![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
tziam trimis PM, suna-ma si vb |
Silencer Power ...de unde esti ?
frenzy ... 0722.130.959 |
Quote:
deci...batem palma?? si cum ai pierdut jumate de finala?? una din doua poate..asa mai merge, eu ma miram cum sa pierzi jumate de toba..doar de a taiat-o vecinu cu flexu :oops: |
Quote:
|
Distanta dintre electrozii bujiilor trebuie sa fie de 0.8 (cum am descoperit ca am eu pe masina) sau 0.6?
|
distanta 0.025inch(0.64mm) la V6 si V4 la bujiile originale Motorcraft AGR 22 DB - 14mm, restul..cu specificatiile lor
|
Silence Power, pe unde in Bucale frate...te ajut cu carbu' ala...te trimit la magazin pt kit de reparatie sau Shuri etc ..da-mi un tel sa vb
|
care stiti.. ziceti-mi si mie ce distanta este intre prezoane la un capri
are un prieten si vreau sa ii caut jante ;) ..... si nu stiu de care acum are unele pe 15 cu 195 si deja s-a luat politia de el....:cry: si vreau sa stiu ..daca le poti omologa daca sunt mai mari... ;) multumesc..... |
Quote:
Poti omologa rotile mai mari, insa cam ai de umblat pe la RAR, Politie etc. Eu personal m-as risca sa am de-a face odata pe an cu politia decat sa umblu atata |
baaaaaaa
hai la mare eu plec in italia pe 19 si stau 3 satamani capra mea e in aceasi stare n-avem domne' timp felicitari noilor membrii....avetzi grija sunt "de'al casei" :) poate ne-om vedea totzi odata. oferta mea ramane valabila. daca vretzi reuniune la costinesti avetzi unde sa statzi. poate facem ceva in primavara ca vad ca v-atzi inmultzit. care ajungetzi prin costinesti sau pe litoral vara asta datz-i un telefon 0744319383. sa ne vedem la fatza... |
baaaa,fa un gest cu carbu..te rog! pana pleci!
|
Quote:
da sms nu mail ca nu prea am acces la net. |
capra ta cika nu e la casa ei..sau nu e la vedere(la Costinesti ma refer) mi-a zis un shpion :lol:
Bine ai venit din "vacantza" :twisted: |
Mai baieti, apelez inca o data la cunostintele voastre fara limite din domeniul "Caprelor"...
Problema: cand motorul scade sub 1500rpm si este cald, se aude un sunet asemanator celui scos de un leagan neuns corespunzator. Cadenta sunetului este de 3-4 secunde. Mentionez ca acest sunet dispare subit in momentul cand trec de 1500rpm. Ce credeti ca poate fi, banuind, bineinteles. Nu e departe ziua cand ii voi lua compresia (sapt viitoare), dar incerc sa grabesc un pic lucrurile :) |
ai putea sa filmezi sau doar cu sunet sa ne dam seama despre ce e vorba..am vazut noi k ai aparat sau tel shmecher :-P :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning