![]() |
Re: E36 - 318i Stok
Quote:
|
Re: E36 - 318i Stok
Quote:
Am vazut si pe M50 2.5 ... sau poate ca era finala schimbata.. :?: |
Re: E36 - VN-88-FLY
1 Attachment(s)
Cu toate ca in ultimul timp nu prea am mai facut nimic la masina in cele din urma a venit iepurasu si la FLY-u meu :)) si am reusit sa ii iau si eu mult doritele Bari de M :) + o cotiera ...
Astazi am reusit sa le montez si eu pe masina si o sa revin cu poze sper tot in seara asta sau zilele acestea. |
Vorba aia ne pregatim de meeting :))
|
jipi ai id lu bebelush baiatul preotului din urechesti? on topic.. super masina o vazusem asta fara prin fata pe la cuza...a si se aude super:lol:
|
Multumesc Addr... se auzea :)) ca acum nu se mai aude am renuntat la finala aia Japan... chiar daca se auzea destul de bine nu isi avea rostul pe motorul meu :)) inainte trecea sunetul si mai apoi eu la 2 ore :))
PS. NU am id-ul acela |
6 Attachment(s)
si cam astea fiind spuse am reusit sa fac cateva poze
|
Arata foarte bine,chiar ai evoluat.
Daca ai de gand sa mergi fara numarul din fata pus pe bara e pacat sa nu cauti acea bucata mica din bandou de la modelele luxury pe care scrie BMW. |
Man am vazut aseara masina pe la Rix...ce pot sa spun arata mult mai bine in realitate decat in poze:D
|
jipi nu ai pe acasa din greseala vreo emblema cu bmw in stare buna ?
|
scuzama ca nu am raspuns Addr.
Nu am :( ca in mare parte ce am avut am mai dat celor care au avut nevoie |
1 Attachment(s)
Ca tot nu am mai postat de ceva vreme pe aici revin cu noutati. In sfarsit se pregateste de schimbat culoarea si urmeaza si o inima ceva cu 6 vene :))
|
Unde o faci?app mai ai vreun bmw la dezmembrat?
|
Sa vad unde o sa o vopsesc.
Azi i-am luat vopseauaaa :) si intre timp i-am mai schimbat si 2 usi si aripile pe fata |
1 Attachment(s)
Un mic cadou
|
nice...cat au ajuns?si ce culoare o faci?
|
150 lei am dat pe bandouri + transport
culoarea e cancan :)) oricum ii fac schimbare de culoare, acum ramane sa vedeti cand e gata culoarea. Saptamana viitoare e vorba sa o vopsesc si dupa urmeaza sa o echipez o sa revin cu poze cand e vopsita |
culoare o fi cancan , dar ai grija sa nu faci vreo nenorocire de nuanta de nu o mai nimeresti a doaua oara :)) . Eu am stat mult pe ganduri cu perle si alte tranznai si pana la urma am ajuns la concluzia ca stau in Bucuresti si e inevitabil sa nu ma loveasca/stearga/atinga vreun dobitoc/dobitoaca :))
|
Quote:
|
Quote:
Daca da la ce bani? |
Bandourile de m,au venit si cu emblema?
|
au si emblemele dar nu aratau chiar bine, acum sa cr fac ca nu as vrea sa le pun asa
|
am intrebat ca vreau si eu sa imi iau bandouri..dar luna viitoare..acum as vrea sa iau bara fata de m si pragurile...
|
1 Attachment(s)
ca tot e masina demontata toata am inceput sa lucrez la instalatia electrica sa ii pun geamurile pe spate, incalzirea in scaune si ce o mai fi pe acolo.
ps: Greu cu dotarile astea :)) |
Quote:
|
daa asa e ;)
In seara asta o sa revin cu o poza cum a iesit culoarea :) asa ca sa mai mentinem toppicul la zi :)) |
1 Attachment(s)
Siii.... Cam asta ar fi culoarea :D
|
a iesit bine:) acum sa o vedem si echipata:D
|
Quote:
|
Numai gata asta a fost asa pt a mai linisti astepttarile :))))) o sa mai pun poze cand e echipata complet
|
unde ai facut'o si cam cat te'a costat?
|
1000 total:) de facut am facuto in 2locuri undeva mi-a pregatito iar de vopsit am vopsito in sud pa cuptor
|
hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol::lol: :lol:
brownnnnnnnnnnnnnnn frumos prietene frumos. hai sa o vedem echipata:D |
Quote:
Ps: am facut si proiectoarele galbene sa dea bine cu semnalizarile :)) jantele si altele :)) |
1 Attachment(s)
Ti-am luat-o putin inainte :P acum ii fac tinichigeria si sper ca prin septembri sa o vopsesc ...astepta poze cu ea completa....numai bn
|
poze mai apar?:)cu masina complet echipata ? macar exteriorul daca optiunile sunt in lucru:)
|
1 Attachment(s)
Pana nu e gata poze cu masina intreaga nu mai apar. Mai pun doar asa cu plusurile ce s-au mai adus masinii
Gen: |
Spune-mi ca ai schimbat capota
|
Quote:
Dar mai fac una normala aceiasi culoare zilele astea :) am capota si nasul de facelift :) |
Daca o pui pe aia normala iti fac cadou o mainuta cappucini daia:)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning