![]() |
Re: Propuneri/Challenges
1 Attachment(s)
ce rapid sunt:D..se putea si mai bine:-)
|
SUPER TARE FRATE
|
Mie imi place stilul desenului. Bravo :)
Culoriile sunt superbe |
are ceva daca fac un interior sport ....nu de duba :rolleyes2 :?:
|
nu...tema e masina audio video....eu am facut duba ca "incap mai multe" :))
|
tot respectu pentru munca voastra sunt chiar marfa rau de tot :peace:
va urez in continuare creioane multe si rabdare fara limite :writers_b :drunk:SUCCES:drunk: |
puteti lasa termenul pana pe saptamana viitoare, sa am timp sa termin schita macar ..... pentru ca voi fi plecat din tara cateva zile
|
pai teoretic duminica seara se va face pollu...poate pana atunici(5 zile) reusesti sa faci o schita :D
|
1 Attachment(s)
intru si eu cu o masina, care am facuto pt cineva, o decapotabila,facuta din spate, la care se vede ceva si interior. daca e buna, puteti sa o bagati in poll, daca nu, nu ma supar. eu o pun ca o aveam facuta. :)
|
pai ce sa zic???.....e faina masina dar din interior se vede doar volanu...in oricecaz mba decide si mnc risty
|
ok. am zis ca nu ma supar daca nu intra. eu am pus-o doar ca o aveam facuta ;) e recent facuta si am zis ca poate merge :) bafta tuturor
|
1 Attachment(s)
hei, vin si eu.. pentru prima oara la challenges.. :D cu un desen mai vechi. daca n-am timp de altu, ramane asta. desenu e din 2007 :-)
|
1 Attachment(s)
uite aici o poza la rezolutie mai mare :-)
|
deci spuneti facem duminica seara pollu?...ca se aproprie termenu limita....
|
ok ..... cred ca astazi postez si eu desenul, dar .... atunci cand a fost data tema eu am inceput sa desenez un interior sport .... insa l.am modificat putin, oricum sper sa va placa ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning