![]() |
Re: E36 - B 95 E R N - 2.5 24V
cere folie pe fatza :)
si cand e de garda,n-ai talonu,e atat de simplu plus ca mergi si tu cu geamurilii jos vara.. baiat |
stiu ca cere da pe curbe cand te dai cu ea crede-ma k nu vezi nik...stu de la audi.. k sti si tu cum am folie pe aia :)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mda.. o sa ma mai gandesc nush ce sa zic
ms mult pt ajutor :D |
2 Attachment(s)
poze nooi :D :D
|
1 Attachment(s)
Vezi ca e mata in COX intr-o poza de la eveniment!
|
am vzt si eu revista asta seara :D :D f tare :D
|
Quote:
se vad urat :( |
astea mi le-a dat marius :(
|
superba masina, superbe pozele
|
multumesc mult de tot :D
|
Ahaaa deci de aia ai cerut revista in seara aia :lol:
Felicitari arata foarte misto masina...sa ai grija de ea. |
Superbă maşina şi superbe şi pozele riggrullz;) ai glijă de ea ERNEST,cum ziceai tu,mai răruţ că'i mai drăguţ :P !;)
|
mersi de urari :D :D
|
1 Attachment(s)
poza noua :D
|
pai doar una??
hai cu restu...una de prea putin....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
pai nu prea mai am noi ;)) :D asta era din sesiunea veche da nu intrasem ink in posesia ei ;))
|
Nici o miscare nimic tata ? Ceva noutati ?
|
1 Attachment(s)
si una mai veche de la E36 meeting;)
|
pai nimic nou deocamdata ;)) dar am ceva planuri pe care sper sa le aplic in viitoru f apropiat :D
de la meeting sa vad dfierentele.. era f inalta aici ;)) si balonul la cauciucuri f mare ;)) |
Da era sus de ton.....si eu care ma intrebam cum puteai sa mergi cu ea...atunci..oare acuma cum o fi??.....bafta cu ce ti-ai propus
|
Ernest ..nu stiu daca mai are rost sa iti mai spun si eu ce masina superba ai ;)
sa ai grije de ea :) cat ziceai ca vrei pe scaune:)) :lol::lol:? am sa iau id-ul tau ...am sa te intreb cate ceva ..sper sa nu te superi :) Numai bine ! |
ms mult dap ne auzim pe mess ;) :D
|
Salut in primul vreau sa te felicit pt masina care o deti ,este de exceptie ...
In al doilea rand vreu sa te felicit pt interiorul care dupa parerea mea are cele mai frumoase scaune fata care sau pus vreodata pe marca BMW ...repet parerea mea .. Vreau sa te rog daca poti sa-mi dai cateva detali despre interiorul Recaro, cate observ este de coupe ...cum sa potrivit pe sedan , a intrat fara probleme ...cate airbeguri ai pe masina si daca recunoste scaunele airbegurile ....si eu sunt foarte interesat de un astfel de interior ..fetele de usi le-ai retapitat? Multumesc .. Bafta in continuare cu masina .... |
Quote:
El nu are airbag-uri de 98, alea cu plasa in scaune, asa ca nu are ce mufe sa conecteze, sau ce sa-i dea eroare. Daca ai airbag-urile non-srs, alea care sunt pe senzor de greutate in scaune, atunci iti trebuie 2 vadere cu senzori. |
unde e poza cu interiorul ?
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc pt detalii precizari etc skillzule :D :D
si ms de apreciere augustin ( fetele de usi nu le-am retapitat..probabil urmeaza sa fac si asta la un moment dat :) ) |
Multumesc @Skillzu pt raspuns, in mare am inteles ...dar totusi mai am cateva nelamuliri ..
1..Sa presupunem ca vreau sa achizitionez un astfel de set de scaune ....gasesc sa fie si pt cele cu 2 airbeguri sa nu mai trebuiasca sa fac modificari cu senzori si minuni... 2 ..Iar daca sunt de pe o masina cu numai un airbeg mai exact ce modificari trebuie sa fac.....Trebuie sa montez in scaunul pasagerului plasa cu senzori????? 3..Bancheta spate se potriveste,pe sedan?? 4...De unde pot achizitiona asemenea scaune ...ma gandesc ,ca numai in Germania .. 5.. Aveti ideie cam pe la ce pret se invart ... @ernest...sper ca nu-i suparare cu atatea intrebari pe topicul tau ... Multumesc anticipat .. |
Quote:
3.Am mentionat ca restul "pieselor" din interioru de coupe nu se potrivesc pe sedan. 4. + 5. Nu vrei sa achizitionezi din Germania, sau Anglia, sau oriunde altundeva.Crede-ma ca am asteptat mult timp, si sar de 1000e preturile pe afara.Tot la noi e mai ok.As avea pe cineva care ar mai avea niste scaune dinastea... ps:tocmai mi-am dat seama ca ai putea sa faci ceva in legatura cu senzorii de greutate.Daca ai scaune Recaro, Le pastrezi pe ele (scheletul), si inlocuiesti doar "pernele" cu cele de la Vadere.Iar in cazul asta nu adaptezi nici un sistem la scaune.Ramane original. |
no problem asa mai faceti si voi upp pt mine :)))
|
Superba...No comment...si app de surpriza aia in loc de proiectoare..hai mai repede ca sunt curios:D
|
ee ar fi trebuit sa ajunga pana acu da vad k s yo sunt pus pe waiting ;)) :D
P S ms de apreciere :D |
Quote:
|
pai..nu stiu :)) :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze :D :D
|
frumoasa masina ma jur. ce stralucitoare sunt buzele alea de la jante:)) si ce lasata este bijuteria asta ..pff doamne o ador,,, visul oricarui bmw-ist o masina ca asta ma jur, o sa dau cabrio la vara si direct una ca a ta imi iau sau iti fac o oferta cine stie :P de nerefuzat:)
|
:))) esti tu subiectiv :)) :D
p.s - plac buzele a?? dak ai nevoie te trimit la cineva :)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning