![]() |
Re: Discutii off-topic
Quote:
|
ce Uameni.... pun poze cu persoane in suferinta alti fac pe gay pe aici da.... stai ca avem exemplare dastea:shock:
|
Acum ca mi`am procurat noul calculator , va astept cu idei despre ce sa punem pe site , meniuri etc , stiu ca a mai fost un topic din pacate toat proiectele s-au dus atunci si voi incepe un proiect nou ... deci cine are orice idee sa o spuna aici si eu voi urmari topicul ;) sau vom face unul nou ... ( vreau sa fie treaba serioasa )
|
O parere... aratane ce ai tu in cap si noi ne dam cu parerea 2 3 modele cred....:shock:
|
Quote:
|
yap , ai dreptate mai bine faci u ceva si apoi ne dam cu parerea
|
Sincer mie unu' mi s-a cam luat de atatea vorbe.....sunt satul. Daca aveti de gand sa faceti ceva, ok, dar daca spune-ti ca faceti, cel putin nu mai promiteti ca apoi sa nu va tineti de promisiuni. Merci mult!
|
Quote:
|
33 pe bucuresti poate :D da mai sunt si pe ct
|
Quote:
|
14 sunte aici
|
Quote:
|
da, dar sper sa fac gang mare:D abia astept pe 2 mai
|
Quote:
|
Eu vreau un pic deseriozitate...ce ziceti, se poate?
|
Quote:
|
cum am mai zis la craiova nush dak o sa vina cineva de la ct sorry:( sambata va vom zice dak vine careva dupa sedinta
|
4 Attachment(s)
Asa ca pisicari 8)8)8)8)
|
Perfect nici mai mult :lol::lol::lol::lol::lol:
|
frumos :D deja credk esti al doilea astra mi se pare ca mai e un opc
|
Quote:
|
1.6 turbo 180cp :twisted: culmea este ca l a cumparat de la GTT hehehheheheh8)8)8)
|
Te astept sa -ti fac soft :)
|
Sa mai fac vreo 3000 d km si vin, fara sa schimb intercooleru merge pana pe la 215-220...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevarat kimi ? esti magician ca daca e pe asa mai vreau si eu 60 cp sa il bat pe horica asta este visul meu de mic copil.... ca vad ca prea sufera cu MHT ul ala al lui... il sabotez eu si tot il bat :P
|
Hai da-mi! :D
|
Baieti, se mai aude ceva in legatura cu site-ul ?
Daca nu aveti timp sa`l faceti, pot vb cu cineva care ne poate ajuta ( dar sa nu va asteptati la ceva iesit din comun, profesional, etc ) :) Numai bine ! |
2 Attachment(s)
Intre timp mi-am inscris masina,ba mai mult chiar mi-am pus si numere preferentiale..uraaa.. mai urmeaza sa mai iau inca un numar ... THE KID ..vroiam sa pun BOSS SHUKAR 100% PLATINA AUR SI PARAI ... da imi era ca se suparau altii pe mine care au deja:???:
|
bv ma mai urmeaza sa iti fac costumul:)))))
|
Quote:
|
cand v-am zis ca asta e poponar voi nu ..batman batman
|
kimi ia zi la masinutza mea ce poti sai faci :D si cati euroi
|
stiu eu ce ii putem face ... e f simplu...in primul rand cip... 2 sa lasi in portbagaj o geanta cu 1 mil de euro...si cel mai important sa o treci pe numele meu :D
|
da
bun asha u erai primu la care mam gandit :D |
atunci apucate de treaba nu mai pierde timpul ca poate imi dau seama ca ma pacalesti la afacerea asta:))
|
Quote:
|
2.0 150 cp
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning