![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
GGD-ule ms , si eu am destule idei dar din lipsa de fonduri m-as multumi cu atat ,deaorece stau pe banii alor mei ink si masina mi-au luat-o pt mine deci tot au facut un efort.La vara poate ma apuc si eu serios de a mea. Succes lui TAU si GGD k se vede k aveti bun gust si imaginatie.Dupa cate am vazut Tau a plecat de jos si a ajuns unde a ajuns.
|
superb, nu am altceva de zis decat felicitari si la mai mare, o schimbare la 180 de grade, sa-ti traiasca masinutza si sa te bucuri de ea
|
Nu am cuvinte,ma uimit(in special stopurile)
|
in seara asta mi-am luat numerele de imatriculare de la udristei, era cazul sa le schimb ca alea vechi erau sterse vai de capul lor...
si pe astea le-am facut despartite rau.... o sa pun poze cu ele.... chiar se vad misto zic eu... |
Adica numere de inmatriculare se pot face si la comanda cu orice font vrei si distanta intre ele?
|
doar daca ai pe cineva ;)
|
sau dai un ban
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tau,vrem si noi s vedem poze cu noile numere,k atunci knd ne-am intalnit nu ai vrut sa mi le arati! :sad: Dc nu pui poze,stiu unde stai si vin sa-ti iau numerele! :lol: |
ca idee cat au costat stopurile
|
Quote:
stopurile 800 ledurile ??? secret dany zexstar stie mai bine si va poate lamuri... |
zi ma cat costa ca idee nu cat ai dat tu ca pot sa-mi fac si singur ma duce capul
|
Quote:
|
nu stii cat te-a costat hai sa presupunem ca nu ti-a luat bani pe manopera dar piesele tre sa stii cat le-ai platit ca sigur nu au fost moca doar daca nu ai alte'prietenii'cu omu
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning