![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
e cunoscut in lumea interlopa sub numele de WAZa....:lol: |
Quote:
|
www.crytunning.com tuning auto ieftn prahova
|
Quote:
|
Quote:
am vazut garda ca vine, am strigat la el, o tinea numai in limitari....nu il mai oprea nimeni...:)) nu a patit nimeni nimic, ne-au cerut bolentinele sa aiba si ei activitate pe seara aia si apoi ne-au trims in alt cartier sa nu mai fim in zona lor... cica ' duceti-va acolo unde faceti voi curse'......:D pai pe zapada bre nu merge, o ardem de-a latu pe vreme asta....cursele la vara.......:lol: ne-am mutat in zona nord unde nu am mai fost deranjati.....:)) |
Quote:
|
Ba omu nu are nici o greata......eu il stiu de la logan club...unde te duci cu el te distrzi..sincer..unii zic lucruri urate de el dar una paste alta e chiar de treaba:))
|
Dupa cum se prezinta vremea,diseara probabil se va tine o noua sesiune de dfriting...:lol:
|
Chiar nu e nimeni tentat..?::lol:
|
ms baieti pt aprecieri
unde e galagie zapada si masini sunt si eu prezent eu si cu wazu si nebunia noastra e fanu era asa pe post de miros frumos in masina ce sa faci mai avem si pe acasa niste porcusori trb sa manance tevile de pt vtm din pepeleu e o intamplare reala mia povestit bsj (sper sa nu sesuere ca am povestit la alti povestea)asa a fcut unu orcum e un vis sa ajung la vtm mai trebuie bani si multa experienta in rest daca ai microbu auto nu conteaza ce ai ce faci viata e frumoasa ca acu inbatranim si gata treaba in rest asteptam sa ninga sa mai o dam dea latu |
Atunci hai pe Petrolului, ca si eu tot Logan am, si poate facem ceva la dublu :)
|
Quote:
Pepeleu vere? Cum mah Pepeleu? :lol: Nu erau vere din "pepeleu", erau din PVC. Amadeus Chinezu' e cu intamplarea... multi ani in urma... Le pusese sa dea bine in poze. ;) |
De-a latu ceva cineva in seara asta?
|
Am fost eu putin pe Petrolului. E frumos :)
|
Ma refeream la ai nostrii... Dar vad ca iar a devenit topic de discutii pentru toti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning