timpul dar incercam sa facem ceva si pentru tine ;)

ok :) knd ai timp..ma anunti 0767.296.671 ms

FastBoy 03-11-08 12:36

In atentia tuturor posesorilor de bertone turbo, vreau si eu sa stiu care naiba e furtunul pe care trebuie montat vacuum cand iti pui blow off,sau daca e cineva care m ar putea ajuta sa l montez:cry:

multumesc mult de pe acum

elspa 03-11-08 13:29

man:)....vino la mine acolo intr-o dupa amiaza si iti arat :)

All times are GMT +2. The time now is 13:09.

- Copyright 2026 4Tuning