![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
e reusita masina chiar daca asta cam strica clasa de masina sport. dar avand in vedere cerintele pietei auto probabil gandesc si o schimbare cei de la porsche. le urez bafta si masini noi :)
|
rafinament si gust ...pacat sportivitatea a inceput sa lipseasca intr`un porsche k design...knd te`ai urcat in ea se schimba parerea
|
Yuck!
|
Ma pierd prin comenzile de la bord :))) oricum nice k masina...+ k varianta d top are 500 d cai :X
|
Prea tare interiorul ! Pacat ca cei de la Porsche s-au orientat aiurea tare !
|
Quote:
deci nu o sa vedem prea multe prin Romania |
Quote:
|
Orice masina care e scumpa si luxoasa poate pica in mana cocalarilor atata timp cat firma nu restrictioneaza comenzile, nu exista masina ptr. oameni rafinati, asta e clar...plus de asta multi se plang mereu din cauza cocalarilor insa ei nu au invatat inca sa scrie. Daca te iei dupa post-uri poti ajunge la concluzia ca e plina tara de cocalari insa nici unul nu ajunge cumva sa posteze aici, ci numai cei care ii critica...insa nu prea e asa din pacate. Nu stiu ce are masina asta asa special de nu poate intra pe mana unui cocalar, mie cel putin mi se pare foarte urata, inseamna ca-s cocalar? Ma intreb unde sunt cei 60-70% dintre romani care au ascultat manele cand aparusera? (acuma numai vreo 30% mai asculta, sau cel putin se lauda cu asta) Eu cred ca au ramas tot pe aici, insa acum se cred oameni culti fara sa stie sa articuleze un cuvant la plural.
|
e de vis e un super car
|
Quote:
chiar are un spate care aduce un pic a scirocco sau scirocco aduce a panamera.si chiar daca n-ar fi asa, cam repede tragi tu concluziile.. daca ai bmw trebuie sa fii cocalar? gandire de roman frustrat care n-a reusit si probabil nici nu va reusi sa-si depaseasca conditia de sofer de dacia... sau ce alta masina ai avea.. daca ai... si crede-ma, scirocco chiar nu-mi place ;) hai ca m-am distrat si cu tine :)) nu te obosi sa dai reply |
frumoasa masina, dar spatele lasa de dorit...
|
nu vreau sa jignesc da zici ca un cayman a intrat rau de tot in curu altuia,si .....voila....
se pare ca si porsche a intrat in randu firmelor de duzina.....peste cinci ani dubite si .... in curand masini de maturat strada....TRAIASCA CRIZA....;) |
Quote:
Cat despre bmw are dreptate, la noi 70% din posesori sunt cocalari, si nu incepe cu romani frustrati ca te calci singur pe coada...majoritatea bmw urilor sunt cazane pe roti neingrijite luate la mana a 14-a cu 400mii km la bord cu toba sparta cumparate cu maxim 15mii de euro de frustrati care au bmw dar dorm cu vaca in casa (exagerez dar intelegi ideea) pt ca vezi doamne e bemveu si da scart pe spate...se uite pitzy dupe ele... (si nu ma refer la cei care le au luat special ca sa faca drift cu ele) Si nu inteleg ce au unii impotriva evolutiei porsche?! Dece sa se opreasca cand au posibilitatea sa creasca ? Daca porsche facea o masina mica de oras care costa 5000 de euro atunci da, imaginea avea de suferit dar nu cred ca ar deranja pe cineva un panamera. Sa va vad ce o sa mai comentati cand scoate lambo Estoque-ul ! Ps: Daca bmw nu evolua de la motoare de avion la motociclete si masini nu mai veadeati voi acum m3 uri m5uri e.t.c Evolutia este buna! |
Eu nu am nimic cu evolutia si intrarea in noi segmente, chiar daca aici nu stiu cat era cazul, ce ma supara e design-ul, care nu imi place deloc. Daca era o masina care arata superb nu mai comentau nici cei care vor ca Porsche sa nu intre pe aceasta nisa...dar cum masina arata a struto-camila...nu place tuturor.
Eu zic ca 70% dintre romani sunt cocalari, nu dintre posesorii de BMW, si am zis de ce...statisticile aratau ca aprox. 70% dintre romani ascultau manele inainte sa apara campania impotriva lor si sa li se faca rusine sa recunoasca...deci proportia se poate pastra si in cazul posesorilor de masini, cu foarte mici diferente de la marca la marca...nicidecum nu cred ca 70% dintre cei care au BMW sunt cocalari si numai 10-15% dintre cei care au Dacia...problema e ca cei care au BMW sunt mai vizibili...cei cu Dacia trec de multe ori neobservati (nu au cu ce se afirma). |
Quote:
|
beton masina ... la fabrica unde lucru eu se fac piese pt masina asta ... si de exemplu la bmw ..audii vw... se mai accepta piese defecte..mici defecte..dar la mercedes... porche ...nici cea mai mica piesa defecta nu se accepta...si piesele pt porche is cele mai grele...nu oricine le poate face...e super masina ..cine are mercedes si porche... are masina ...
|
Quote:
|
Quote:
|
bine "vere"..daca tu iti dai seama dintr-un post ca sunt cocalar e bine :).. (oi fi.. mai sti!?)
cum sa nu ma "atac" cand ai facut referire directa la postul meu? nu stai prea bine cu logica.. si nu stiu cum ai putea sa te simti mai bine in logan decat in bmw.. din orice pct de vedere.. probabil ai tras concluzia pripita (asa cum vad ca ai obiceiul sa faci) ca stau cu parintii sau in garsoniera, ceea ce din fericire nu e cazu.. desi n-as prea vedea legatura.. lasand copilarismele la o parte.. asemanarea e vaga si n-am dat cu paru..duce clar spre un Cayenne turtit asa cum spunea cineva mai sus.. da' romanu' tot roman.. si vorba lu mircea badea.. "hai papapapa" |
Spatele e luat din filmele de groaza ..ntz ntz ..se strica si porsche.
|
Nu conteaza daca sta cineva in chirie si are BMW, sau sta cu parintii, etc...fiecare sta unde si cum vrea, iar unii sunt mai mult legati de drum decat de casa si poate au un spirit mai liber si nu ii intereseaza sfera domestica...daca esti cocalar totul sta in atitudine, preferinte (muzica, vestimentatie, limbaj, si nu in ultimul rand preferintele pentru design si accesorii auto care cred ca uneori pot reflecta background-ul cultural al omului).
Profit de ocazie si...on topic: Urata masina! Cayene turtit, Cayman umflat...nu stiu ce e, dar se putea mult mai bine. |
hai sa nu o mai dam in diverse ca n-are rost....... masina cand am vazut-o prima data am zis ca e oribila....si acum incepe sa-mi placa......daca as avea bani de una probabil nu as sti ce sa aleg dintre asta si un jaguar xj :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Porsche pregăteşte Panamera GTS
Disponibilă momentan în trei variante - S, 4S şi Turbo - gama Porsche Panamera s-ar putea extinde în viitorul apropiat cu o nouă versiune de performanţă GTS şi un model diesel. Deşi nu se cunosc foarte multe detalii despre Panamera GTS, se pare că noul model va fi poziţionat în gamă deasupra versiunii Turbo. Acest lucru înseamnă că ne putem aştepta la peste 500 cai putere şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.0 secunde. În plus, este posibil ca în cazul lui GTS să se renunţe la suspensia pe aer în favoarea unor arcuri din oţel. De asemenea, Porsche ia în calcul şi o versiune diesel a modelului său cu patru uşi. Dacă până la urmă constructorul din Stuttgart va oferi şi Panamera diesel, acesta ar putea adopta motorul V6 de 3.0 litri şi 240 CP de pe Cayenne sau chiar V8-ul de 4.2 litri şi 322 CP de pe Audi A8. |
Naspa ca pun motoare diesel pe Panamera!:cry::oops:
|
pai daca pun diesel-ul de 4,2 deja are o varianta de putere de 340 de cai... dar in cazul in care pun v6 -le diesel ma pregatesc sa vad la tot pasul cate unul :) Asteptam cu nerabdare detalii mai aprofundate referitoare la GTS :D
|
cand zici porsche zici masina perfecta ...
sunt incredebili oameni astea la ce pot sa scoata |
deja la modelu disel se pierde imediat model de porsche sport. nu se potriveste deloc .
|
porsche :-@
|
Quote:
EDIT: gata am vazut de unde le scoateti :D http://www.worldcarfans.com/10907022...e-panamera-gts (n-ar strica totusi sa puneti si voi link-ul, ca sa stim si noi de unde va luati informatiile) Daca va uitati la comentariile de acolo, o sa vedeti ca mai toate contesta acuratetea acestui articol, care e complet ilogic de altfel...sau poate cei de la porsche sunt ilogici ?? Greu de crezut asa ceva.. |
e tare masina da cu dieselu de 3.0 nu crek o sa mearga ca un coupe sportiv cu patru usi pt. k asta o vrut sa insemne panamera
|
arata bn....
|
Vor vinde foarte multe daca le fac diesel V6....bravo lor
|
Eu oricum am terminat cu marcile nemtesti, e bmw, audi si vw pe toate strazile sunt cum erau daciile acum vreo 7-8 ani pe orice straduta. Ma intreb oare? romanu mai stie si alta marca in afara de bmw, audi si vw si includ toate marcile nemtesti? nu cred, toti viseaza de cativa ani buni sa se urce intr-un Q7 si sa le ia fatza la pitipoance sau la fraieri ca el are Q7 sau probabil un Bmw taratura din 2000. hai ca imi e greatza ce posturi vad, iar Porsche niciodata nu mi-a placut nu stiu ce e asa deosebit la el, dar e masina germana si se numeste Porsche nu conteaza cum arata, poate sa aiba si design-ul lui Dacia Suv daca scrie Porsche pe el e Porsche da-l in masa. La fel si cu celelalte. Si nu stiu de unde veni comparatia ca Panarama asta seamana cu Jaguar din lateral sau spate, Lasa Jaguar-ul in pacea lui acolo in Anglia si nu-l mai amesteca cu germanele ca n-are nicio legatura, nu seamana cu nici una. Cand vrei sa le compari, bagale pe toate ale nemtilor si ai sa ajungi la o concluzie ca toate cam seamana intre ele si pun accentul foarte mult pe concurenta si secunde cat mai putin, intr-o buna zi vor sa scoata 0-100 km/h din 1,5 secunde sa para cei mai tari de pe planeta. Legat de cocalari, sunt multi care mai au si Renault, Dacia, Opel, Audi, Peugeot, Skoda, etc.... cred ca sunt foarte multi, dar nu tine neaparat seama daca ai masina germana esti cocalar, astea sunt niste gandiri fara rost, nu masina e vinovata de imaginea pe care o da ci de stapanul ei care saracu nu prea are educatie si nu stie decat manele si pitzy.
MANELELE E VIATA MEA, AM BMW SI MOARE PITZIPOANCELE DUPA MINE. bleah :( |
1 Attachment(s)
Panamera Turbo, cel mai rau demon din "Iadul Verde"
Acum mai bine de un an, Cadillac CTS-V devenea cel mai rapid sedan din lume dupa ce reusea sa "scoata" 7:59 pe circuitul de la Nurburgring,. Insa, cum recordurile sunt facute pentru a fi batute, iata ca si acesta a cazut. Conform germanilor de la Sportauto, noul Porsche Panamera Turbo este noul rege al 'Ring-ului, reusind sa parcurga un lap in doar 7:56 minute, cu aproximativ 3 secunde mai putin decat modelul american Cadillac CTS-V. Si cum altfel decat cu legendarul Walter Röhrl la volan! Acestea fiind spuse, va reamintim ca versiunea Turbo reprezinta varful de gama al gamei Porsche Panamera. Sub capota se afla un V8 twin-turbo de 4.8 litri si 500 cai putere, indeajuns pentru 0 – 100 km/h in 4.2 secunde si 303 km/h viteza maxima. Pretul? De la 138.004 euro (TVA inclus). |
bravo lor...si asa nu imi placea CTS-V :-P
|
chiar inseamna ca este rapid si echilibrat dar cred ca o mare parte din merit ii revine lui Walter Röhrl si mai mult e o chestie de marketing..as fi curios ce ar fi facut germanul pe un CTS-V
|
cred ca mai depinde si de pilot, cel mai bine ar fi daca toate testele astea ar fi facute de un singur pilot
|
Quote:
|
pretul unui CTS-V este de mai mic comparabil cu al Porsche-ului costa cam 60.000 de euro cu toate taxele, pe cand asta e peste 100.000 si a pai nu conteaza 3 secunde sa fim seriosi ca prin Romania nu faci circuit, ci mergi cu el pe strada, aia e punct de concurenta al masinii ca e mai rapida. Cadillac CTS-V e bijuterie de masina, pacat ca nu e asa apreciata de romani, dar daca te sui intr-un cadillac nu stiu ramai surprins, eu spun ca m-am urcat intr-un Seville din 98 si e destul de veche masina, cu motoru de 4.4 litri V8 32 valve si 420 hk cand i-am dat o cheie si am facut o tura cu el am zis ca e avion curat si mentionez ca avea aproape 200.000 la bord deci rulat nu stat. Cadillac e masina foarte buna dar repet nu este atat de apreciata, acuma mai nou ca Porsche ia papat 3 secunde din viata lui CTS-V si e sub Porsche oricum nu conteaza asta, ei fac doar niste statistici, sa-l vezi pe strada si atunci sa vezi cand ai cu ce te infige intr-o depasire nu ca-mi scoate mie 7:56 aia e pentru ei ,pentru mine sa fie capabila de banii aia. Eu le consider la egalitate nu ridic Porsche in slavi ca e mai tare ca CTS-V la fel cum au fost si comparatiile M5 vs. CTS-V si la diferenta de o secunda a fost peste M5 oricum nu conta secunda aia erau la egalitate amandoua. Cei care nu stiu si n-au mers cu Cadillac sa pastreze totus pentru ei, nici eu n-am apreciat asa mult, dar am avut ocazia sa merg cu un Seville din 98 si nu vorbesc de interior ca era prea placut, cu piele, navigatie, dvd, cutie automata etc. toate prostiile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning