![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
Quote:
Ceasurile sunt imprimate pe folie autocolanta pvc..orajet..pe printer digital profesional.. :D |
cand ai de gand sa trecu la ceasuri cu turometru ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Wolfie s-a despartit de intermediara, ascultati numai:-)
|
Re: Golf 3 - '93
ce bine se aude !
niste sfaturi daca accepti un tips la finala o suspensie ceva mai joasa, dar asta cred ca te-ai gandit si tu, dar criza tui mama ei :cry: in rest numai bine ca arata foarte bine masinuta. intrebare - alea de la boxe, sunt facute de tine sau cumparate asa? imi plac foarte mult. daca nu te superi o sa iti fur ideea, doar ca nu cu crucea cult |
tips la finala nu prea are rost, ca are finala schimbata cu una sport, deci are si tips la ea
si cu suspensia mai joasa, se gandea la un momentdat, dar deja a spart o buza de vr6 pe drumurile patriei, asa ca mai jos de atat nu stiu daca va cobora, din chestiuni de utilitate, desi poate ar arata mami bine mai jos, dar daca nu e unde ... |
urla dupa suspensie :D
|
Quote:
|
Quote:
Mersi ! Pentru boxe...ce e cu alb e facut de mine...sunt din folie de banner oracal...nu ma supar chiar deloc, ma bucur ca te-a inspirat ;) Bafta ! |
Asa cum zice Spark cu suspensie sport e dificil la noi in SM pentru ca avem niste drumuri ...de speriat :P, iar faza cu buza de sub spoiler (precizez si cu suspensie sport) si eu am agatat-o de cateva ori!
|
nu numai voi suferiti de drumuri. si aici in craiova e dezastru. adevarul e ca suspensia sport are rol doar decorativ la noi ca in rest e cosmar
|
ca bine zici... aici in RO numai pt. decor is !
|
4 Attachment(s)
Niste poze de la King Of Europe - Cluj...in parcare alaturi de inca 3 bestii pe acolo ;))
P.S: un eveniment de nota 10....superb ! |
faine poze ..
:) daca aveai si tu capota neagra erai de a lor :)) :P o parere : schimba numerele .. fa altele .. cu stema din aia noua :) |
1 Attachment(s)
daca vei reusi sa o faci intradevar asa atunci chiar va fi un golf 3 foarte frumos si cu foarte mult bun gust
|
5 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata maine voi pune alarma pe wolfie`... In rest niste poze... |
vrei sa o revopsesti?
|
Quote:
de vopsit iar...posibil la anu sa o vopsesc intergal (eu - si asa stiu ca e facuta si aia cu mana mea) ...ca sincer mi-e mila sa dau 500 euro sa o vopseasca un "nime-ni drum" cum e plin orasu si sa puste dupa un an cum au patit multi. |
aha, inteleg... si eu mi-am retusat masina fara sa o duc la nimeni pt. ca nu merita sa o duc ca nu o fac ei mai bine ca mine, si ce rost are sa ma usurez la buzunar de cateva sute de lei.
|
daca iai vopsii bandourile si spolerul ar da mult mai bine bafta
|
7 Attachment(s)
Masina a intrat in regim de lucru... s`a rezolvat problema cu rugina de la aripi si vopsit + eliminat semn VW de pe spate (pe luni va fi gata total) alaturi de un polish necesar...
Foliile de pe stalpi, capota si plafon eliminate (necesar pt polish`ul total) A mai aparut si stickeru`l nou 4tuning pe ea.... Urmeaza sa vopsesc plasticurile din interior, bandourile, spoilerele, prelungirea de bad boy, grila fata si eleronul albe...mai incet ce-i drept dar nu ma grabesc (graba strica treaba) Niste poze deocamdata.... |
arata mai bine asa ! eu zic .. sa strangi bani si o vopsesti toata sa nu se mai vada diferente de culoare ..
acuma na .. fiecare dupa posibilitati :) baftaaaa .. |
Quote:
Bafta in continuare!! Sa vina si la mine odata ceva bani sa ma apuc si eu de al meu...Damn:???: |
Quote:
Dupa polishu` total nu mai sunt diferente de culoare... cine mi l`a facut mi-a garantat ca o sa tina macar 2 ani in regim de spalat odata pe saptamana. Abea astept sa merg maine dupa ea... |
pai atunci .. asteptam ceva poze .. :D
|
ooo.. frumos :D asteptam sa ne zici cum a iesit
|
6 Attachment(s)
Raspunsul...super ! Un luciu incredibil iar nuanta e aceeasj peste tot in ciuda faptului ca s`au vopsit aproape in totalitate aripile !
Poate in poze nu se vede foarte clar cum straluceste (*doar 2 megapixeli are telu meu), dar e superb, toata seara m`am plimbat prin oras si ma uitam in vitrine la masina ;)) ! |
Quote:
super tare...lipseste badboy-ul:rolleyes2??? a meritat sa astepti dupa ea:D bafta si tine-mi pumnii...ca daca reusesc si eu...trag tare sa te ajung din urma:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ce bine arata fara pleoapa 'bad boy' ! Keep it clean !
|
7 Attachment(s)
Si niste poze "sub soare"... :X:X
|
Misto a iesit la Polish ;)
|
A iesit ok ..
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masina a mai primit semnalizari clare - fumurii si reflectorizantele idem (nu vopsite) ! ..S-au pus jantele de iarna (care au primit si "buza" de plastic) cu cauciucurile aferente... schimbat antigel... bad boy`u e la loc si o folie trasa pe nasul capotei pentru protectie impotriva pietrelor...
(S-a lucrat si la interior... 80% plasticele ce fac legatura cu consola centrala sunt vopsite ALB) To be continued.... |
frumos pune si o poza cu interioru!!! bafta in continuare cu ea
|
daca vrei sa accepti un sfat prietenesc dezlipeste autocolantul ala negru de pe aripa e urat rau plus ca filtrul de aer cred ca este pe partea cealalta
bafta |
in prima faza avea doar pe dreapta, unde e si filtul de aer
dar a pus pe ambele parti ca sa fie simetric dar in plan chiar era sa se faca gauri din alea in apripa nu doar autocolant. |
priza aia de aer sa se faca doar daca are filtrul de aer schimbat cu unul sport;este un pct de vedere personal
consider ca modificarile trebuiesc facute atunci cand sunt necesare nu doar de dragul de a fi facute sau sa se faca intr-un mod placut ochiului |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning