![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Pt revista 4 Tuning si noul sticker 4 Tuning am vorbit cu Maryan 5 Ron stickeru ,sau 10 Ron stickeru cu tot cu revista 4Tuning ultimul nr.
In ziua cursei din Constanta pe 3 Mai il puteti contacta la acest nr de telefon 0729 654 482 pt comenzi si va intalniti cu el in ziua respectiva sa le inmaneze. O zi buna |
are cineva idee unde pot regla o statie CB in constanta? Adica mai exact unde-i acordez antena? Stiti cumva si un pret... stiu ca in general tot cei care se ocupa de alarme & sound , dar care anume , ca nu au toti ReflectoMetru...
|
Quote:
|
Quote:
|
mai baieti...am si eu o intrebare...
o cazare prin mamaia...ceva mai acceptabila...exista? ca batem atata drum...si macar cu cazarea sa iesim si noi cat de cat mai castigati multumesc |
scuze am un anunt de facut: zbuf telefonu tau e in masina la raul , ti-a cazut acolo. am tipat la tine dar n-ai auzit dupaia au venit ``baietii`` sau agitat toti si am plecat si eu.
si de ce nu ii trimiti un mesaj pe privat ? Chiar trebuie sa stie toata lumea ca zbuf are telefonul in masina la raul ? |
stie cineva de unde pot sa cumpar mocheta de genu la cea care se lipeste pe boxe ?
|
Quote:
|
m-am trezit tarziu...ca pana acum aveam stabilit...si persoana respectiva e un om de onoare si s-a anulat tot...iar acum trebuie sa cautam alta cazare...
ma rog...multumesc oricum |
Quote:
|
oky .... multumesc
|
Are cineva idee ce acte sunt necesare sa am la mine odata ce am folie pe spate? si inca o intrebare, certificatul acela de conformitate este unic ? ma refer trebuie sa aiba semnatura pe el in original ? daca poate cineva sa puna o poza cu un certificat sa-mi fac si eu o idee, va multumesc anticipat. sper sa nu am belele cu Politia :(
|
Quote:
|
Cine stie unde pot monta un eleron de aluminiu ? Si cam cati bani mi-ar lua operatiunea ?
|
unde as putea gasi in constanta autocolant negru mat cu latimea de 120mm ?
aia de pe tepes voda nu vor sa imi vanda... ei doar presteaza servicii, nu vand autocolant. merci |
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning