Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

TazAless 11-02-06 23:14

2 Attachment(s)
astept comentarii

:arrow:

ra2 11-02-06 23:49

masina e prea inchisa la cculoare la fel si geamurile...si cand ai schimbat peisaju au ramas aceleasi reflexi ca la masina originala.... :lol:

c i k y 12-02-06 00:31

2 Attachment(s)
astept comentarii :twisted: :twisted: :twisted:

dshockevo 12-02-06 03:09

...impecabila :bunch: :dance: :tenisclap :dribble:
INAFARA DE MASCA AIA (UNDE AI STERS SEMNUL VOLVO) care e mazgalita cu degetul :x :evil: ...fa tot posibilul sa o repari, ca in rest arata excelent (sau nu mai vad eu bine la ora asta :lol: )

TazAless 12-02-06 08:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ra2\"
masina e prea inchisa la cculoare la fel si geamurile...si cand ai schimbat peisaju au ramas aceleasi reflexi ca la masina originala.... :lol:

pai tu ce crezi ma ca toata lumea stie sa faca reflexii ca madskilz ? :)

vlad_VSV 12-02-06 09:17

volvo

la mine nu comenteaza nimeni....... :( :( :( :(

ra2 12-02-06 09:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TazAless\"
Quote:

da tu ce crezi ca madskilz e singuru de pe forumu asta care stie sa fak reflexi??? :?

TazAless 12-02-06 09:49

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"TazAless\"
Quote:

da tu ce crezi ca madskilz e singuru de pe forumu asta care stie sa fak reflexi??? :?

pai atunci daca tu stii invata-ma si pe mine :D
am zis madskilz pt ca la el mi-au placut reflexiile, puteam sa zic la fel de bine si pe altcineva :D
vlad_4tuning: eleronul ala care se vede prin geam cred ca are contrastul prea scazut ;) , iar pragul are rezolutia prea mica
si vinilurile alea doua mi se pare cam opace :?

vlad_VSV 12-02-06 10:13

comentariu

cum adik ...''prea opace''???????

TazAless 12-02-06 10:43

Re: comentariu

Quote:

Originally Posted by \"vlad_4tuning\"
cum adik ...''prea opace''???????

adica ori trebuia sa le dai opacity mai mic ca sa fie mai transparente, ori sa pui vinilurile ca in tutorialul lui xxdadixx
si eu iti recomand sa le pui ca in tutorial :D

peter 12-02-06 10:44

2 Attachment(s)
comentati... :arrow:

vlad_VSV 12-02-06 10:46

volvo

am inteles acuma :oops:

Gabi 12-02-06 11:03

peter: ce ţi-a venit mă să pui dunga aia pe maşini? Ia scoate-o şi postează poza fără dungă :wink:

tng 12-02-06 11:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
comentati... :arrow:

tresa e prea opaca , pleoapa dreapta e mai mare decat cea stanga

c i k y 12-02-06 13:51

2 Attachment(s)
Comentati va rog

tng 12-02-06 16:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
Comentati va rog

pragul parca nu a prins bine pe caroserie :roll:
ai taiat cumva spoileru si l-ai prelucrat? :?

oricum e frumoasa

Gabi 12-02-06 17:49

2 Attachment(s)
Opel Vectra C

c i k y 12-02-06 18:34

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Comentati va rog

pragul parca nu a prins bine pe caroserie :roll:
ai taiat cumva spoileru si l-ai prelucrat? :?

oricum e frumoasa

Nu spoilerul fata este luat de pe masina asta si prelucrat putin....

ra2 12-02-06 19:23

Re:

Quote:

Comentati va rog

mane se vede din cauciucu original pe fatza :lol:

c i k y 12-02-06 22:03

Re:

Quote:

Quote:

Comentati va rog

Ce cauciuc original frate ca eu nu vad nimic... :?

Rares 12-02-06 22:16

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Comentati va rog

Ce cauciuc original frate ca eu nu vad nimic... :?

man se vede din cauciucul original ;)

blowwind 12-02-06 22:26

maskt...incearca sa dai brightness mai mare in photoshop si ai sa vezi la ce se refera ra2 si Rares :) ei presupun ca au TFTuri .. :P
la fel patzesc si yo :))

c i k y 13-02-06 20:32

1 Attachment(s)
Aveti dreptate cu cauciucul....nu am observat din cauza monitorului :( Am reparat...

ra2 13-02-06 20:57

2 Attachment(s)
cat mai multe comentarii va rog... :lol:

GolfuletzS 13-02-06 21:19

1 Attachment(s)
Honda

Gabi 13-02-06 22:01

1 Attachment(s)
:?

vio[s] 13-02-06 22:26

E destul de bine zic eu :D
Spoilerul e unpic stramb(mai trebuia tras de parte din stanga )
Janta spate e stramba :twisted:
De prizele de aer nu stiu ce sa zic :roll:

Gabi 13-02-06 22:33

La prizele de aer am dat desaturate, apoi am vopsit bleu, apoi am revopsit negreu, apoi shit :lol: Īn fine... Am făcut maşina (ca multe altele pe care nu le-am postat datorita \"calităţii\") ca să nu duc lipsă de practică. Normal, maşina s-a dat la concursul săptămānal, unde n-o bag că... n-are rost.

Merci, vio[s], de comentarii! :wink:

unknown_web 14-02-06 10:10

2 Attachment(s)
Cum vi se pare ? :D

ra2 14-02-06 13:22

la mne nu a comentat nimeni :cry:

Oxide 14-02-06 16:12

2 Attachment(s)
noah...comentatzi...

Yackone 14-02-06 16:24

1 Attachment(s)
pareri va rog....

RA_2fast4u 14-02-06 18:11

2 Attachment(s)
tianand cont ca lumea nu prea comenteaza pe aicea...eu asi zike sa fakem o regulaa: cel care isi posteaza masina pt ca sa ii fie comentata trebuie sa comenteze cel putin inca 3 masini:D sa zikem 2 dinaintea lui si una la alegere :D ca asa sigur ai cel putin 2 comentarii la masina...nu??
sa incep eu:
@unknown_web: primu lucru care iti iese in ochi is gantele alea care nu is potrivite prea bine ..si arata cam virtuale...si dupa aceea iti cad ochii pe \"plasa\" aia ....care numa a plasa nu prea arata :? dupa aceea mai ai grija pt ca cum ai coborat masina la spoilere par din hartie:) adika trebuia sa dai intre roata si spoiler cu ceva \"negreala\" ca...totuis...nu e transparent :)

@Oxide: a...masina asta are ceva roti pe dedesupt? nu de alta da body kit-u cam da in pamant...si nici nu prea e bine pus...adika e cam strabm(vezi spoileru fata ziki ca vrea sa se rastoarne :lol: )combinatia de culori e misto, imi plake...da vezi ca pragul in special da si spoileru fata are o culoare cam aiurea....

@Yackone puteai sa pui si originalu ca sa avem cu ce compara :) ...farurile alea arata...interesant...nu-s pe placu meu...da arata interesant :lol: cam negru acolo in fantele alea de la spoiler...si partea din spate arata cel putin inretesant...adika e neclara....nu stiu ce sa zik ca nu prea imi dau seama ce ii pe akolo....

asa si acuma sariti si voi cu comentarii la masinutza mea:D

vlad_VSV 14-02-06 18:47

coment

vezi ca prelungirea capotei ce vrea sa fie pleoape nu are o delimitare intre masca si pleopa insasi ....se vede parca nush cum sa zic ...trebuia sa-i faci o dunga neagra...nush daca ma intelegi...... :?: :?: :?: :?:

RA_2fast4u 14-02-06 19:24

Re: coment

1 Attachment(s)
Quote:

vezi ca prelungirea capotei ce vrea sa fie pleoape nu are o delimitare intre masca si pleopa insasi ....se vede parca nush cum sa zic ...trebuia sa-i faci o dunga neagra...nush daca ma intelegi...... :?: :?: :?: :?:

dam dc nu mai merge edit-u :( ....era ceva delimitare acolo dar ai dreptate ca nu prea se vedea....o mica corectare de moemnt :)

ra2 14-02-06 19:49

mda ce sa zic....opelu meu a ramas fara comentarii :lol:

vlad_VSV 14-02-06 20:09

coment

ra2.....nush cum sa-ti zic ...da io nu prea am gasit greseli.....toate sunt bune...jante.....culoare....spoilere.....io nu prea am ce comenta...dar ii rog pe cei care sunt mai buni sa-si zica si ei parerea.........cei din design team ...ziceti ceva baieti...spune-ti ce a gresit baiatu ca sa stie unde sa mai lucreze :D :D ..nu-l lasati asa :!:

fiddy08 14-02-06 23:44

Imi comenteaza si mie cineva solenza? (numai solenza nu si celelalte doua) :)
https://forum.4tuning.ro//upload/sole..._fiddy_269.jpg - tuning
https://forum.4tuning.ro//upload/dscf0035_321.jpg - originala

Rares 14-02-06 23:47

re

Din cea ce vad eu acum spoleru e facut din smudge si cand ai traso tot smudge si ai tras si din reflexia originala , reflectile stricate Poate din greseala Rims k .Bara fatza ... puteai macar sa scoti semnalele :) parerea mea la prag trebuia sa folosesti brush ;) aripa fatza la fel nu e bine facuta nu se imbina layerut cu aripa ;)

Rares 14-02-06 23:49

Re: coment

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

dam dc nu mai merge edit-u :( ....era ceva delimitare acolo dar ai dreptate ca nu prea se vedea....o mica corectare de moemnt :)

cea ce am scris mai sus valabil pt tine :)

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning