Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch sticking (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/92500-kitsch-sticking.html)

WolfTown 17-05-09 21:17

Re: Kitsch sticking

astea no de rau dar sa vezi dacia din 1983 cu grila si semn de bmw in fata te doare mintea prin cluj am gasito daca mai gasesc poza pe ceva cd o sa pun ca i super tare

RoByNeT 18-05-09 17:41

7 Attachment(s)
cateva adunate in timp :))
PS: passat`ul si peugeot`ul sunt crima :) dalea eM pawar

VladM 18-05-09 18:29

Ala de pe Passat din cate stiu eu nu e M-power,e un W,si poate ca passatul omului e W8. Si ala cu Passatu alb,Bia si Alexandra dar conduce un barbat :))

scturoag 18-05-09 18:51

Da ... poate fi W8 ... mai ales ... ca dupa cum vezi .. ii passat american ...

RoByNeT 18-05-09 18:54

deci pe pasatul ala era o sigla de M intoarsa dar nu era colorata !! .... de unde atata w8

scturoag 18-05-09 18:58

Da .. am dat zoom ... si e un ///M intors cromat ... dar totusi .. poate chiar era W8 si nu avea sigle ... si a pus el un M intors ... cine stie ... oricum ii kitch sticking ... pe un Passat W8 ii penibil sa pui ///M intors ...

RoByNeT 18-05-09 19:02

nu a gasit W si a invatat in generala clasele 1-4 ca w e m intors si ... voila :)

scturoag 18-05-09 19:05

:lol: stii doar ca romanul ii inventiv :lol:

KTA87 18-05-09 19:45

Husele din Passatul negru sunt de invidiat!

eMH 18-05-09 20:00

Si ca tot ziceti voi ca poate e W, Daca era W nu mai era turbo. Deci tot e kitsch :)

Fordul ala Mondeo arata bine. Pacat ca nu e ST pe bune. 190 CP...poate cu 2 motoare :)

Cristi_XP 19-05-09 23:19

Re: Kitsch tuning

3 Attachment(s)
oare chiar e \\\W3:twisted::shock:

scturoag 20-05-09 01:56

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 2334748)

Ce hidosenie !Masina ar arata foarte bine fara stickerele de M3 si fara suporturile de la numar cromate ...

b01uxd 20-05-09 06:06

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 2334748)

are si carlig de tractare pe m3 :)....io stiam ca e masina de fuga nu de carat....

KTA87 20-05-09 17:35

Masina de taran!

VladM 20-05-09 17:55

De ce oare toti neghiobii au masini frumoase si isi bat joc de ele ? La asta se explica ca e militian,cred,are semnu ala care se da doar la politisti pe parbrizu din fata.

KTA87 20-05-09 19:12

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2336920)
La asta se explica ca e militian,cred,are semnu ala care se da doar la politisti pe parbrizu din fata.

Nu neaparat! Poate fi pompier sau chiar o persoana obisnuita!

SV25MBN 22-05-09 22:30

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2335022)
Ce hidosenie !Masina ar arata foarte bine fara stickerele de M3 si fara suporturile de la numar cromate ...

Eu cred ca suporturile cromate sunt mult mai putin importante decat stickerele cu M3, care strica o masina frumoasa.

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2336920)
De ce oare toti neghiobii au masini frumoase si isi bat joc de ele ? La asta se explica ca e militian,cred,are semnu ala care se da doar la politisti pe parbrizu din fata.

Aproape oricine poate face rost de asa un sticker daca isi doreste, daca ai minime relatii unde trebuie.

CyberCSX 31-05-09 21:07

1 Attachment(s)
Hai ca ne-am facut genele !!

Mamaaa !!!!!!! ce gagica tare domle (de rīd si curcile īn Germania asta )

:D :D :D :D :D :D :D

Da-i īn Germania un Sandero la Femeie si asa ceva iese:

VladM 31-05-09 21:14

Imi aduce a photoshop.

CyberCSX 31-05-09 21:23

Nu. Tipa zice ca le-a lipit. Sīnt STICKERE de cumparat :D :D :D

tīmpenii din astea gasesti aici la fiecare benzinarie. Se practica de regula la Renault TWINGO. Acu ia apucat prostia si pe Sandero :D :D :D

Sasha 01-06-09 09:32

ce caterinca sunt genele alea :lol::lol::lol:

topser 01-06-09 10:32

1 Attachment(s)
Haha , ce dejtept esti tu nenea Cyber...
E photoshop toata ziua. Ochiul tau de connoisseur n-a tzintit bine de data asta.
1 la mana , n-au nici o reflexie
2 la mana , zici ca stau in aer.
3 la mana , cam strambe ...RAU...
4 la mana , lasa-neee...

scturoag 01-06-09 10:39

@topser: Am vazut si eu ca n-au nici o reflexie si parca plutesc pe masina ... dar nu am vrut sa comentez ca nu eram sigur ... se pare ca adevarul a iesit la iveala :lol:
.....
on-topic :
"Sielo tunnnnning fratee" Da, este un Cielo .. de nerecunoscut...
http://traficul.org/wp-content/uploa...09/imag015.jpg

CyberCSX 01-06-09 10:44

1 Attachment(s)
@ topser

Reflexie ? Pai daca sīnt MATE ce reflexie sa aibe?
Asimetrice? Clar. Unde pune la o masina femeia mīna, pune dumnezeu mila :D

Uite aici daca nu ma crezi. Sīnt de cumparat si cu reflexie:

Uite-le aici puse pe TWINGO, tot FARA REFELEXIE:

http://www.folienstyling.de/catalog/...go-Wimpern.jpg

PE EBAY gasesti tīmpeniile astea cīte vrei de faci varza cu ele īn toate culorile si stilurile :D :D :D

topser 01-06-09 14:04

Clar , se vede ca n-ai avut ce face si te-ai jucat un pic cu Photoshopu :D
Sau s-o fii jucat altcineva, iar pe imaginea cu twingo`ul care l-ai pus tu , autocolantul nu este nicidecum MAT...
SCRIE CLAR SI IN POZA REFLEX - SCHWARZ .

VladM 06-06-09 17:38

1 Attachment(s)
Evacuari sport cu beculet albastru prinse cu Picatura ! A4 Tuning cu carling de remorcare,jante cromate cu scrisu alb pe ele,si desenu de pe luneta sa mor de imi dau seama ce poate sa reprezinte,cred ca e test psihologic "Ce va reprezinta voua acest desen?" "Mie imi reprezinta Cocalarul TDI Tuning". Si acum poza ca am vorbit prea mult :)

Sasha 06-06-09 18:35

ce gunoi....omu“ :x

CyberCSX 06-06-09 18:58

Quote:

Originally Posted by topser (Post 2370508)
Clar , se vede ca n-ai avut ce face si te-ai jucat un pic cu Photoshopu :D
Sau s-o fii jucat altcineva, iar pe imaginea cu twingo`ul care l-ai pus tu , autocolantul nu este nicidecum MAT...
SCRIE CLAR SI IN POZA REFLEX - SCHWARZ .

sīnt si mate si cu reflex. Cele cu reflex sīnt mai scumpe si ceva mai cautate. Īn fine. Masina nu este a mea ci a unei tipe care s-a laudat īntr-un forum nemtesc cu tīmpeniile astea iar voi faceti TEORIA CHIBRITULUI fara nici un rost.

Daca eu m-as pricepe cu Photo Shop (nici macar nu-l am instalat sau sa-l posed īn vreo forma), n-asi fi rugat pe cei din forum sa-mi faca virtual tuning cu Sandero Cabrio. mai cititi si voi prin forum īnainte de a aduce acuzatii inutile.

aleks 07-06-09 19:04

Hai depăşiţi subiectul, vă rog eu...

foxxy1408 19-06-09 08:10

N-am fost prea activa pe forum...de fapt sunt noua,nu stiu daca s-a mai pus poza(daca da,scuzati)...dar....e chiar penibil frate...lipite aiurea...fara gust...tzaran style+dacie nashpa...ma rog,daca nu-si permite omu dar totusi.......foarte nasol

https://i945.photobucket.com/albums/a...ingorigina.jpg

Sleepy_85 19-06-09 10:51

Asta cred ca mergea si la kitsch sticking, oricum aici nu e problema de bani, pe om nu-l ajuta capu', stii vb aia "de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere"

WolfTown 19-06-09 15:11

daca va uitati bine majoritatea sunt puse sa acopere gaurile de rugina.... restul sunt de completare la stil se numeste taran tuning and sticking

NONE 19-06-09 15:28

O fii Dacia Reising ma 8) :lol: eu nu īnteleg cum pot unii sä isi batä joc de o masina ... :sad:

WolfTown 19-06-09 21:44

1 Attachment(s)
sincer multi nu isi dau seama sau cel putin poate nu realizeaza in imaginea lor sunt cool parerea mea.....:-P

si pt ca in romania se poate si asta===>>>

scturoag 20-06-09 00:53

Photoshop 100% !!!
Nu mai puneti poze cu masini inscriptionate in photoshop pentru ca nu au nici un farmec si se vede foarte clar .... inteleg ca e amuzant ... dar daca nu e real .. degeaba .. :)

WolfTown 21-06-09 20:53

nu stiu eu poza am scoso dintro animatie powerpoint si mi sa parut funny nu am acoradat atentie detaliilor

Tweety_rzw 21-06-09 22:48

Tipu' cu audi cred că e măcelar :cry: am aşa o vagă idee că īi place să taie īn carne şi oase :( ce o fi avut sărăcuţul audi nu ştiu :( aşa maşini bune pică pe māna la toţi să nu zic cum :???: că īmi dă aleks warning acuma:lol:

bogdan650 25-06-09 05:39

1 Attachment(s)
alt "pasionat" ... mai am unul cu un golf 4 cu o uriasa "puma"(alternativa nike...sau ugrade-ul) pe luneta ...il prind eu parcat ...;)

eMH 25-06-09 08:11

1 Attachment(s)
Varianta japoneza de la broscuta...

Cum o fii sa lipesti semne japoneze pe o masina nemteasca... :-?

CyberCSX 25-06-09 08:47

La ala cu "elodia inside" trebuia sa scrie:

Elodia inside / Idiot outside si ajungea sa mai ia si bataie :D :D :D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning