![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
27 Attachment(s)
Felicitari echipajelor de la Braila si in special lui Nelu pentru locul intai in clasamentul general. Pe 5 iunie urmeaza a doua etapa, la Carrefour Colentina.
Cateva poze cu cele doua echipaje: |
Felicitari si din partea mea pentru echipaje! Dar am si eu o intrebare! La berlina domnului Nelu i se face rau in curbe?! :lol::lol::lol: Am vazut si la braila si intr-o poza de mai sus, vomita benzina pe la buson !!! :flamed: (Doamne fereste sa se aprinda!) Inca o data : FELICITARI !
|
Quote:
|
Multumesc tuturor pt. felicitari.
Multumesc ZerO Cool pt. fotografii. Organizarea a fost de exceptie. Urmatoarea etapa este la Carrfour Colentina 4-5 iunie. 100 ron taxa participare. Pentru cei interesati detalii pe www.gtautoclub.ro |
Quote:
Multumesc pt. felicitari. |
Quote:
de ce nu intrebi ,da-i pe gpl sau iti vand eu o masina care nu pierde benzina ,o consuma !:lol: |
4 Attachment(s)
Astazi a condus prima data o masina ... singur. El la pedale, el la volan ... el peste tot.... Satisfactie maxima !!!! Si masina ... pe masura.
|
Quote:
|
Deci..pe scurt:
Cine merge la Tulcea ? Cine se da la Tulcea ? |
Quote:
ai sa vezi chestie azi ies si eu cu volvo( neplimbat de vreo 2 sapt) sa-i fac proba la ac si ce crezi : am vz ca loganul 1,5 dci-stoc ,are spatiul de franare mai mare decat volvo meu ,cu vreo 50 cm ,un nene participant la trafic a incercat sa franeze si a dat un pic in bara mea de spate -daune minime la volvo -maxime la logan |
lol...ai poze ma ?
ps ..nu te mai lua de masina in sine ..daca iti aduci aminte ...de un anumit logan diesel cu care ai mers la Bucuresti...mergea rezonabil asa... |
Quote:
|
Eu mai am loc de 2 persoane in masina..as merge cu ursul, spectator si el:-)
Daca nu gasesc 2 persoane, atunci poate mai are cineva loc in masina sa ma ia si pe mine..contra cost bineinteles:-) Deci care vrea, care merge? |
Quote:
Masina care se deformeaza mai mult absoarbe mai mult din forta impactului. Problema in cazul tau nu a fost distanta de franare ci mentinerea distantei corespunzatoare fata de auto din fata ... timpul mediu de reactie pentru un sofer obisnuit este de 0,7-0,8 sec. |
Quote:
daca iti lovea tie subaru din spate cred ca in mai putin de 0,8 sec il pocneai pe individ de nu se vedea ! -faza este ca au multi masini de la firma si se cred regii soselelor ,si cand vad o masina veche in fata ,cum e volvo meu considera ca te pot depasi ,considera ca daca merg la 0,5 m in spatele tau pot opri ,adica nu prea ii intereseaza de ceilalti |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning