![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
4 Attachment(s)
Am vrut sa-ti fac o supriza si ti-am propus masina ca baza de lucru la un concurs saptamanal pe un forum de Virtual Tuning.
Cam astea sunt cele mai bune lucrari. A mea e aia cu numarul mic, patrat, langa masina. |
Quote:
Quote:
Primele 3 arata foarte bine, a 4-a este cu kit de Subaru si nu merge la forma masinii, parerea mea. Prima poza este intr-adevar cea mai reusita, mi-ai dat ceva idei pentru pus in practica. Multumesc mult pentru initiativa, dar si pentru efortul depus de tine si de ceilalti la realizarea VT-urilor! Foarte frumos din partea ta! PS: Am poza cu nr. mic pe desktop, de vreo 2 zile :D |
4 Attachment(s)
Mi-am mai facut si eu de lucru pe la masina, de cateva weekend-uri incoace... am luat de la cineva un TV portabil cu AV-in si mi-am propus sa-l integrez in bord. Oricum consola mea era varza, am transformat un single DIN intr-un double DIN folosind flex si chit :lol:
De data asta am folosit fibra de sticla pentru o mai buna rezistenta. Am reasezat cateva instrumente, am integrat ecranul, comenzile lui (power, IR sensor etc.), mufa USB si cam atat. Faceti abstractie de culoarea folosita, este total diferita de ceea ce aparea pe capac (deci m-am pacalit) si urmeaza sa o refac cu argintiu, ca si toate celelalte plastice din interior. Am mai montat si niste tetiere de la modelul mai vechi de Celica: |
Nice color (haha, just messing with you)...de cand am vazut pozele in varianta mica am zis ca SIGUR nu asa a vrut sa iasa.
Acu permite'mi sa carcotesc ca de felicitat oricum am toate motivele: 1) Playerul ala e 2din nu? (dvd player like?)...nu mia bine lasai acolo gol si puneai un 2din cu touch? (dvd like)...CARPUTER...etc :D 2) Daca raspunsul e nu, inteleg dc si acum vine carcoteala la obiect. E TZUTZ facut...da 1 singur lucru nu'mi place...holsuruburile alea 2 care fixeaza usb...daaaaaaaamn!!! :(( nuj...parca nu's de acolo... Oricum...nice color =))))))) (scuze) |
A iesit interesant dar mai bine faceaši transformarea la casetofon si atat.
Eu zic sa-ti faci negre de serie toate plasticele din interior sau invelite in folie de carbon:Dam vazut la un tip si da frumos. |
Quote:
M-as fi limitat la cass, iar LCD-ul nu l-am montat nici pentru tv, nici pentru dvd, ci pentru gps, camera marsarier si tv-out-ul de la ipod, telefon etc. Oricum, exista plansa de bord pentru cass dublu de fabrica, am si codul, insa nu e disponibila la noi. Quote:
Pentru mufa USB, alta metoda de fixare n-am gasit, dar o sa pun macar niste suruburi "la fata", negre. De culoare, stai linistit, cel mai mult rade de mine nevasta-mea :lol: si ii dau dreptate, ea mi-a zis de la inceput ca n-o sa iasa bine... Eh, le rezolv eu pe toate, astea-s oricum mici detalii "de iarna", chestiile importante se petrec primavara :lol: |
Quote:
In rest, in final is sigur ca o sa iasa bine. Totusi, folie nu sunt nici eu de acord dar sigur stii de hidrotransfer (chiar in ct e atelierul de care stiu) si pt bord cred ca e o solutie mai mult decat misto. Daca nici asta, laminarea in carbon pe o baza d fibra si in final carbon...100% dar sincer cred ca ai sa dai prea multi $ ca sa primesti un lucru facut prost (mai mult ca sigur) ca deh...suntem in Romania si abea se dumireste lumea pe aici cu fibra...eu zic ca pana la carbon mai au de halit. Cel putin pana la carbon frumos finisat alea alea...ca asa am auzit pe multi care bat carbonul ca fibra :)) si invers. Sanatate, numai bine! Cand ajungi in Buc, te astept la mine!!! |
Daca te gandesti vreodata sa vinzi sau sa schimbi oz-urile , nu ezita sa ma contactezi :oops:
|
merita sa dau motorul pe o vectra din93 2000cm 4x4
|
Salut baieti, LA MULTI ANI! Va urez un 2011 plin de realizari si tot ceea ce va doriti fiecare (le stiti mai bine ca mine).
Eu sunt bine, multumesc :oops: voi incepe anul intr-un mare fel (chiar daca n-are legatura cu masina/masinile in general), cu banii stau foarte prost in perioada asta - cum stam cam toti, de altfel - insa din alte puncte de vedere nu ma pot plange, ceea ce e extraordinar, zic eu. Revenind la masina (ca totusi NU suntem pe un forum de impartasit ganduri frumoase si sentimente din viata de zi cu zi :lol: ), pentru anul asta mi-am propus in primul rand SWAP-ul mult dorit, cu motorul 3sgte gen 3, cu FWD si adaptarile necesare (probabil ma va costa undeva intre 3000-5000 euro, deci nu se va intampla imediat, dar se va intampla anul asta). Pe termen scurt, adica in urmatoarele 2 luni, mi-am mai propus sa-mi iau arcurile alea Tanabe (~60/40), un kit de ambreiaj - care e pe moarte din nou, rectificarea volantei, un set de garnituri nou pt. motor si cam atat. Bari de rigidizare sus, care sunt scumpe, deci probabil o sa merg pe custom. Cam atat din ce e cu adevarat important, restul le fac "printre picaturi" cu minime cheltuieli, ca sa nu ma abat prea mult de la target-ul principal. Am schimbat "culoarea" plasticelor de la interior, insa nu mai pun poze ca n-are rost, n-a iesit pe masura asteptarilor si o sa mai schimb cate ceva pe-acolo. OZ-urile o sa le dau, nu-mi sunt necesare acum si nici nu vreau sa cheltui pe anvelope, le rulez pe astea pe 15 pana una-alta. Cand vor veni vremuri mai bune, o sa imi iau si niste jante frumoase, tot lightweight. Quote:
PS: suntem in 2011 si m-ai uitat cu instalatia aia :cry: am gasit in Anglia sa-mi comand un nou set de oglinzi cu tot cu instalatie, dar mai astept un semn de la tine sa stiu daca ma arunc sa fac o noua cheltuiala :sad: PS2: am citit ca te intereseaza turbo pentru masina... am cautat multa vreme pe net, nu face nimeni interne de turbo pentru motoarele noastre :sad: ar trebui facute la comanda si costa cat nu face, probabil ajungi la o cheltuiala mai mare decat daca iti iei un motor Beams sau chiar si un 3sgte. Iar pe langa interne, ai nevoie de prea multe modificari ca sa faci acest motor turbo: stand-alone EMS, turbina, intercooler, tubulatura, sistem ungere turbina, serpisori turbo, depresurizare motor, instalatie electrica si multe altele. Nu cred ca ai cum sa te incadrezi in 3-4000 euro, iar rezultatele vor fi indoielnice (fata de un motor "nascut" turbo). Mai degraba cheltui 1000 euro pe un motor Beams, castigi doar 25 cp si poti sa-l omologhezi foarte usor, n-ai nevoie nici de multe modificari si cheltuieli, iar apoi poti sa-l upgradezi cam la fel ca pe actualul motor. Daca vrei sa pui turbo cu internele stock, n-o sa tina decat cu boost foarte mic si iar nu merita cheltuiala... doar pentru sunet de BOV si 20-30 CP in plus, pe langa faptul ca stai mereu cu grija sa nu-ti sara pistoanele :rolleyes2 Toate cele bune tuturor! |
Multi ani Alex!!! Fie ca noul an sa iti implineasca atat dorintele asternute mai sus cat si cele care sigur o sa apara pe parcursul anului :). Sa fii sanatos, voios si iubit!
Numai bine! |
La Multi Ani fratica !!! :hug::flower:
|
iti trimit cand zici tu instalatia dar sa imi pui adresa unde sa le trimit pentru tine 150 lei
|
Quick lasa-mi si mie codurile de la prelungirile pt eleron:Dsi cum se scrie in engleza:DMersi frumos!
|
Umbla omul prin orasel :lol:
Te-am vazut de multe ori in ultimul timp, azi te-am vazut pe la Judetean. Arata foarte bine masina! :flower: |
Quote:
Dreapta: 76893-20130-A0 Stanga: 76894-20110-A0 Problema e ca, daca le comanzi noi de la Toyota (si daca ai noroc sa mai gasesti disponibile), pretul se invarte undeva pe la 400 $. La mana a doua, dar in stare excelenta, le poti gasi intre 100-150 $, recomand sa cauti pe ebay-uri in Europa (pe ebay-ul american vei plati vama si shipping, iar pretul s-ar dubla astfel). Inca o problema: daca te hotarasti sa le comanzi noi de la Toyota, sa NU le dai seria ta de sasiu, ca piesa le va aparea nedisponibila. Cel mai bine, le spui sa aleaga in programul de pe www.toyodiy.com , Celica GT-Four sau SS-III din 1998, volan pe dreapta, Japan market. Sau le dai doar codurile de mai sus si nu le spui din ce an e masina + alte detalii. Quote:
Am drum destul de des prin zona Primarie/Consiliu, plus ca lucrez in apropiere. O sa fac intr-o zi o poza, sa vezi unde parchez masina de obicei :lol: e vorba de treptele de langa Consiliu care coboara spre parc... cobor cu masina 3 trepte, cu partea soferului, astfel incat masina ramane destul de inclinata. Sa vezi ce figuri au oamenii cand trec pe langa masina... sau sa fi vazut cum au strigat vreo 2-3 la mine cand am coborat pe scari, crezand ca nu am vazut treptele si ca le-am coborat (cazut) din greseala :lol: De umblat, umblu cu mare dificultate, ca ambreiajul imi patineaza grav de tot... am cumparat un kit nou de ambreiaj, dar ma mai costa ceva bani manopera si rectificarea volantei, plus alte ceva probleme prin zona... vreau sa le rezolv pe toate cand imi da jos cutia, sa nu fac carpeala si nici sa nu merg de 10 ori in service... Multumesc pentru compliment, insa cred ca ai vazut masina doar pe partea soferului... ca pe partea dreapta am doua lovituri de la doi "soferi" diferiti, lovituri usoare, de suprafata, pe care nu le-am rezolvat inca... astept vremuri mai bune pentru o vopsire integrala. Salutari tuturor cititorilor! (evident, ca "non-cititorii" nu pot vedea prezentul reply :lol: ). Am pus la cale cateva mici upgrade-uri, dupa cum am promis, voi reveni cu detalii in momentul in care primesc piesele si le montez pe masina. |
Quote:
Masina arata foarte bine, imi place mult modelul asta. Imi aduce aminte de Carlos Sainz. :D Te tot vad prin oras. Imi sare in ochii fiindca si tu ai 2 perechi de paruri, de la distanta mi se pare ca e Del Sol. :-) Felicitari pt munca depusa! Multi km fara incidente! |
pupa uriasul din partea mea
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sa vezi ce carucior sexy are... o sa pun niste poze cu tot tacamul, carucior, scaun auto etc... O cheama Silvia si deja am planuri sa-i cumpar un Nissan Silvia S14-S15 in stare foarte buna, in viitorul apropiat, si sa o pastrez pana la majoratul ei :D Dar de unde ai aflat? (edit: ai aflat dupa semnatura mea, evident :rolleyes2 uitasem) Quote:
Iti dau dreptate pe de-o parte, mi-as fi dorit foarte mult DelSol, insa n-ar mai fi fost prea practic datorita faptului ca acum suntem 3 (eu, sotia si copilul). Celica mea are, totusi, 4 locuri, chiar daca alea din spate sunt cam neincapatoare... intr-un DelSol nu aveam cum sa circul cu amandoua fetele, in conditii legale si nici macar comode... Inca de cand am cumparat Celica, au fost momente cand as fi dat-o imediat ca sa cumpar DelSol-ul lui Ionut sau macar altul, dar in momentele astea, oricat as vrea eu, nu cred ca gasesc sa dau Celica nici cu 4000 euro, pe "praful" asta... mai jos de atat nu as avea cum sa o las, ar insemna sa pierd mult prea mult (numai pretul masinii, taxa de inmatriculare si vopseaua depasesc 4000 euro). Masina e intr-o stare foarte proasta din punct de vedere estetic, in momentul asta... imediat dupa ce i-am facut tinichigeria la cele doua lovituri, a mai aparut in calea mea un "sofer de duminica", femeie de data asta, care nu s-a asigurat cand a dat cu spatele dintr-o parcare... eu eram deja pe loc cand m-a lovit (am franat brusc pana m-am oprit complet, dar ea tot venea spre mine), iar cand am verificat masina mi s-a parut prea usoara lovitura ca sa mai merg la asigurari (masina fiind foarte murdara si traficul deja blocat), astfel incat i-am urat "Craciun Fericit" si am mers fiecare in treaba lui... Dupa ce am spalat masina insa, am observat ca aripa s-a dus in sus rau de tot, capota e deplasata si ea, bara e deformata ireversibil, iar paguba este mult mai mare decat am vazut eu la inceput... asa ca acum, dragi "soferi", mare grija cand faceti greseli in fata mea, ca va taxez fara mila! :lol: Pe partea tehnica insa, m-am ocupat de problema cu ambreiajul, l-am schimbat pe cel vechi, am rectificat si volanta, acum masina merge bine, mai am de rezolvat o problema cu uleiul (care se pierde prin scurgere pe la o garnitura) si cam atat... Am comandat un set de arcuri sport 60/40 marca Tanabe, model DF210; le astept cu nerabdare peste cateva saptamani. Vor mai urma toate barile de rigidizare (4 sau 5 la numar, depinde ce gasesc), precum si un set de bucsi poliuretanice si 2 suporti motor tot din poliuretan. Nu le montez pe rand, asa cum as fi procedat de obicei, vreau sa le pun pe toate deodata, ca sa simt un impact "devastator", cum zice lumea :lol: Un alt proiect adiacent il reprezinta un computer auto, pe care il fac din bucati, in masura posibilitatilor si fara sa simt prea mult cheltuielile. Deocamdata mi-am cumparat placa de baza si procesorul de vreo 2 saptamani, am comandat si carcasa de vreo saptamana si o voi primi maine. Memoriile, hdd-ul, sursa, monitorul cu intrare vga si instrumentele de comanda (mouse/track ball sau touchpad, Griffin PowerMate si eventual tastatura) le voi cumpara pe parcurs, in limita posibilitatilor. Carcasa este model M350 neagra, care apare in prima poza, si are dimensiunile 19,2 x 21,0 x 6,2 cm. Placa de baza (poza 2) este Gigabyte GA-D525TUD, format mini-ITX de 17x17 cm si vine echipata cu un procesor Intel Atom dual-core de 1.8 Ghz si 2 sloturi DDR3 de maxim 4 gb per total. Pentru un car-pc si pentru aplicatiile pe care le voi folosi eu, cred ca este arhi-suficient... ramane de vazut. Va tin la curent pe masura ce mai "impodobesc" masinuta. Toate cele bune tuturor! |
Alex sa'ti traiasca fetita!!! Sa fie intrun ceas bun, sa se faca mare (ca varsta) si frumoasa!!!
Te asteptam cu poze cu fetili :). Hai va pup, take care! P.S. restul postului il citesc maine :)) oricum, teai scos :) de acum esti a man with 1 mission (cum zice chris rock) :)) iti zic eu care'i aia |
Salutare tuturor,
Revin dupa o scurta absenta sa va spun doar ca mi-am pus jantele pe masina. Am cumparat un set de 4 gume Goodyear Eagle F1 in stare foarte buna, masura 215/40/r17 si le-am montat pe jantele OZ din magazie. Bineinteles ca le-am pus si pe masina, de curiozitate.... acum le am la vanzare, dar nu prea sunt hotarat, au inceput sa-mi placa (desi mi se pare ca nu prea se potrivesc cu masina mea) si s-ar putea sa le pastrez, macar o perioada, dar asta depinde si de parerea voastra. E clar, nu e cel mai potrivit model de jante pentru o masina japoneza, dar voi ce ziceti, sa le pastrez sau nu? https://i1195.photobucket.com/albums/.../Photo0175.jpg https://i1195.photobucket.com/albums/.../Photo0176.jpg https://i1195.photobucket.com/albums/.../Photo0177.jpg https://i1195.photobucket.com/albums/.../Photo0178.jpg https://i1195.photobucket.com/albums/.../Photo0174.jpg https://i1195.photobucket.com/albums/.../Photo0173.jpg |
Nu au nicio treaba... :cry:
|
nuuuuuuuuu. e cat un Aro de ridicata ,dar asta e parerea mea care nu stiu daca conteaza
|
Conteaza toate parerile, ca de asta am intrebat!
@dell: am comandat arcurile sport de mai bine de o luna, dar inca n-au venit din SUA, au fost ceva probleme cu transportul si nu stiu exact cand ajung. Daca nu vand jantele pana vin arcurile, o sa fac si niste poze mai elocvente dupa ce cobor masina. Poate arata mai bine coborata cu jantele astea, sau poate nu... @rzd: exact asta mi-a spus si nevasta-mea, dar m-am incapatanat sa o contrazic, gandindu-ma ca jantele vin perfect la prindere, si la butuc si la prezoane, iar pe deasupra sunt si destul de usoare... de-asta m-au incantat inca de la inceput, ca altfel nu le dadeam la schimb pe cele de 18". Anuntul ramane deschis, deci le vand daca gasesc cumparator hotarat; pana acum s-au aratat vreo 10 persoane interesate, insa toti ma intreaba de ET-ul jantelor si eu nu-l stiu (nici nu e scris nicaieri), iar de masurat e foarte dificil cand nu ai uneltele potrivite :sad: Va multumesc pentru pareri! |
Daca ai de gand sa o lasi jos mult ( spre extrem )atunci sunt OK altfel nu prea stau bine !!:D
Frumoasa masina , ti-am urmarit topicul cam de cand ai luat-o :D |
lasata cred ca da mai bine:Dasteptam arcurile acum:P
|
Quote:
Quote:
Daca pastrez jantele, vor avea oricum de "suferit" ceva modificari, in primul rand capace prezoane "flat" (fara cercul proeminent negru) si o alta culoare pentru toata partea centrala (totul in afara de buze), valve "ascunse" etc. Abia astept sa montez arcurile :D |
Ma pronunt dupa ce montezi arcurile Alex ca asa...is de parere ca orice jante ai fi pus nu ar fi fost de acolo.
+ daca le cosmetizezi cum ai zis...dau bine tare, is de acolo. |
Sal Alehandro , man pastreaza jantele yo cred ca po sa faci treaba buna cu ele , oricum decat 18 si alte minuni pimpuite ... de 100 de ori mai bine cu astea
|
3 Attachment(s)
La prima vedere, arcurile sunt mai lungi decat cele originale... asta nu-mi place deloc.
Am niste panze de flex pe-acasa, abia astept sa le consum... Pai ce Doamne iarta-ma (ca sa nu zic "PaULA MEA), am ajuns sa ma rog de masina sa atinga undeva bordura etc. (numai ca sa mi se para ca masina e mai joasa :D ) ... astea nu-s arcuri sport, astea-s arcuri colorate... hmmm... le tai un pic si revin cu noi pareri (sper). In rest, noi modificari la linia audio, care probabil va fi Alpine all the way. Primul pas - vandut Pioneer, cumparat Alpine CVA-1004r si lucrez la modificarea consolei centrale. @morph, urban: bai oameni buni, toti ceilalti (si aici includ si niscaiva englezi etc.) mi-au spus ca jantele sunt urate rau si ca nu se potrivesc cu masina... si eu am inceput sa cred asta, intr-o oarecare masura... dar m-am luat dupa voi si incerc sa integrez jantele "in masina"... sa vedem daca reusesc. Oricum sunt la vanzare, prefer sa le dau si sa iau altceva. Pana una-alta, o sa pun niste poze mai recente, poate ma ajuta cineva cu un VT. Salutari tuturor! Revin cu inca 2-3 poze haioase :-) |
2 Attachment(s)
Intre timp, hai sa va arat de ce sunt in stare: :oops:
|
1 Attachment(s)
... si inca o chestie: in familie a aparut o noua masina, sau ma rog... aproape: Smart ForTwo. Este masina mamei mele, insa o mai conduc si eu (mda.... asa ziceam si cu Tico...)
Ar trebui specificat ca merge cu benzina, are 600 cmc si o mica turbina sub portbagaj :lol: . O sa o prezint undeva, separat, daca va fi cazul :arrow: |
Jantele sunt foarte ok pentru masina , doar vorba ta , trebuiesc ajutate sa se integreze in peisaj :) . Te salut
|
Quote:
|
Sa'ti traiasca minorul iar cu arcurile incearca sa le pui asa si dupa sa le tai. Posibil sa fie ca in carte (sa se aseze cu cat zic) si apoi sa le strici cand le tai.
Asa am patit si eu la urs....am dat arcurile jos si -40 era exact la fel ca stock...dar defapt masina s'a lasat ;) iar acum de jante...pai coooooom p0!aaaa calului sa dea bine cand e masina asa cocotzata si balonu e cat zepelinu & so on :))...eu imi sustin pctul de vedere si zic ca daca o lasi blana si'i pui guma cat prezervativu de subtire n'o sa'ti para rau :) P.S. Lol...smart! :)) nice car man |
Eu pot sa te ajut cu un VT. Numai sa-mi spui exact ce vrei. :-)
|
Am vandut jantele, iar din banii respectivi am ales sa schimb culoarea masinii.
Am cumparat deja materialele. Este un bleu pal, nimic deosebit, doar ca am vrut o culoare mai deschisa, iar masina necesita oricum vopsitorie totala. Alte noutati ar fi ca am cumparat bucsile poliuretanice (12 pe spate, 4 pe fata) si urmeaza: 2 suporti motor din poliuretan, bielete antiruliu cu bucsi poliuretanice, bucsi poliuretan pentru barile de rigidizare si nu numai. Legat de jante, voi mai merge o perioada cu cele albe, stock, pe 15 inci, iar pe viitor le voi schimba tot cu unele pe 15, pentru ca acum masina va fi mult mai rigida, iar pasagerii s-au inmultit si sunt cam pretentiosi :lol: Revin cu poze cam peste o saptamana. Toate bune tuturor! |
6 Attachment(s)
Quote:
Va solicit ajutorul in gasirea unei solutii pentru antena radio ascunsa, intrucat in momentul de fata nu pot asculta muzica decat la radio sau pe cd-uri track originale (de care m-am cam saturat si nici nu-mi permit sa-mi tot cumpar altele). |
Hopaaaaaaaa, e bine ca te misti man :D Toata lumea vad ca'si vopseste masinile ;))
|
Vezi sa nu patesti si tu ca mine sa intrii prin portbagaj :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning