![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
are cineva un renault 25 cu carburator dublucorp? ma intereseaza niste poze cu carburatoru
|
daca tot e un topic ptr off topicuri am si eu o intrebare,de unde pot cumpara machete ?si sa le asamblez eu...si tuning-ul cum il fac?se pot cumpara piese ptr tuning sau improvizez? :)
|
le gasesti de cele mai multe ori gata asamblate iar in ceea ce priveste tuningul improvizezi :D
|
Quote:
|
incearca si prin supermarketuri si hypermarketuri
|
Quote:
|
eu personal nu ma joc pe calculator, dar poate sunt useri care mai rup tastatura in doua :D
|
Quote:
P.S in afara de FIFA ca acolo sparg tastatura si tot ce prind la mana :oops::shock: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa cum ii spune titlul aici se poate discuta despre orice, pe alte topicuri NU. Intr-adevar este un forum de masini dar e si un forum pentru o comunitate deci se pot pune intrebari legate de unele activitati ale userilor, sau etc.
Legat de jocuri sunt mare fan. Darius spune-mi niste servere de cs din sibiu sau nu neaparat dar non-steam ca nu stiu si m-as juca si io asa la amatori. Pun o poza cu lista de jocuri pe care le-am jucat. Nu pe toate le-am terminat, 2 nu mi-au mers dar le-am pastrat: |
Quote:
P.S da tu chiar esti fan jocuri:lol::lol::lol: EDIT: am vazut ca i jucat call of duty 5..world at war,incearca si 4...modern warfare...e super fain...e mai fain decat toate seriile call of duty...si in octombrie parca..apare call of duty modern warfare 2..e continuarea..incearcal...daca nu l-ai jucat inca..e super..:D eu am terminat toate seriile call of duty:D |
daca mai juaca careva RBR ma bag...sau flat out 2 mi-l install daca punem de ceva! da migule nu ca ai glumi tu cu jocurile dar cred ca ai jucat ceva :O
|
exact aia i-ar mai lipsi lu bassu sa se mai si joace pe calculator.El foloseste calculatorul in scopuri constructive........daca ar juca poate ca nu l-am mai vedea pe afara.......
|
joaca carea World of Warcraft?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning