![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
10 Attachment(s)
De care banner vorbesti?
Asta?..... |
Ma bucur ca Morcov a fost acceptat la 4td:D si a aratat tuturor ca dacia 1300 inca face senzatie pe unde merge. BRAVOOOOOOOO si tine-o tot asa.;)
|
Asa e super tare masina ta,bravo si felicitari pt.munca depusa!!
Parerea mea ca este printre singurele dacii facute cu bun gust in adevaratul sens al cuvantului pe langa BTL si inca cateva....dar f.putine.... :D |
6 Attachment(s)
Felicitari pentru masina! :D
|
mie mi-a palcut enorm masina m-am invartit sambata pe langa ea cam 5 ore
|
10 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze..:-)
F frumoasa masina, trebuie sa recunosc ca mi-a placut:oops:..a fost interesant si cand am facut cunostinta cu Morcov,cand m-am prezentat:-) In cadrul expozitiei a dat f bine,a fost o prezenta care cu siguranta a starnit multa admiratie8)..mi-a parut tare rau ca nu a fost si a mea prezenta,ar fi fost tare interesant sa fi fost una langa cealalta,dar toate la timpul lor:-) Felicitari inca odata proprietarului si echipei DRT,care s-au prezentat cu o masina f frumoasa si bine organizati..bener in culorile Gordini,tricouri..frumos:-)8) |
Tin să vă anunt cu plăcere că morcov este unu dintre căstigatorii premiului Best 3 Autohton ... mă astept ca la urmatorul eveniment de gen să avem expuse mai multe masini autohtone ... multumim Gratian, multumim 4tuning
|
Felicitari Morcoveeee se stie .............!ba dar paharu ala e magic de sub roata nu ?tine toata masina e proiectat in stil drt si ala nu ?:shock:
|
cred ca munca ti-a fost rasplatita cel putin o parte din ea ma bucur pt tine
|
chiar ma asteptam la acest premiu sal dobandesti,felicitarii
|
9 Attachment(s)
felicitari morcove pentru premiul primit! prea misto prezentarea Dacia Rally Team:D bravo baieti:D respectele mele, chit ca a fost o singura masina, a fost foarte marfa prezentare cu tot cu tricouri, cu banere:D
sa vedem pe 9 mai ce fel de prezentare vom aveam?:-P si cateva poze de la mine:) |
Cucule, you're the MAN !
|
mirosea de la inceput a Best Autohton!bravo morcov si echipa DRT!:D
|
e negru btl-ul:shock::shock: bv rno-ule:!:
|
eu cred ca mai degraba e mandru nu negru....:D
|
in primul rand,ar fi fost culmea sa castige BTL-ul avand in vedere ca n-a participat,in al doilea rand logic ca e mandru si in al treilea rand RNO nu a avut concurenti(in sensul ca arata extraordinar,dar si din cauza ca nu au fost autohtone impresionante) Felicitari!!!!!!!!!!!
|
Se pare Alex55 ca te inseli in privinta mea:idea:, nu stiu de unde ai dedus acest lucru, in primul rand ce sa am eu cu Morcov? nu m-au acceptat cei de 4tuning nu Morcov. Dupa cum ti-au confirmat si colegii si le dau dreptate, sunt mandru ca a castigat dacia 1300 un trofeu, ceea ce demonstreaza incaodata ca dacia face senzatii pe unde merge. Fiecare imparte a luat premiul meritat pt.munca depusa si e demn de laudat.:D
Incaodata tre' sa ma repet ca in loc sa fim colegii si sa ne ajutam, unii doar arunca niste fraze fara rost pt.a crea niste "altercatii "verbale intre noi fara un motiv intemeiat.:idea: |
Ce bine arata RNO la expozitie.
Nu pot spune acelasi lucru si despre "Dacia Katana" . |
frumoasa masina :) cand ai ridicato si roata dreapta spate era suspendata pe un pahar de plastic , am ras cu lacrimi :lol: tare ideea , super masina :) bafta in continuare ...
|
Quote:
On-topic: foarte fumoasa masina, felicitari, o sa postez si eu niste poze mai pe seara. |
bravo cuculeeee....sanatate!!!
|
Quote:
|
Spuperba masina ta felicitari...........................
|
Quote:
zici sa cer sfaturi si pareri pe forum....ca si cand am cui , in afara de cativa btl-ule de data asta tu te-ai plimbat prin parcari si altii au adunat trofee ;) |
Foarte frumoasa masina , Morcove!!
Mi-a facut o deosebita placere sa stau de vorba cu tine, si totodata cu Ja Rule! Felicitari inca odata !! P.S. Am ramas impresionat de capota fata! E ceva nou treaba cu adancitura aia pe mijloc micsorata! |
Quote:
|
bravo domnul presedinte
|
felicitari pt masina... intradevar ceva de exceptie
|
Quote:
|
Ce serpisori mari are,domnu' Dan.
Frumoasa Dacia ,rupe norma! Sa-ti traiasca si felicitari pentru masina:clap:,sper sa o vad si eu vreodata live. |
3 Attachment(s)
am si eu cateva poze:D...insa facute cu telefonul[scuzati calitatea]:oops:
|
Quote:
|
ce este pe 9mai la BV???:X
|
intalnirea batranelor....
|
si locatia exacta ??:D sunt curios cate batrane vin:)) :rolleyes2
|
Quote:
|
Bai avocatu'... lasa "batranii" in pacea lor....
@ restul de posturi..... Stim ca este superba si ca suntem buni, dar asta-i crucea pe care trebuie s-o purtam....Nu-i greu, dar este obositor.... :D |
ce modest esti mai Slick!tu nu iti prezinti noua achizitie???
|
Felicitari morcov ;)
|
Nu inca Bolidule... Nu-i vremea ei acum.... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning