Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

valib 27-07-06 13:49

Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)

cum era aiaaaaaaaaaaaa
femeia ideala...are in tara...o firma particulara...are si'o vila cu piscina...
damn...nu stiu versurile...:):):)

defecte...hmmm...hai ca fac eu o lista diseara...vedem ce iese:):)

Sasha_z 27-07-06 14:17

valib.....aia era cu barbatul ideal are in tara.....;)) ;;)

Trixi 27-07-06 14:56

Quote:

Originally Posted by aleks
suntem in zona... dar o avem pe trixi aici, spune ea si pt noi :D

:D :D :D purtatorul d cuvint????sau ceeee??????

BogdanNZ 27-07-06 15:08

Aaa...chiar n-am realizat ca se discuta alte chestii pe-aici in afara de masini..dar ma rog...e 1 noaptea iar masina mi-e lovita...deci plictiseala e mare
On-topic: parerea mea e ca toate femeile sunt ideale intr-un fel sau altul atata timp cat pe noi barbatii ne duce capul sa le privim din "unghiurile" (ca sa nu fiu mitocan si sa zic pozitiile :D ) cele mai potrivite.Defapt asta e un alt fel de a spune ca toate femeile sunt frumoase daca stii sa le gasesti frumusetea...

Sasha_z 27-07-06 15:23

sigur nu vb de masini acuma????

Trixi 27-07-06 15:28

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ
Aaa...chiar n-am realizat ca se discuta alte chestii pe-aici in afara de masini..dar ma rog...e 1 noaptea iar masina mi-e lovita...deci plictiseala e mare
On-topic: parerea mea e ca toate femeile sunt ideale intr-un fel sau altul atata timp cat pe noi barbatii ne duce capul sa le privim din "unghiurile" (ca sa nu fiu mitocan si sa zic pozitiile :D ) cele mai potrivite.Defapt asta e un alt fel de a spune ca toate femeile sunt frumoase daca stii sa le gasesti frumusetea...

:cry: sorry...lovita rau???
Pai,mai p larg cu "unghiurile" vazute d tine pls...hai citeste putin mai sus,si povesteste-ne ce calitati ai dori sa aiba femeia ta,asta luind in considerare k nu poate sa fie cu de toate...;)

BogdanNZ 28-07-06 01:59

Quote:

sigur nu vb de masini acuma????
Nope acum am trecut pe forumul CoolGirl ;)

Quote:

sorry...lovita rau???
Nu foarte...doar cosmetic dar primele estimari ar fi cam NZ$850=Euro400 si sincer aveam de gand sa fac altceva cu banii aia.
Cat despre femeia mea, in primul rand trebuie sa fim atrasi unul de altul...iar calitati importante ar trebui sa fie frumoasa dar fara fumuri de artista, sincera dar nu nesi., inteligenta, directa si independenta dar nu tupeista.Si cel mai important sa ma iubeasca pt ceea ce sunt eu, sa stie sa-mi priveasca in suflet si sa ma inteleaga imediat si in mod sigur sa nu se uite la ce masini conduc sau cati bani am in conturi.(stiu... nici nu sunt pretentios :D )
Din pacate am intalnit multe femei care s-ar incadra dar dintr-un motiv sau altul nu a mers treaba sau le-am dat eu cu piciorul...

Trixi 28-07-06 07:39

...esti norocos,k ai intilnit deja ,chiar de mai multe ori femeia respectiva..desi,trebuie sa admit k ai pretentii...si nu ma intelege gresti..e bine sa stii ce vrei ;)
...in leg,cu "datul cu piciorul"...don't worry...:D ink te incadrezi in grafic...;)

needBrain 28-07-06 14:54

nue bine sa cauti mah femeia ideala,ca te loveste odata,in fond nu stii de unde sare iepurele

dacian7777 01-08-06 08:56

Scurt pe 2:prototipul femeii ideale este cu inaltimea de 1,20 metri si cu capul patrat, sa stea berea pe el.Amin

Mustang 01-08-06 08:59

Quote:

Originally Posted by dacian7777
Scurt pe 2:prototipul femeii ideale este cu inaltimea de 1,20 metri si cu capul patrat, sa stea berea pe el.Amin

SAU:
1.37 metru cu mainile ridicate, fara dinti in gura si cu capu' plat :D

Trixi 01-08-06 10:46

...sa va dea D-l....:D :D :D

aleks 05-08-06 10:29

prea tare replica trixi :D:D:D:D
exact la asta ma gandeam, cum dreq ar fi sa ai asa sluta langa tine? :)

Claudia 08-08-06 22:35

Quote:

Originally Posted by pimp_lex
femeia ideala...........hmmm

fizic: bruneta, trasaturi frumoase (Catherine Zeta Jones - yummy :) ), pielea fina si bronzata, ochii verzi, nu foarte inalta (max 1.70), buze carnoase (da nu de maimuta) , nu prea mult machiaj (putin, subtil si cat mai natural), nu slaba, nu grasa, tocmai bine (stomac plat dar cu putina carnitza :) ), bucile lui J LO, sani - mari (dar nu exagerat de mari) ,cat mai tari, fermi si rotunzi cu sfarcuri mici, picoare si maini feminine , nu pline de muschi (halterofilele mi se par scarboase dea dreptu), epilata peste tot, numai intre picioruse sa fie un mic modelas deasupra ca-i frumos, inelus in buric, 2 tatuaje micutze, unu pe la mijloc intre buric si \"aia mica\" putin spre dreapta (un delfinas, fluturas, ceva asa ) si celalt pe spate, pe mijloc chair deasupra fundului

personalitate/atributii: prietenoasa, deschisa sa incerce lucruri noi (mai ales la pat :) :) ), vesela ( cum se zice \"de viata\"), nu geniu dar nici proasta, toleranta, rabdatoare si intelegatoare, cand vine vorba de masini/curse/4tuning si timpul dedicat acestora :) :), bi-curioasa , sa stie sa gateasca cat de cat, sa n-o deranjeze sa faca curat si ce mai e de facut prin casa (si eu sa nu fac nimic), sa aiba multi bani si sa n-o deranjeze sa-i imparta cu mine, sa accepte ca , cateodata vreau sa ies prin oras cu baietzii,doar cu baietzii

Pacat ca o astfel de femeie nu exista :(

Te-ai strikat doar la ultima parte...K pana acolo exista ... sau era pe aproape!:-P

aleks 09-08-06 14:52

si...cine ar fi exemplarul asta apropiat de perfectiune?:)

fuzzy 12-08-06 09:48

ntz, ntz, ntz.... eu sper ca se face multa caterink pe aici..... sau nu.... poate ca la un moment dat va veti da seama ca ceea ce cautati la o femeie nu este intotdeauna acel: 90-60-90 cu acea personalitate atat de serviabila.... sper ca o sa va dati seama din timp ca femeia perfecta nu poate fi descrisa prin cuvinte, ci prin fapte.... in momentul cand sunteti "la pamant" si nimeni dintre "tovarashi" nu o sa mai fie prin preajma, ci doar fata care s-a tinut scai dupa tine si te-a urmat orbeshte si te-a scos din orice c*c*t ai intrat tu ca un bou...
in acel moment o sa va dati seama ca persoana de langa voi, aceea cu care v-ati certat de atatea ori si despre care ati crezut la un moment dat ca nu tine absolut delok la voi, va iubeste...

faza cea mai misto este in momentul in care tu realizezi ca ai cautat atat de mult timp un ideal fals, iar in tot acest rastimp ai avut acea perfectiune langa tine..... foarte multi nu au norocul asta.... sa realizeze acest lucru.... cei care deja au realizat... numai bine....

Sasha_z 12-08-06 18:30

Quote:

Originally Posted by Trixi
...sa va dea D-l....:D :D :D

:lol: ce bine ai spus`o !!!!

babygirl_nwa 12-08-06 19:18

Quote:

Originally Posted by fuzzy
ntz, ntz, ntz.... eu sper ca se face multa caterink pe aici..... sau nu.... poate ca la un moment dat va veti da seama ca ceea ce cautati la o femeie nu este intotdeauna acel: 90-60-90 cu acea personalitate atat de serviabila.... sper ca o sa va dati seama din timp ca femeia perfecta nu poate fi descrisa prin cuvinte, ci prin fapte.... in momentul cand sunteti "la pamant" si nimeni dintre "tovarashi" nu o sa mai fie prin preajma, ci doar fata care s-a tinut scai dupa tine si te-a urmat orbeshte si te-a scos din orice c*c*t ai intrat tu ca un bou...
in acel moment o sa va dati seama ca persoana de langa voi, aceea cu care v-ati certat de atatea ori si despre care ati crezut la un moment dat ca nu tine absolut delok la voi, va iubeste...

faza cea mai misto este in momentul in care tu realizezi ca ai cautat atat de mult timp un ideal fals, iar in tot acest rastimp ai avut acea perfectiune langa tine..... foarte multi nu au norocul asta.... sa realizeze acest lucru.... cei care deja au realizat... numai bine....

da,misto rau,cred k ar trebui sa citeasca si iubitul meu ce ai scris,numai k in cazul lui nu sunt tovarasi ,este o surioara 'celebra'.dar sa nu fie prea tarziu cd o sa citeasca

DaBotta 16-08-06 02:16

Re: Femeia ideala

FEMEIA IDEALA : 90 60 90 si sa taca de cele mai multe ori =))

aleks 16-08-06 09:36

mai degraba sa vorbeasca, atunci cand ai nevoie de un sfat pe ea o intrebi prima... ;)

DaBotta 16-08-06 16:35

da si cand vorbeste in plus iti convine ? nu ai facut aia bine , urla ca vrea aia aia aia =)) vii tarziu acasa , cum ii ? ;))

valib 16-08-06 16:50

Quote:

Originally Posted by DaBotta
da si cand vorbeste in plus iti convine ? nu ai facut aia bine , urla ca vrea aia aia aia =)) vii tarziu acasa , cum ii ? ;))

cine o baga in seama?
:lol:

DaBotta 16-08-06 20:47

LoLeX , deajuns ca ii auzi gura ca ii merge cu rost si fara rost ;)

Sasha_z 17-08-06 22:15

ca voi barbatii nu vorbiti cu si fara rost nu???ha ha ha ....cine spune k nu e asa....clar - LIE

DaBotta 18-08-06 02:30

Sasha nu te contrazic :D dar tot voi aveti mai multe de comentat !

Eugen_TL 18-08-06 11:48

:D e mult mai bine sa comenteze decat sa faca... zi ca ele, fa ca tine ..roaga-te sa nu treaca la fapte ca e grav si gata

Sasha_z 18-08-06 18:40

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Sasha nu te contrazic :D dar tot voi aveti mai multe de comentat !

si pe buna dreptate.....foarte rar din senin si fara motiv , dar barbatilor orice motiv li se pare un fleac si spun k nu are rost sa se discute pe tema asta....

DaBotta 18-08-06 18:54

ai dreptate :P numai ca voi faceti dintr-o chestie minora sau un cuvant scos la vrajeala din gura subiect de cearta 10 zile :P

Sasha_z 18-08-06 19:26

in dragoste treb sa te abtii sa scoti cuv care ar putea sa deranjeze pers iubita, si stii vb aia din chestii minore explodeaza femeile !

DaBotta 18-08-06 23:09

dar tot timpu noi suntem de vina nu ? voi niciodata ? :P

Spark 18-08-06 23:12

mey .. cel mai najpa lucru` care l-am auzt de la o fata era ca ea nu-si cere scuze niciodata ... si dak ea a fost de vina , lucru care mie nu mi se pare tocmai .. cu fatza ...
si de obicei cam asta ar fi ... ca barbatzii tot timpu` ei sunt de vina ...

Sasha_z 18-08-06 23:28

nuuuuu n`am spus asta .... ohoooo n`am spus k femeile sunt sfinte,kiar deloc, dar ar treb sa se ajunga la ,cum sa zic, un "comun acord" sa lase fiecare de el k sa nu mai fie scandaluri pe lucruri marunte , asta nu inseamna k femeie treb sa "inghita" tot ce spune barbatul sau invers , dar pe scurt : in orice relatie comunicarea este OBLIGATORIE.......

Spark 18-08-06 23:31

aham ...
cam asa ceva ..
doar ca practic e umpic mai greu ...
oricum ... teoria pe scurt ar fi ceva de genu ...
give some to get some ... ;)

DaBotta 19-08-06 03:26

Quote:

Originally Posted by Spark
mey .. cel mai najpa lucru` care l-am auzt de la o fata era ca ea nu-si cere scuze niciodata ... si dak ea a fost de vina , lucru care mie nu mi se pare tocmai .. cu fatza ...
si de obicei cam asta ar fi ... ca barbatzii tot timpu` ei sunt de vina ...

:peace: ai dreptate , dar amu parka de multe ori te saturi sa tot te certi sa nush ce , si de multe ori zici las mai bine imi cer io scuze si incerc sa indrept lucrurile si dupaia :hug: decat intruna :chainsaw: :bat: :boxing: am dreptate ?

Spark 19-08-06 12:38

dabotta ... cam asa ceva ...
dar si dupa o vreme park devine frustrant tot tu sa-ti ceri iertare ...
in fine ... dak stii ca merita ... faci orice ;)

DaBotta 19-08-06 12:48

Spark cam asa ceva , da te saturi la un momentdat tot tu sa iti cer iertare , tot tu sa fi ala care pleaca capu , daca faci tot asa deja te iau de fraier si nu mai ii bine.

Sasha_z 19-08-06 15:48

intr`o relatie e bine k fiecare sa mai lase de la el , k dk unu lasa mai mult sau iarta mai mult sau mai des , se mai satura omul !!! :lol:
si inca ceva , si din prea mult bine se nasc certuri , si dk e mult prea bine relatia devine monotona , si nici asa nu e bine. pe scurt : viata de cuplu e o continua lupta !

DaBotta 19-08-06 18:45

idem Sasha

DONU' 25-08-06 11:29

FEMEIA IDEALA NU EXISTA!
sau ti se pare ca exista la inceput cand esti mort dupa ea si cand va intelegeti perfect.
Cu timpul nu se poate sa nu gasesti un gram de defect... si asta nu inseamna ca nu e ideala, bine... acuma si vorba e aiurea... "ideala", femeia ideala exista pentru fiecare, adica nu e una care sa fie buna pentru toti, ci cate una pentru fiecare, doar ca e foarte greu de gasit...

Mustang 26-08-06 08:01

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 531796)
FEMEIA IDEALA NU EXISTA!
sau ti se pare ca exista la inceput cand esti mort dupa ea si cand va intelegeti perfect.
Cu timpul nu se poate sa nu gasesti un gram de defect... si asta nu inseamna ca nu e ideala, bine... acuma si vorba e aiurea... "ideala", femeia ideala exista pentru fiecare, adica nu e una care sa fie buna pentru toti, ci cate una pentru fiecare, doar ca e foarte greu de gasit...

lasa gramu' ca e putin...
KILOgramul....
sunt MULTE femei care sunt pline de defecte ... daca nu la corp si fata... la cap sunt explodate !

imi plac femeile/fetele care arata si bine....si au si ceva in capsorul ala ...

All times are GMT +2. The time now is 09:22.

- Copyright 2026 4Tuning