Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

aokimare 08-10-10 19:39

Re: Machetele mele - steaua23

sa nu zici tu un mersi ..ceva

vad ca nu-s la fel.....hmmmmm....nice brothers

e30_eVG3n 08-10-10 22:57

Foarte mult imi place 6arul!
Iar pozele, ca de obicei, superbe ;)

FED express 08-10-10 23:05

foarte frumos bmw-ul.mi-l doresc si eu in anul 2011 o macheta senzationala.cred ca a meritat:D felicitari:hug:

radu_rs 08-10-10 23:17

Nu este greu deloc sa-ti dai seama de ce aceasta macheta este una din preferatele tale. Este pur si simplu IMPECABILA!
Intr-adevar f. agresiva, piesa de rezistenta a machetei este motorul.
Misto ca ai pus-o langa fratior in cateva poze, inspirat as putea spune.

:evil_laug

steaua23 08-10-10 23:40

Ma bucur ca va place colectia mea. Urmeaza si alte nouatati, cat de curand :)

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 3712745)
sa nu zici tu un mersi ..ceva

vad ca nu-s la fel.....hmmmmm....nice brothers

Scuze. N-am mai precizat, dar o fac acum. Macheta a fost luata de la aokimare, in urma unui schimb, iar totul a decurs perfect, ca de obicei.
Nu sunt la fel, au mici diferente. Totusi, cel non-M arata mai bine la interior (probabil datorita culorii), iar cel M arata mai bine la exterior. Jantele sunt mici capodopere ... :oops:

ciprian_f 09-10-10 17:45

Foarte reusita seria asta 635 de la AUTOart. voiam sa iau si eu varianta M, dar am hotarat sa raman doar cu cea normala.

Macheta are totusi o problema sesizabila, e prea ingusta fata de masina reala. Nu cum mult, dar daca o faceau mai lata cu cativa mm era perfecta. Parca si botul ar trebui sa fie ascutit. Cei de la Anson l-au nimerit mai bine, dar macheta lor e jalnica.

steaua23 09-10-10 18:13

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3714655)
Foarte reusita seria asta 635 de la AUTOart. voiam sa iau si eu varianta M, dar am hotarat sa raman doar cu cea normala.

Macheta are totusi o problema sesizabila, e prea ingusta fata de masina reala. Nu cum mult, dar daca o faceau mai lata cu cativa mm era perfecta. Parca si botul ar trebui sa fie ascutit. Cei de la Anson l-au nimerit mai bine, dar macheta lor e jalnica.

Am masurat-o si eu acum. Are aprox. 9.4 cm latime fata de 9.58 cat ar tebuii. Consider ca nu e o greseala mare, diferenta nefiind sesizabila cu ochiul liber. La partea a 2-a, chiar nu-mi dau seama de inclinatia botului ..

ciprian_f 09-10-10 22:34

Da, asa e, diferenta e mica. Mie mi-a sarit putin in ochi. Oricum, nimic important, o macheta excelenta, iar pe unele site-uri se dau aproape de pomana.

steaua23 09-10-10 23:31

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3715302)
Da, asa e, diferenta e mica. Mie mi-a sarit putin in ochi. Oricum, nimic important, o macheta excelenta, iar pe unele site-uri se dau aproape de pomana.

Sub 200 ron nu poti lua de nicaieri un 635csi, nou. Tinand cont de situatia financiara a tarii, nu inseamna chiar pomana.
E adevarat ca raportul calitate/pret e foarte bunm insa nu o consider pomana.

ciprian_f 10-10-10 10:03

Erau vremuri cand se gaseau si la 30 euro. Sunt in aceeasi situatie financiara, nu mai pot cumpara ca acum un an/doi, dar 200 ron tot sunt putini, avand in vedere preturile actuale.

Vreun motiv special pentru care ai luat-o argintie?

steaua23 10-10-10 10:29

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3715825)
Erau vremuri cand se gaseau si la 30 euro. Sunt in aceeasi situatie financiara, nu mai pot cumpara ca acum un an/doi, dar 200 ron tot sunt putini, avand in vedere preturile actuale.

Vreun motiv special pentru care ai luat-o argintie?

:lol: Da, asa s-a nimerit. Eu n-am cumparat-o ... am facut un schimb.

Racer21 10-10-10 14:51

Imi place asta, si cred ca tie de 10x ori mai mult, realizarea este ireprosabila, deci e adevarat ca BMW`urile AutoArt sunt foarte reusite. :-) Ma simt nevoit sa te intreb daca nu-ti cumperi si un 650 sau un M6 Kyosho (daca nu ai deja :lol:) , ca le-ar sta foarte bine: "BMW 6 series classics & modern" , plus ca mie imi place la nebunie macheta aia ...

steaua23 10-10-10 17:54

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3716509)
Imi place asta, si cred ca tie de 10x ori mai mult, realizarea este ireprosabila, deci e adevarat ca BMW`urile AutoArt sunt foarte reusite. :-) Ma simt nevoit sa te intreb daca nu-ti cumperi si un 650 sau un M6 Kyosho (daca nu ai deja :lol:) , ca le-ar sta foarte bine: "BMW 6 series classics & modern" , plus ca mie imi place la nebunie macheta aia ...

Versiunea Kyosho reprezinta modelul 645ci si am fost foarte aproape sa-l iau acum ceva vreme, dar am preferat altceva in locul lui. Cu siguranta o sa intre in colectie, alaturi de E60 M5.

Hummer H2 - Highway61 1:18

H2-ul a fost produs in 2 serii de catre cei de la Highway61, iar aceasta macheta face parte din prima serie. Este produsa in stilul tipic HW61, cu detalii mai mult decat multumitoare.

steaua23 10-10-10 17:57

7 Attachment(s)
Hummer H2 vs Hummer H2 - Highway61 1:18

H2 - prima generatie vs. H2 - a doua generatie

FED express 10-10-10 18:00

arata foarte bine...chiar e o roata acolo in husa? :confused2, se poate scoate din husa? covorasele se pot scoate? sau sunt prinse de mocheta.arata foarte bine, iar h61 sunt meseriasi, si eu imi doresc un muscle de la ei:love:

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning