Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Masina mea (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/99902-e30-masina-mea.html)

Sorin91BZ 17-10-09 01:42

Re: E30 - Masina mea

Cumetre mai bine fa lantul ala si tine masina, este pacat de ea, nai cei face, asta este riscul cand te apuci de asa ceva, mai pica din cand in cand, bagi bani dar te si distrezi, sti tu... Pretul mi se pare aberant de mic totusi pt bani pe care iai investit in ea si sa fim sinceri o masina cu motor mic nu este de tn .

Wilgax 17-10-09 13:25

dau DREPTATE

alex.p7m 17-10-09 13:54

e nebun :-@ omu crek :| altfel nu pot sa imi explic nici eu schimbarea brusca de atitudine

pyttbull 24-10-09 21:39

Gata am vandut ursu ...sa se bucure de el noul propietar :clap: daca vrea poate continua threadul acesta daca nu se poate inchide :wave:

alex.p7m 24-10-09 21:54

pf.... pkt :( si la ce ai de gand sa treci ... te`ai bucurat putin de el .... si erai foarte entuziasmat ... pacat ... oricum bft multa

Sorin91BZ 24-10-09 21:55

Ce pot sa spun ai facut cea mai mare prostie din viata ta :(

negoitacata 24-10-09 22:09

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 2747891)
Gata am vandut ursu ...sa se bucure de el noul propietar :clap: daca vrea poate continua threadul acesta daca nu se poate inchide :wave:

Cine a luat ursu
????

pyttbull 24-10-09 22:31

sa scrie propietarul daca vrea :-P

negoitacata 24-10-09 22:40

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 2747980)
sa scrie propietarul daca vrea :-P

Oki.....vezi ca am facut 3 ore pe drum...:|:|...atinge ORICE.....deci harjaitu ala de pe scut e ceva normal:)))......

Vulturica2004 25-10-09 01:25

Eu sunt noul proprietar al ursului.Din pacate ursul este ranit deoarece are nevoie urgenta de cateva reparatii capitale: distributie,amrotizoare mult mai inalte pe fata,traseu evacuare pt ca toba atarna pe sub masina,servodirectia ca trosneste din toate incheieturile,franele ca deabia o opresti,frana de mana care nu functioneaza si lista poate continua,sper sa fac un nou thread cu ursul si sper sa primeasca si o noua infatisare cu timpul.:D

turb0 25-10-09 01:34

Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 2748232)
Eu sunt noul proprietar al ursului.Din pacate ursul este ranit deoarece are nevoie urgenta de cateva reparatii capitale: distributie,amrotizoare mult mai inalte pe fata,traseu evacuare pt ca toba atarna pe sub masina,servodirectia ca trosneste din toate incheieturile,franele ca deabia o opresti,frana de mana care nu functioneaza si lista poate continua,sper sa fac un nou thread cu ursul si sper sa primeasca si o noua infatisare cu timpul.:D

Ce bani ai dat pe el ? (daca nu poti scrie aici, foloseste PM). Merci

negoitacata 28-10-09 11:40

Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 2748232)

Topicul se poate inchide...proprietaru o sa deschida altu....app...pana una alta am mai lucrat la urs..pe topic care se va deschide vom pune si poze;)

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning