Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

dan c 29-07-09 14:36

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

salutari, sint nou cu voi, dar am citit totul, sint super incintat de munca colegului si de dorinta lui,
am ramas cu gura cascata, dar am luat notite, important este ce vrea omul sa faca...... si sigur va face bine
felicitari

tavy 30-07-09 21:49

Salut,
Te felicit pentru ambitia si rabdarea de care ai dat dovada apucandu-te de un astfel de proiect. Felicitari si pentru alegerea facuta in privinta omului care sa se apuce si sa iti duca la bun sfarsit acest proiect (ma refer bineinteles la Nea Ilie).
Keep up the good job!
Salutari tie si lui Nea Ilie/Baubau Racing :D

Off topic: Si Calibra mea a fost pusa pe picioare tot de catre Nea Ilie ;)

Bong 01-08-09 11:15

superb proiect....

Calimero2003 10-08-09 10:04

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2395553)
Cam cat de nasol ?

Indeajuns de nasol pt tine ... un E36 sau E46 are motor de 2200/6 linie pe 320 ... cu turbo si interne stok face undeva la 300 hp ... daca schimbi internele poti ajunge si la +450 hp .... cifra la care tu nu ai sanse sa ajungi. ;)

banzay 10-08-09 11:23

Si ce sa vezi... tu ai chiar E46... stiu ca esti mandru de masina, dar remarci din astea sa faci misto de un om care a muncit atat si a bagat o gramada de bani, chiar nu isi au rostul...

DEVIL's Style 10-08-09 11:29

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2547027)
Indeajuns de nasol pt tine ... un E36 sau E46 are motor de 2200/6 linie pe 320 ... cu turbo si interne stok face undeva la 300 hp ... daca schimbi internele poti ajunge si la +450 hp .... cifra la care tu nu ai sanse sa ajungi. ;)

Cum se face atunci ca exista c20let uri duse la 550 de cai sau poate chiar mai mult?

eu_nasu 10-08-09 13:48

sunt si pana la 1000 hp... dar asteptam sa-si faca el bmw turbo si mai stam de vorba

eu_nasu 10-08-09 14:29

aici un mic exemplu https://www.youtube.com/watch?v=u-cGl...C789AD26B7A60E

coco_stancu 10-08-09 18:13

gata ati stricat si topicul asta.........esperache mai vino si tu cu o vorba buna, o poza ceva ca de nu uite ce se alege de topicul tau.

Esperache 10-08-09 20:13

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Crazy TCK (Post 2453006)
Prea tare masina:mrgreen:...chiar este un vis devenit realitate

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2466271)
bravo. Sincer, eu pe tine te admir foarte mult, si nu pt cati bani ai bagat in masina, ci pt pasiunea pe care ai investit-o si munca depusa!
Acesta e un exemplu bun de "vis devenit realitate" si cu totii ar trebui sa avem ceva de invatat din asta!
Offtopic: De cand visez eu sa imi pun un gsi sau sfi pe masina, sa se uite in scarba , stand la semafor, toti terminatii aia cu masini e bulgaria luate cu 2000 euro, tunate cu un sticker si o folie... Si sa ii pun sa inhaleze fumul de la esapament cand le dau rusine.

Inca o data felicitari si de abia asteptam pozele pt sticky!!!

Quote:

Originally Posted by ko5y-KVL (Post 2467503)
Jos palaria Esperache , deci frate , mi`a luat o ora sa citesc tot si sa vad exact ceea ce tu ai pus passiune in masina ta.

Foarte tare masina asta crek e unik in Romania facuta !

Mult noroc , salut

Quote:

Originally Posted by raresvintea (Post 2478402)
Felicitari pt pasiune.

Observ la fiecare accesare a acestui forum tot felul de oameni care au in capul lor nu stiu ce planuri de aplicat pe masinile lor, dar in realitate sunt niste "copii" care deabia au bani sa isi ingrijeasca masina si lipesc stickere pt a acoperi rugina. cu intristare observ ca aici toti sustin ca masinile lor prind 500km/h si alte aberatii. SFAT: stati in banca voastra si incercati sa faceti tuning de calitate nu neaone si leduri cumparate din vitan! aviz pt cei care se considera frati, baieti de cartier cu un user ca proprietarul acestei masini

In leg cu proiectul tau, cred ca este o munca mostruoasa, plina de stari care mai de care mai opuse si mai puternice, nervi, dar si satisfactie. Succes si nu iti voi cere acelasi lucru ca ceilalti:filme, curse, cum se aude motorul, vreau si eu sa dau o tura. iti urez nervi de otel si mult succes!

Admir mai mult nu neaprat curajul ce l-ai avut pt a incepe un asemenea proiect ci realizarea tehnica, pt ca un transplant nu include doar hai sa mutam un motor ci multe alte dracii!

succes, si raman la parea mea ca unii de pe aici mai au mult de invatat pana a face un tuning de calitate, daca se poate numi tuning ceea ce se incerca sa se faca pe plaiurile noastre exceptand cateva proiecte pline de entuziasm, o doza de nebunie si o echipa de calitate!

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2490276)
Merita urmarit,bafta...interesanta masinuta

Quote:

Originally Posted by Vampirel_Boy (Post 2503207)
am citit acum tot topicul...super tare proiectul...m ai lasat masca...bafta in continuare si ast filmulete cu masina:D

Quote:

Originally Posted by dan c (Post 2520390)
salutari, sint nou cu voi, dar am citit totul, sint super incintat de munca colegului si de dorinta lui,
am ramas cu gura cascata, dar am luat notite, important este ce vrea omul sa faca...... si sigur va face bine
felicitari

Quote:

Originally Posted by Bong (Post 2527034)
superb proiect....

Quote:

Originally Posted by tavy (Post 2523913)
Salut,
Te felicit pentru ambitia si rabdarea de care ai dat dovada apucandu-te de un astfel de proiect. Felicitari si pentru alegerea facuta in privinta omului care sa se apuce si sa iti duca la bun sfarsit acest proiect (ma refer bineinteles la Nea Ilie).
Keep up the good job!
Salutari tie si lui Nea Ilie/Baubau Racing :D

Off topic: Si Calibra mea a fost pusa pe picioare tot de catre Nea Ilie ;)

Merci frumos pt. aprecieri si incurajari :-)

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2478767)
Cum stai cu masina esperache ?

Quote:

Originally Posted by gigicakent (Post 2498056)
ce mai face masinuta, o mica filmare de la probe ? :D

Din pacate, masina hiberneaza acum, sau cum zic unii "bine-intentionati" de pe aici, sta cu praful gros de 10 cm pe ea si n-are curaj sa iasa pe strazi sa se dea mare si tare ... ce sa-i faci ... asta-i viata ... dac-ar fi sa culc urechea la toti atarnatorii ... mi-ar aparea riduri si pe "koor" ;)
Pe bune acum : astept un set de sonde, senzori, indicatoare de ultima generatie ... si asta cam intarzie ...

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2547027)

Vad ca ai o pasiune nemaintalnita pt. persoana mea, ai aceeasi limba bagata nu mai tu stii unde ... de pe vremea cand latrai necontenit si ma spurcai in fel si chip, cand nici nu facusem public proiectul ... dar cine stie ... poate asa te mentii in forma ...
Ca sa nu fac scurta la degete si sa pierd vremea la "pacanele" ca tine, ma rezum in a-ti transmite urmatorul lucru : anunta-ma si pe mine cand toti acei "daca" , "daca" si iar "daca" din expunerile tale din lumea de "dincolo" la care visezi sau te lauzi, vor prinde viata, forma finala, concreta sau ... ce vrei tu; cad despre ce sanse am eu cu masina asta, lasa pe altii hotarasca asta (aceiasi "carnati" ii haleai si acum vreo 2 ani despre ceea ce deja exista acum la masina asta) ... pregatesc o surpriza destul de placuta pasionatilor din domeniu, care va face intr-adevar unica aceasta masina prin modificarile ce i se pregatesc, dar prefer ca amanuntele sa le cunoasca doar apropiatii, cel mult voi posta pe forum masina in forma finala, dar asta e de durata oricum ... m-am saturat de "gogosarii" de pe aici ...
Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 2548227)
gata ati stricat si topicul asta.........esperache mai vino si tu cu o vorba buna, o poza ceva ca de nu uite ce se alege de topicul tau.

Poze ? :D OK, ce ziceti de noul set de ceasuri "Rolex" ? Cred ca are cifrele corecte, nu ? ;)

RD-Woo 11-08-09 07:43

Excelenta treaba esperache. 8)
desi nu credeam s-o spun, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in finalizarea proiectului.
abia asteptam sa o vedem pe strazi!
totusi, nu ar fost mai potrivit un bord electronic de vectra B??
cu toate afisajele digitale..in genul cum a pus NDY? ;)

andi_cimpean 11-08-09 09:52

Esperache tu esti dovada vie ca SuperCar-urile ti le poti face singur daca ai niste finante si multe idei bune:)...
Espero arata ca o racheta...dar chestia este ca acum chiar este o RACHETA :lol:...

Esper0 11-08-09 12:33

Esti super tare frate asta este visul oricarui barbat . Ati urez bafta in continuare si asteptam filmulete cu ``racheta``

vladdaman 12-08-09 10:59

imi cer scuze pentru postul asta dar nu ma pot abtine cum sa zici Espero arata ca o racheta...no comment in legatura cu ce ai facut cu masina, dar mi s-a parut chiar tare ce a zis omul :) adevarat e diferenta mare fata de dacii
inca odata sorry pentru post si bafta cu proiectul!

coco_stancu 13-08-09 14:06

ce ai vrut sa scrii tu defapt?

andi_cimpean 13-08-09 16:02

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 2555554)
ce ai vrut sa scrii tu defapt?

nu stiu...ca si eu m-am chinuit sa descifrez...

oricum scurt pe 2...el va faca mereu comparatie intre vechea Dacia si ceea ce este pe piata :lol:...

coco_stancu 13-08-09 17:15

Esperache zicea ceva de o surpriza la un moment dat......si tinand cont ca si a numit masina racheta eu cred ca ne pregateste o surpriza MAREEEE cu mult mai multi cai decat ne asteptam noi.
Asa i ESPERACHE? :)

Esperache 13-08-09 20:04

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2549311)
Excelenta treaba esperache. 8)
desi nu credeam s-o spun, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in finalizarea proiectului.
abia asteptam sa o vedem pe strazi!
totusi, nu ar fost mai potrivit un bord electronic de vectra B??
cu toate afisajele digitale..in genul cum a pus NDY? ;)

Merci, dar ... de ce aveai retinerea asta ? :shock:
Am ales sa folosesc bordul asta pentru ca il aveam deja de la Calibra Turbo, dar nu se stie ce poate urma pe viitor; pt. inceput eu zic ca e suficient ;)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2549594)
Esperache tu esti dovada vie ca SuperCar-urile ti le poti face singur daca ai niste finante si multe idei bune:)...
Espero arata ca o racheta...dar chestia este ca acum chiar este o RACHETA :lol:...

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 2550055)
Esti super tare frate asta este visul oricarui barbat . Ati urez bafta in continuare si asteptam filmulete cu ``racheta``

Merci ... dar sa nu exageram ;) :D

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 2552340)
imi cer scuze pentru postul asta dar nu ma pot abtine cum sa zici Espero arata ca o racheta...no comment in legatura cu ce ai facut cu masina, dar mi s-a parut chiar tare ce a zis omul :) adevarat e diferenta mare fata de dacii
inca odata sorry pentru post si bafta cu proiectul!

Merci, merci ... dar ... pe bune, chiar cu Dacia ti-ai gasit sa faci comparatie !? :lol: Get real ! ;)

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 2555971)
Esperache zicea ceva de o surpriza la un moment dat......si tinand cont ca si a numit masina racheta eu cred ca ne pregateste o surpriza MAREEEE cu mult mai multi cai decat ne asteptam noi.
Asa i ESPERACHE? :)

E surpriza ... MAREEEE ... credeti-ma !!! ... cel putin pt. un ... Espero ... fie el chiar mai "rasarit" decat vechile Dacii :lol::lol:

Rob3rt_espero 21-08-09 09:19

Ce se mai aude de Grand-Espero ?
Vreun filmulet ceva?Sunt curios....

dany_let 25-08-09 09:49

ce face masina asta? merge pe strada?

Calimero2003 27-08-09 09:40

Teoretic merge de 2 ani ... practic ... NU

-Caz- 27-08-09 13:20

proiectul este unul indraznet ce presupune multa munca , bani si RABDARE ... mai ales k majoritatea pieselor vin de afara si termenele de livrare sunt cum sunt . Hai Opelistule mai baga 2-3 poze cu 3-4 comentarii :) (sper sa reusesti sa o scoti la afara pana vine vremea nasoala)
Bafta!

Esperache 30-08-09 20:03

14 Attachment(s)
... doar cateva imagini aleatoare + "inceputul" evacuarii, mai exact downpipe-ul de 76mm ... cat despre comentarii ... "NO COMMENT !!!" ... pur si simplu nu se mai merita ... mi se face scarba de toti si de toate ...

johnsonxxl 30-08-09 20:13

bravo esperache..bafta in continuare.. ;)

kalibra86vna 30-08-09 20:21

bravo super tare proiectul , sper sa reusesti ce ti-ai propus , incet dar sigur .bafta in continuare

coco_stancu 30-08-09 20:51

hai esperache acum nu este cazul sa te superi pe toata lumea si sa devii arogant, cel putin din ultimele pagini am vazut numai urari de bine si laude.
Mai bine pui numai poze decat sa spui astfel de vorbe ca in postul trecut.
Bafta in continuare cu proiectul.

Esperache 30-08-09 21:25

Imi cer scuze daca te simti atins de vorbele mele, insa nu la tine m-am referit, se stiu care-s kaltaboshii p-aici, stai linistit ...
...
...
...
cred ca cel mai bine voi mai posta decat cateva poze din cand in cand si cam atat ... repet, sunt satul (si pun pariu ca nu sunt singurul) de mizeriile care se scriu pe aici doar din simpla rautate si imbecilitate specifica, din pacate, neamului romanesc.

Noapte buna !

andreyWOB 01-09-09 23:50

Esperache e normal sa fie oameni care sa conteste ceea ce faci, pentru ca faci ceva deosebit. Poate ca unii nu au inteles ca tu nu investesti doar bani in acest proiect ci si timp si pasiune. E un lucru bun cand unii iti zic e naspa ce faci tu pentru ca acei oameni sigur sunt invidiosi :). Multa bafta in continuare !!!

Esper0 02-09-09 15:20

Bravo felicitari din partea mea si nu lua si tu in consideratie toate rautatile ca acei oameni sunt sigur ca sunt invidiosi pe proiectul tau. nu te lasa invins mergi pana la capat . asteptam filmulete cu racheta. Spor la treaba nea Ilie.

Esperache 15-09-09 18:29

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2604257)
Esperache e normal sa fie oameni care sa conteste ceea ce faci, pentru ca faci ceva deosebit. Poate ca unii nu au inteles ca tu nu investesti doar bani in acest proiect ci si timp si pasiune. E un lucru bun cand unii iti zic e naspa ce faci tu pentru ca acei oameni sigur sunt invidiosi :). Multa bafta in continuare !!!

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 2605678)
Bravo felicitari din partea mea si nu lua si tu in consideratie toate rautatile ca acei oameni sunt sigur ca sunt invidiosi pe proiectul tau. nu te lasa invins mergi pana la capat . asteptam filmulete cu racheta. Spor la treaba nea Ilie.

Multumesc de incurajari ... promit sa revin cu noutati.

-Caz- 19-09-09 09:33

boss... unde ai ajuns cu treaba? stiu ca esti ocupat , dar si cate un impuls curiosilor ! Bafta!

Ashuletz 27-09-09 00:56

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2642322)
Multumesc de incurajari ... promit sa revin cu noutati.

Esperache jos palaria pt tine! Asteptam vesti noi! :wave:

andreimorocos 03-10-09 02:14

Bravo , nimic de comentat ... respectele mele pentru munca depusa la masina , un proiesct frumos si facut cu suflet . Bravo inca o data si asteptam noutati .
sa o vedem la treaba . bafta in continuare .

Esperache 19-10-09 19:37

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by -Caz- (Post 2651574)
boss... unde ai ajuns cu treaba? stiu ca esti ocupat , dar si cate un impuls curiosilor ! Bafta!

Sunt la capitolul "Electrica" ;)
Quote:

Originally Posted by Ashuletz (Post 2671681)
Esperache jos palaria pt tine! Asteptam vesti noi! :wave:

Quote:

Originally Posted by andreimorocos (Post 2687978)
Bravo , nimic de comentat ... respectele mele pentru munca depusa la masina , un proiesct frumos si facut cu suflet . Bravo inca o data si asteptam noutati .
sa o vedem la treaba . bafta in continuare .

Merci frumos.

Sunt foarte fericit ca IN SFARSIT mi-au ajuns si sondele de care aminteam cu ceva timp in urma (o sa pun poze detaliate in curand si cu ele); ce sa zic : se munceste foarte mult la masina, aproape pe toate fronturile ... sper s-o pot scoate la cateva teste pana vine ninsoarea ... nu stiu ce sa zic :sad:

Am mai pus cateva poze aleatoare + nou sosita plasa pentru grila, Foliatec, dimensiunile rombului 2,2 x 0,8 cm

ing3r 19-10-09 21:41

Multa bafta in continuare si spor la proiect! Imi imaginez ca o sa arate super cu plasa aia in fata!

eu_nasu 20-10-09 17:17

asteptam cu nerabdare sa o vedem terminata. Multa bafta :-)

Andutu TZH 20-10-09 22:14

Abia astept sa o vad terminata,in cat timp estimezi ca o sa iesi pe strazi?

vladdaman 22-10-09 11:59

de cat timp se lucreaza la masina asta?

alexbadea12 22-10-09 13:42

topicul face peste 3 zile un an
trebuie sa iasa ceva original la cat a durat.

gogufifa 22-10-09 23:05

esperache sami lasi si mie id tau de mess pe privat sa te intreb cva .

All times are GMT +2. The time now is 12:40.

- Copyright 2026 4Tuning