![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
Quote:
|
concret, ai poze?
asa pot sa-ti zic si eu de ursu ala din baci portocaliu sus si negru jos cum ii facut mercedesu ala, da daca nu sunt poze...asta e |
3 Attachment(s)
dupa a long time de absentsza (stiu ca mi-ati dus doru =)) ) am revenit... asta in cazu daca o sa pot uploda pozele :))
deci in primul rand o mai veche datorie de-a mea ventoul cu amg ... acuma sa va explic si de ce si-a pus baiatu chestia aia pe masina: cica a vazut el mai de mult un vw modificat de amg si i-a placut tare treaba si si-a pus si el pe masina... :-?? ... nu vorbesc in deplina cunostinta de cauza, doar ce mi-a spus si mie un prieten... ori cum dupa mine, masina arata destul de bine :) si un bmw-utz care mie personal imi place tare mult, chiar daca nu e prea modificat... dar are un aspect foarte placut :D si + de astea, am vazut, tot un bmw cu un airbrush foarte tare(pe capota si partea stanga pe dreapta nu cred ca se continua... ) deci era foarte tare... am facut si o poza, dar nopatea oboseala (si alte chestii :drunk: :lol: ) au influentat rezultatul final... adica o fotografie neagra si 3 dungi pe ea =)) any ways daca are cineva o poza ... merita pusa aicea :) |
legat de vento ala AMG. initial am vrut sa o cumpar eu. l-am intrebat si eu ce e cu amg-u si mi-a zis ca are o cunostinta care ii poate face rost de tot felu de stickere (pe atunci avea mai multe pe masina). masina are un motor v6 dar din cate am auzit a fost lovita puternic in fata (a avut ceva probleme cu sasiul dar nu sunt 100% sigur). tipu lucreaza la magazinul de piese auto in fata caruia isi parcheaza masina.
una peste alta masina arata bine si e lucrata un pic si la interior :). |
Quote:
|
5 Attachment(s)
japanese powa
mazda mx3 - singura inscrisa pe cluj mitsuba eclipse multumiri : speedline51 |
imi place eclipsu chiar dak e stock :D ,desii masina mea preferata fabricata in EU , e bmw`ul as renuntza la ea pt un mitsubishi sau ceva masina japoneza ::lol:
|
1 Attachment(s)
up up and away
|
10 Attachment(s)
niste masini......o dacie...din care doar jantele sunt faine(restu no comment:x )...si un volvo frumos in fata la gara:rolleyes2 ......->
|
dacia aia e de la mine de la bloc :))))
|
lol
dacia lu mortzi :lol: :rolleyes2 |
Radeti voi....da are rotile omologate
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum jantele is frumoase atat imi place de la ea numai ca eu nu prea are rost sa comentez ca coaja mea e stock;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning