![]() |
Re: Diverse Discutii
mie nu vor sa imi dea liber de la munca :(
|
Quote:
|
eu de sambata am intrebat..duminica nu stiu :|
|
Merg eu si se pare ca ma duc singur, dar nu sunt din oras.
|
Multa lume vrea sa mearga dar sunt sigur ca o sa ne aranjam pe ultima suta de metri pt ca nici eu nu stiu cu ce masina merg si cu cine si cred ca asa e in cazul multora.Eu de dus o sa ma duc duminica! Daca am locuri iau lume cu cea m mare placere numai sa ne impartim la carburant!
|
nu cred ca o sa imi para rau ca e vremea nasoala...asta e, ma uit si eu la poze
|
Quote:
|
Am masina goala, dar vreau sa merg sambata si ar fi bine sa mergem mai multi.
|
Quote:
|
Quote:
Luni trebuie sa fiu la servici si sa merg pt 3 ore in bucuresti nu are rost si oricum vor fi festivitatile de premiere. |
:D
Saluuuuuuuuuut.Taz crezi ca poti lasa un id ceva sa vorbim? Eu chiar as vrea sa merg:lol: |
taz_zy202
da repede ca nu mai stau mult |
Salutari. Incerc si eu ceva...daca iese bine, daca nu iese...asta este :oops:
Baietii cu Opel-urile vad ca se intalnesc. Bravo lor! 8) Tot respectul ;) Baieti cu VW, Audi, Skoda ( grupul V A G - VW-Audi Group ) - hai sa incercam si noi un meeting macar o data pe luna; - nu e vorba de un club de masini VAG care trebuie sa indeplineasca niste conditii (bineinteles, sa nu se dezmembreze la o plecare mai "din scurt" sau la vreo groapa); - in capitala si alte orase sunt posibile intalniri pe categorii. (exemple: intr-o zi se intalnesc posesorii de Golf Mk II, intr-o zi posesorii de Golf Mk III, intr-o zi cei cu Audi-urile si Skodele, intr-o zi toate Skodele, intr-o zi toate Audi-urile - am dat mai multe exemple ca sa se inteleaga "in linii mari" cam despre ce e vorba). Noi de ce nu am fi in stare sa ne intalnim toti care detinem un autoturism din concernul VAG (modificat sau nu) macar o data pe luna?:?: Ii rog pe toti posesorii de autoturisme VAG (VW-Audi Group) care sunt din Buzau sau jud. Buzau sa posteze daca AR DORI sau NU acest tip de intalnire. Repet: nu este o intalnire de masini modificate sau vreun club cu cerinte stricte. (modificarile de bun gust sunt binevenite, chiar f. apreciate in caz ca reusim un VAG-Meeting -- adica aceasta adunatura de pasionati VAG) . Aceasta intalnire/reuniune este strict pentru PROPRIETARI/SOFERI/PASIONATI de masini din gama VAG! (una din cele 3 categorii enumerate mai sus si scrise cu majuscule). ASTEPT INTREBARI SI RASPUNSURI! (pe forum sau PM). Bafta! |
Nu fiti timizi! :rolleyes2
Cerinte: carnet de conducere valabil, masina din grupul V A G, si un pic de seriozitate.....cam acestea ar fi conditiile! Nu mi se pare ceva extrem....sau imposibil... :rolleyes: |
Discriminare:lol:
Cu minori ce ai andu? Mie mi se pare o idee foarte buna sa mai iesim din casa,mai stam la un pahar de vorba:D P.S. GREVAAAAAAAAAAAAAAAAA:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning