![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
salutari, sint nou cu voi, dar am citit totul, sint super incintat de munca colegului si de dorinta lui,
am ramas cu gura cascata, dar am luat notite, important este ce vrea omul sa faca...... si sigur va face bine felicitari |
Salut,
Te felicit pentru ambitia si rabdarea de care ai dat dovada apucandu-te de un astfel de proiect. Felicitari si pentru alegerea facuta in privinta omului care sa se apuce si sa iti duca la bun sfarsit acest proiect (ma refer bineinteles la Nea Ilie). Keep up the good job! Salutari tie si lui Nea Ilie/Baubau Racing :D Off topic: Si Calibra mea a fost pusa pe picioare tot de catre Nea Ilie ;) |
superb proiect....
|
Quote:
|
Si ce sa vezi... tu ai chiar E46... stiu ca esti mandru de masina, dar remarci din astea sa faci misto de un om care a muncit atat si a bagat o gramada de bani, chiar nu isi au rostul...
|
Quote:
Cum se face atunci ca exista c20let uri duse la 550 de cai sau poate chiar mai mult? |
sunt si pana la 1000 hp... dar asteptam sa-si faca el bmw turbo si mai stam de vorba
|
aici un mic exemplu https://www.youtube.com/watch?v=u-cGl...C789AD26B7A60E
|
gata ati stricat si topicul asta.........esperache mai vino si tu cu o vorba buna, o poza ceva ca de nu uite ce se alege de topicul tau.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pe bune acum : astept un set de sonde, senzori, indicatoare de ultima generatie ... si asta cam intarzie ... Quote:
Ca sa nu fac scurta la degete si sa pierd vremea la "pacanele" ca tine, ma rezum in a-ti transmite urmatorul lucru : anunta-ma si pe mine cand toti acei "daca" , "daca" si iar "daca" din expunerile tale din lumea de "dincolo" la care visezi sau te lauzi, vor prinde viata, forma finala, concreta sau ... ce vrei tu; cad despre ce sanse am eu cu masina asta, lasa pe altii hotarasca asta (aceiasi "carnati" ii haleai si acum vreo 2 ani despre ceea ce deja exista acum la masina asta) ... pregatesc o surpriza destul de placuta pasionatilor din domeniu, care va face intr-adevar unica aceasta masina prin modificarile ce i se pregatesc, dar prefer ca amanuntele sa le cunoasca doar apropiatii, cel mult voi posta pe forum masina in forma finala, dar asta e de durata oricum ... m-am saturat de "gogosarii" de pe aici ... Quote:
|
Excelenta treaba esperache. 8)
desi nu credeam s-o spun, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in finalizarea proiectului. abia asteptam sa o vedem pe strazi! totusi, nu ar fost mai potrivit un bord electronic de vectra B?? cu toate afisajele digitale..in genul cum a pus NDY? ;) |
Esperache tu esti dovada vie ca SuperCar-urile ti le poti face singur daca ai niste finante si multe idei bune:)...
Espero arata ca o racheta...dar chestia este ca acum chiar este o RACHETA :lol:... |
Esti super tare frate asta este visul oricarui barbat . Ati urez bafta in continuare si asteptam filmulete cu ``racheta``
|
imi cer scuze pentru postul asta dar nu ma pot abtine cum sa zici Espero arata ca o racheta...no comment in legatura cu ce ai facut cu masina, dar mi s-a parut chiar tare ce a zis omul :) adevarat e diferenta mare fata de dacii
inca odata sorry pentru post si bafta cu proiectul! |
ce ai vrut sa scrii tu defapt?
|
Quote:
oricum scurt pe 2...el va faca mereu comparatie intre vechea Dacia si ceea ce este pe piata :lol:... |
Esperache zicea ceva de o surpriza la un moment dat......si tinand cont ca si a numit masina racheta eu cred ca ne pregateste o surpriza MAREEEE cu mult mai multi cai decat ne asteptam noi.
Asa i ESPERACHE? :) |
Quote:
Am ales sa folosesc bordul asta pentru ca il aveam deja de la Calibra Turbo, dar nu se stie ce poate urma pe viitor; pt. inceput eu zic ca e suficient ;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ce se mai aude de Grand-Espero ?
Vreun filmulet ceva?Sunt curios.... |
ce face masina asta? merge pe strada?
|
Teoretic merge de 2 ani ... practic ... NU
|
proiectul este unul indraznet ce presupune multa munca , bani si RABDARE ... mai ales k majoritatea pieselor vin de afara si termenele de livrare sunt cum sunt . Hai Opelistule mai baga 2-3 poze cu 3-4 comentarii :) (sper sa reusesti sa o scoti la afara pana vine vremea nasoala)
Bafta! |
14 Attachment(s)
... doar cateva imagini aleatoare + "inceputul" evacuarii, mai exact downpipe-ul de 76mm ... cat despre comentarii ... "NO COMMENT !!!" ... pur si simplu nu se mai merita ... mi se face scarba de toti si de toate ...
|
bravo esperache..bafta in continuare.. ;)
|
bravo super tare proiectul , sper sa reusesti ce ti-ai propus , incet dar sigur .bafta in continuare
|
hai esperache acum nu este cazul sa te superi pe toata lumea si sa devii arogant, cel putin din ultimele pagini am vazut numai urari de bine si laude.
Mai bine pui numai poze decat sa spui astfel de vorbe ca in postul trecut. Bafta in continuare cu proiectul. |
Imi cer scuze daca te simti atins de vorbele mele, insa nu la tine m-am referit, se stiu care-s kaltaboshii p-aici, stai linistit ...
... ... ... cred ca cel mai bine voi mai posta decat cateva poze din cand in cand si cam atat ... repet, sunt satul (si pun pariu ca nu sunt singurul) de mizeriile care se scriu pe aici doar din simpla rautate si imbecilitate specifica, din pacate, neamului romanesc. Noapte buna ! |
Esperache e normal sa fie oameni care sa conteste ceea ce faci, pentru ca faci ceva deosebit. Poate ca unii nu au inteles ca tu nu investesti doar bani in acest proiect ci si timp si pasiune. E un lucru bun cand unii iti zic e naspa ce faci tu pentru ca acei oameni sigur sunt invidiosi :). Multa bafta in continuare !!!
|
Bravo felicitari din partea mea si nu lua si tu in consideratie toate rautatile ca acei oameni sunt sigur ca sunt invidiosi pe proiectul tau. nu te lasa invins mergi pana la capat . asteptam filmulete cu racheta. Spor la treaba nea Ilie.
|
Quote:
Quote:
|
boss... unde ai ajuns cu treaba? stiu ca esti ocupat , dar si cate un impuls curiosilor ! Bafta!
|
Quote:
|
Bravo , nimic de comentat ... respectele mele pentru munca depusa la masina , un proiesct frumos si facut cu suflet . Bravo inca o data si asteptam noutati .
sa o vedem la treaba . bafta in continuare . |
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Sunt foarte fericit ca IN SFARSIT mi-au ajuns si sondele de care aminteam cu ceva timp in urma (o sa pun poze detaliate in curand si cu ele); ce sa zic : se munceste foarte mult la masina, aproape pe toate fronturile ... sper s-o pot scoate la cateva teste pana vine ninsoarea ... nu stiu ce sa zic :sad: Am mai pus cateva poze aleatoare + nou sosita plasa pentru grila, Foliatec, dimensiunile rombului 2,2 x 0,8 cm |
Multa bafta in continuare si spor la proiect! Imi imaginez ca o sa arate super cu plasa aia in fata!
|
asteptam cu nerabdare sa o vedem terminata. Multa bafta :-)
|
Abia astept sa o vad terminata,in cat timp estimezi ca o sa iesi pe strazi?
|
de cat timp se lucreaza la masina asta?
|
topicul face peste 3 zile un an
trebuie sa iasa ceva original la cat a durat. |
esperache sami lasi si mie id tau de mess pe privat sa te intreb cva .
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning