![]() |
Re: Club ESPERO
esperotun,o sa fac o poza sa vezi la certificat,si apropo aveam motor DOHC !;)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
am modificat si eu bordu:lol:...seat...style..si totusi parca acele de cielo sunt prea mari...parerea mea..mai ales vitezometru'..:rolleyes2
|
De la ce seat ai luat acele si in cati bani? Fooooaaarteee tare arataaaaa!!! E transparent parca nu? Din poza cam asa se vede... inseamna ca merge si cu un led smd sub :D
|
Vreau sa imi schimb si eu acele, dar vreau sa imi pun de astra g, sunt gen ca cele de seat...Credeti ca se potrivesc ?
|
aproape oricer ace..depinde de gusturileomului...
acele au fos ciordite de pe un Seat...de la dezmembrari..am spart bordu si le am luat cu cheia de la masina:)) nota modetor: faci economie la litere? evita sa scrii ca pe messenger. Multumesc. |
8 Attachment(s)
poze...cu volanasu' meu....si my best friend car...;)
|
Frumos a iesit bordul sunt ace de astra G ?
Imi place mult si volanul, poti sa imi faci si mie rost de unul, sau de unde l-ai luat ? |
sunt ace de seat...volanu'..nush eu il am de un an..il aveam in cutie ptr o dacie..aveam de gand sa o aranjez...dar pica mai bine pe espero:lol:..oricum sunt efteneaua'..cvea la 1.5 mil...cine stie cine imi poate imi poate imbraca capota in carbon??raman dator;)
|
de unde sa stim frate cine stie sa puna autocolant acolo la tine la Rm-sarat??? :)) dak vii aici la noi la CRAIOVA sunt o gramada...
oricum poate afli ;)) |
Quote:
daca vii la focsani ..aici iti poti imbraca..si eu vreau sami fac capota... |
Quote:
|
ai inteles gresit..eu ma refer bucuresti ceva de genu:rolleyes2..dar daca spui ca merge si la focsani..cand mergem??:lol:offtopic...mi a zis un prieten sa ma bag pe un forum numai pentru daewoo....doamne....numai si numai retardati...serios vorbesc...:shock:
|
|
eu vreau sa fac interiorul la bord...nu indicatoarele(turometru',kilometraj)plasticul care vine peste ele...sa il imbrac in carbon...cum vi se pare ideea?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
@draky90: pai depinde de cum percepi tu lucrurile... Poate asa te-au catalogat si ei pe tine sau poate nu. Dar totusi e prea aspru termenul pe care l-ai folosit!
|
nu am mai vaz oameni mai sariti dupa fix....au o gura cat o sura ma rog...app baiatu cu intoarcerile...pe loc...ii batea foarte najpa motoru'..deci...a omorat saracu motoru..asta e:lol:
|
Salut baietii, stiti cumva care este marimea maxima fara sa atinga la jante??
j-ul ma intereseaza daca si-a pus cineva si stie despre ce este vb, 7j este ok ?? |
Ce diametru de janta ?
|
R16 sau R15
|
nush...ma depaseste:rolleyes2
|
pai scrie pe cauciuc ;)
|
lol =))
|
1 Attachment(s)
se merita...astept pareri:rolleyes2
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...93#post2221093?
|
Si pt. 215 cat inseamna J-ul ??
Asta ma interesa...latimea jantei cat se poate pune maxim, fara sa atinga janta de orice (caroserie,carenaje, etc.) |
Quote:
|
spoileru e frum,acuma depinde de gusturi!tare ar fi sa poti sa pui folie pe geamul din fata:))))))cum e in poza ta:-P
|
draki ...azi ma duc sa ma interesez de folie 3m carbon...
|
Quote:
Eu am avut gume 195/50/15 (jante cu 7J) si imi atingea pe aripa spate la denivelari, dar am avut jante cu ET 13. Si arata cam asa : |
Si acum ce jante ai pe masina, daca mai ai espero...
|
3 Attachment(s)
Astea erau jantele.
Acum am tablele pentru ca am dat jantele la schimb pentru altceva. |
Erau frumusele....
|
ee....prelungirea de dacie s a dus!!am dat o jos,acum vreau sa fac capota negra...farurile negre si folie(nu pe parbriz:D):lol:..johnsonxxl,sa mi spui si mei cat este;)app,se dau greu farurile jos??
|
Farurile nu se dau chiar asa greu jos, trebuie sa dai masca aceea jos din tabla cu semnul...
|
sfatul meu e sa nu iti inegresti farurile...sar putea sa ai vreo surpriza cu politia...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning