![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
sa nu zici tu un mersi ..ceva
vad ca nu-s la fel.....hmmmmm....nice brothers |
Foarte mult imi place 6arul!
Iar pozele, ca de obicei, superbe ;) |
foarte frumos bmw-ul.mi-l doresc si eu in anul 2011 o macheta senzationala.cred ca a meritat:D felicitari:hug:
|
Nu este greu deloc sa-ti dai seama de ce aceasta macheta este una din preferatele tale. Este pur si simplu IMPECABILA!
Intr-adevar f. agresiva, piesa de rezistenta a machetei este motorul. Misto ca ai pus-o langa fratior in cateva poze, inspirat as putea spune. :evil_laug |
Ma bucur ca va place colectia mea. Urmeaza si alte nouatati, cat de curand :)
Quote:
Nu sunt la fel, au mici diferente. Totusi, cel non-M arata mai bine la interior (probabil datorita culorii), iar cel M arata mai bine la exterior. Jantele sunt mici capodopere ... :oops: |
Foarte reusita seria asta 635 de la AUTOart. voiam sa iau si eu varianta M, dar am hotarat sa raman doar cu cea normala.
Macheta are totusi o problema sesizabila, e prea ingusta fata de masina reala. Nu cum mult, dar daca o faceau mai lata cu cativa mm era perfecta. Parca si botul ar trebui sa fie ascutit. Cei de la Anson l-au nimerit mai bine, dar macheta lor e jalnica. |
Quote:
|
Da, asa e, diferenta e mica. Mie mi-a sarit putin in ochi. Oricum, nimic important, o macheta excelenta, iar pe unele site-uri se dau aproape de pomana.
|
Quote:
E adevarat ca raportul calitate/pret e foarte bunm insa nu o consider pomana. |
Erau vremuri cand se gaseau si la 30 euro. Sunt in aceeasi situatie financiara, nu mai pot cumpara ca acum un an/doi, dar 200 ron tot sunt putini, avand in vedere preturile actuale.
Vreun motiv special pentru care ai luat-o argintie? |
Quote:
|
Imi place asta, si cred ca tie de 10x ori mai mult, realizarea este ireprosabila, deci e adevarat ca BMW`urile AutoArt sunt foarte reusite. :-) Ma simt nevoit sa te intreb daca nu-ti cumperi si un 650 sau un M6 Kyosho (daca nu ai deja :lol:) , ca le-ar sta foarte bine: "BMW 6 series classics & modern" , plus ca mie imi place la nebunie macheta aia ...
|
12 Attachment(s)
Quote:
Hummer H2 - Highway61 1:18 H2-ul a fost produs in 2 serii de catre cei de la Highway61, iar aceasta macheta face parte din prima serie. Este produsa in stilul tipic HW61, cu detalii mai mult decat multumitoare. |
7 Attachment(s)
Hummer H2 vs Hummer H2 - Highway61 1:18
H2 - prima generatie vs. H2 - a doua generatie |
arata foarte bine...chiar e o roata acolo in husa? :confused2, se poate scoate din husa? covorasele se pot scoate? sau sunt prinse de mocheta.arata foarte bine, iar h61 sunt meseriasi, si eu imi doresc un muscle de la ei:love:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning