![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
merci!
|
Ai gasit bara fata?
|
da era una neagra acolo
astept email de la ei cu pretul pt. bara si capota |
am primit
233-bara si 700 capota |
Trebuie sa schimbi si capota?
|
da
am gasit-0 putin bulita in parcare e putin sifonata, dar prefer una noua k nu prea ma impac cu chitu apoi vopseaua prefer noua fara chit pe ea |
Si a mea e bulita... initial a avut cateva puncte de unde lipsea vopseaua de la pietre. Apoi am primit o minge de fotbal uda si bine bine incarcata cu nisip direct in centru si a ramas forma de minge, rotunda, imprimata, cu zgarieturile de rigoare. Iar de curand, din balconul unei vecine s-a desprins o bucata de tencuiala care s-a spart de margine balconului de dedesubt si apoi bucatile (de marimea unui pumn de copil) au aterizat pe capota mea si a unui vecin. So... am o capota varza. Dar vreau sa o duc sa imi traga cineva un bad-boy la ea si sa o revopsesc. Doar bani sa fie bata-i vina!
|
Quote:
Ia vezi putin si aici. Sunt mai ieftine! |
capota este mai ieftina cu 200 ron la el..
|
Quote:
|
Da, la 700 ron capota mai bine o repari. Un mester bun o face de nici nu mai stii ca a fost lovita (bine, sa nu fie sifonata tare). Si poate cu ocazia asta iti tragi si un bad-boy look :).
Si eu sunt adeptul montatului facut de mine, in garaj... din pacate nu am garaj ca stau la bloc si pe strada nu imi place sa lucrez. Asa ca merg cu ea la un mecanic pe care il cunosc. |
Quote:
|
In curand o sa mai avem un membru :). O sa se prezinte el cand o sa fie momentul alaturi de buburuza sa :) SA FIE CU NOROC!
|
Pai bine ar face si astia de prin Cluj sa intre aici (ma refer la posesorii de Seicento) ca am vazut inca 3 ca al meu in oras :peace: in ultimele saptamani. Doua negre si unul galben. Ala galben avea ceva modificari si pe la interior... bordul vopsit... da nu cunosc proprietarii.Iar unul dintre cele negre avea jante foarte late cu buza (ceva de genul cum vrei tu Morph), stopuri clare si folie. Daca sunt interesati cat de cat de tuning poate ajungem cumva sa ii cunoastem. Ideea e ca i-am vazut o data, si de atunci no more.
A, si sa nu uit. Am vazut acum cateva saptamani un Cinquecento, tot galben, cu numere de Gorj(Tg. Jiu) sau Dolj (Craiova)....nu mai retin. Daca s-ar aduna macar vreo 20 de masini in club poate facem de o intalnire undeva... poate chiar o iesire sambata+duminica undeva unde sa fim oarecum la egala distanta toti. |
Quote:
P.S. Hai sa ne numaram, ca nu mai stiu exact cati suntem...continuati voi lista POSESORI SEICENTO: 1. Morpheusmaster (Bogdan) |
2.pontilius (razvan)
|
3. Count me in (numa bani sa fie si masina sa mearga)
|
8 Attachment(s)
Cateva poze care cred ca il intereseaza pe Morph! Man.... oare sunt toate custom facute? Arata f bine.... ma tenteaza! Ce bine ar da cu negrul masinii!!!
|
@ Ab04ass :)) mam amuzat teribil :) noi in paranteza neam scris numele. Sa inteleg ca pe tine te cheama "numa bani sa fie si masina sa mearga". Incantat de cunostinta :) Si pe mine la fel ma cheama in timpul liber :))...si acum sa devenim seriosi. Cand am vazut pozele am vazut defapt exact ce o sa aiba si a mea in max 2 luni :). Si DA, toate is custom made caci pt seicento nu sa gandit nici Dectane, nici Jom nici Fk nici un producator aftermarket pentru faruri cu lupe :(( (cred ca daca se faceau eu eram 1 client :) ) dar cum nu sunt...mai am o curiozitate: SURSA POZELOR!!! "numa bani sa fie si masina sa mearga" :)) impartasestemi si mie siteul dp care is ca is tare curios ce alte bunaciuni mai is pe acolo :)
|
3. ab04ass (Radu)
:D Morph, credeam ca ma stii, ca doar ma ai pe messenger ;) (apropo, ar trebui ca toti de aici sa lasati un PM cu id-ul de mess sa mai povestim din cand in cand...). Si acum site-urile: 1. http://www.centomanialodz.pl/ de aici sunt pozele.... au o galerie foarte mare cu multe multe buburuze tunate!!! 2. http://www.centomania.com/ 3. http://www.vojciechu.toya.net.pl/ 4. http://fiatforum.com/ - forum de nota 10 pt toti fiatistii Mai era http://www.seicentox.de/ dar din pacate cred ca l-au inchis. Pacat, erau niste imagini super acolo. Imi pare rau ca nu am apucat sa ma apuc sa le downloadez toate :sad:. Si daca tot am inceput cu linkurile, va astept si pe restul sa contribuiti cu ceva linkuri legate de buburuze. |
Quote:
|
Quote:
Asa e, te am pe messenger si te stiu dar si tu ma stii de Bogdan si tu ma ai in lista...aici facem recensamantu asta :) pentru cei noi, care nu ne stiu asa bine si care nu ne au in liste etc...deci 3 pana acum...(parca eram mai multi :( ) Pentru cei care nu au id sa stiti ca il gasiti la profil acolo (jos jos jos :) ) Ms fain de siteuri...pe 1 am impresia ca nu il stiu...oricum am sa trag acum o fuga pe ele sa vad ce mai gasesc bun. Quote:
Pana atunci lansez asa o idee...am sa scot la vanzare instalatia xenon care o am acum (H4 mooving BIxenon 6000k, 35w)...pretul urmeaza sa il stabilesc/negociem...momentan vreau sa vad daca sunt interesati printre voi. Si as mai scoate la vanzare triplele daca sunt interesati...stiti ca am triplele smoked (frumos facute smoked doar in jurul rozetelor deci nu se ia garcea de voi si arata si fff bine asa)...dar le scot pe sistemul iti trimit triplele mele, imi trimiti triplele tale + suma X (x= cat am dat pe cele 2 sprayuri cu care leam innegrit+ un cico de manopera :) ...oricum, suma urmeaza sa o stabilim, negociem). Motivul: vreau sa imi cumpar triple lexus si...parca e pacat sa ramana astea asa frumoase in garaj...ma multumesc cu un set stock in garaj si...mas bucura sa vad ca au ajuns pe alta masinuta. Cam atat p moment...aaaaaaa...da...suportul ala de 6 meleoane pentru ca se putea a fost reconstruit (nu de mantuiala) si montat ieri. Nu mai vibreaza (yupi) nu nimic...merge ca unsa acum :). Deabea astept :D Va salut cu respect P.S.2 4.................???? nobody? |
1 Attachment(s)
F bine ca ai rezolvat cu suportul. Si eu am schimbat ala de la cutie si un furtun (termostat > radiator) care a crapat.... hmmmm...
cred ca am mai scris. Ma rog.... in curand vreau sa ii fac si la bondarul meu un profil si sa scriu cam tot prin ce a trecut de cand e pe la mine... si ce o sa mai fac la el pe viitor ca s-au mai rezolvat din problemele care le avea la inceput; trebuie sa am doar timp si inspiratie la scris... sa fac asa o mica poveste. Si am vazut niste faruri smoked care imi palc sooper mult: |
are cineva cam cat costa garitura de la chiuloasa? ideea e k imi mananca mult ulei dupa 5000 km sunt cu uleiu putin peste minim si cineva s-a uitat in vasu de expansiune (borcanul cu antigel ) si mi-a zis k e ulei in el si k ar fi de la garnitura de la chiuloasa , ulei nu da afara pe nicaieri
|
Cauta pe siteul ala de mai sus, vezi poate gasesti acolo. Eu personal nu stiu :-??
P.S. nimeni interesat de xenon/triple? :( |
salut de curand ca masina de servici din curtea noastra am ales sa i-au eu buburza pe care nu o iubeste nimeni e un seicento de 900 din 2000 cam neintretinut dar incet incet il pun pe picioare .....sunt foarte multumit de ea si cred ca si-a demonstrat fiabilitatea 232.000 km si inca merge adica am prins 150 km/h cu ea . Am si eu o intrebare unde gasesc piese sh pentru ele si relativ ieftine?
|
sunt niste buburuze excelente, dai cheie si pleci, se tin bine si la drum lung, pe autostrada nu o las sub 140 Km/h, am bagato si pe drum de tara, am urcat si la babele cu ea si inca mai duce
Singura problema este k nu prea gasesti la dezmembrari piese. Ce piese ai nevoie? |
Da, asta ar fi o problema...daca se poate spune asa :) THEY DON'T ACCEPT SECOND HAND PART'S :)) de asta nici nu gasesti...oricum piese noi si cu preturi ok gasesti pe siteul pus cu o pagina in urma...iar preturile sunt acceptabile zic eu :)
Oricum...bine ai venit printre noi. Si asa este, sunt masini bune si majoritatea (inclusiv a mea) au aceiasi poveste "buburza pe care nu o iubeste nimeni" la inceput. E bine totusi ca exista oameni care le iau si le ingrijesc cat de cat... si cum zicea si pontilius...tii pasu cu ea si pe autostrada si urci cu ea si la babele :)...ce sa mai :) is bune...saracele. In alta ordine de idei...mai stiu un caz de buburuza avariata (accident lateral pe partea soferului)...tipu a luat masina si ia cumparat alta caroserie, a vopsito...o sa va povesteasca el mai multe cand intra...alta resuscitare :)...deci cati suntem acum? :)...hai cu recensamantu ala :) |
s-a ramas la numarul 4. AB-04-ASS
din cate vad eu (fara sa ma laud sau altele) sunt cel mai norocos, in sensul k nu de cand am masina nu am avut probleme cu ea(doar k o am putin lovita). K veni vorba,o sa pun niste poze noi cu d-na BUBU,am mai reparat-o putin adik: 1.i-am indreptat ctdecat capota, abea dak se vede, cu un ciocan de cauciuc(nu de plastic) 2.bara am pus-o la punct cu putina fibra la interior 3.iar cu bataia aia de pe spate si un fel de scartait, de spuneau toti mecanicii lu peste ca-i de la arcuri sau telescoape, s-a rezolvat bagand niste saibe de cauciuc intre tabla stalpului din spate si plasticul acela care tine bucata aia de carton(pe care punem boxele) A mai ramas de schimbat, sunt sigur de asta, rulmentul spate dreapta (la magain miau spus k vine cu tot cu butuc, este adevarat?) In comparatie cu altii nu am avut probleme cu ea(nu baga caldura, blocate reglajele de ventilatie, si altele) Uitasem, mi-am schimbat cauciucurile pe fata acum ceva timp cu unele debica de care spuneau unii ca sunt foarte proaste.Le-am facut probe si la franare si la derapaj si alte probe, se tin chiar bine. SA VA "TRAIASCA" BUBURUZELE! |
Quote:
Salutari. p.s : Am citit din urma si pot sa zic si eu 4. ionut, ca masina a ramas in familie :P |
Quote:
- daca ai masina de noua si ai ingrijit-o sau ai cumparat-o second de la cineva care nu a dat doi bani pe ea. - daca are multi anisori (a mea are 10 deja) - daca are multi km orice masina incepe sa aiba probleme.... sunt componente mecanice care au o viata si ele si nu pot sa mearga la nesfarsit. Eu am luat-o sh a mea...la 135.000 de km. Masina a venit initial din Germania, probabil neamtul a condus-o pana in ultimul moment cand a mers la inspectia tehnica si i-au zis aia ca: "Dom'le... are cam multe probleme!" si el a zis: "Ok, atunci o vand!". A ajuns la noi si proprietarul anterior a schimbat in mare ce era de schimbat la ea (lucrurile urgente, ca rezervorul spart sau racordul flexibil de la evacuare). Dar masina a stat luni intregi pe marginea strazii in vant, ploaie si soare fara sa fie scoasa la plimbare pt ca au fost probleme la inmatriculare. Pana la urma masina a fost inmatriculata la bulgari, dar proprietarul intre timp a luat o masina mult mai noua si mai performanta si nu avea sens sa o mai tina pe asta langa trotuar. Si aici am venit eu... am luat-o fiind constient de problemele pe care le avea si rugandu-ma sa ma tina pana acasa :)... povestea e lunga... inmatriculare...cautat de piese... anvelope pe comanda si multe alte piedici. Si inca mai e mult de lucru la ea biata pana sa fie tehnic impecabila si sa nu mai aud nici un greiere prin habitaclu si prin bord. Dar timpul le rezolva pe toate. Bafta la toti cu masinutele! |
|
Mai numarati un posesor de Seicento!
Despre: Ii spun Fifi, an 2001, 1108 S Mpi, 80.000 km AG-10-FFI :) Da, e inmatriculata pe AG, dar eu sunt din Constanta. |
Welcome my friend. Ceva poze Cu FIFI?
|
Maine plec sa o iau acasa. A fost cu socru la inmatriculare (am inmatriculat-o pe el) la Pitesti.
Duminica sau luni ii fac poze cu noile numere si postez. E cea de aici: FIFI |
[QUOTE=AB-04-ASS;2332282]Chestia asta depinde de multe aspecte:
Nu trb sa ne certam.Zic doar ca am avut noroc.Si amea e adusa din germania si a fost destul de uzata,dupa cum arata portbagajul si ce scrie in acte(fostul proprietar)a fost sigur pe firma, cu toate k am doar 97000 Km a fost dat inapoi de propritarul din RO(samsar).In general, chiar si afara masinile mici sunt folosite pe firma.Se mai vede k are peste 97000 de Km dupa: -cauciucul de pe pedale f. uzat -tapiteria de la pedalier asemenea, f. uzat -volanul f. ros -para de la schimbator f.uzat -bancheta spate (pe dos) f. uzata -portbagajul zgariat -suruburile de fixare a scaunului din dreapta (2bucati) tocite, semn k a fost scos -lista continua SCUZE DAK AM OFENSAT PE CINEVA |
Sal RoLitoral, dupa cum se vede tot din C-ta, eu stau la ciresica, dak ai nevoie de sfaturi si ajutor luam legatura.
Ai grija de BUBURUZA sunt niste masini nemaipomenite si pline de surprize. |
[QUOTE=pontilius_ran;2340390]
Quote:
|
Quote:
A mea nu a fost la firma, a fost a cuiva personal.... nu prea a carat cu el dar nici bani nu a bagat in el (adica l-am cumparat cu anvelopele din '99 de cand e masina fabricata :shock:) si ce ma deranjeaza e ca era fumator si asta se vede pe plafonul innegrit si un miros specific care dupa 2 ani inca persista in tapiterie. Se intrevede o spalare dupa ghidul de pe fiatforum. Deci, inca o data. Nu m-am suparat, nu sunt suparat pe nimeni. PS: Si daca mai e careva din Cluj care vede topicul asta, sambata 30 mai 2009 avem intalnire cu toti fiatistii in CJ, parcarea exterioara Iulius Mall. Va asteptam!!! |
Brand new pictures! :)
I-am dat jos benzile negre din autocolant. [IMG]http://farm3.static.***********/2460/3565658529_d967b91ddd_b.jpg[/IMG] [IMG]http://farm4.static.***********/3362/3565659005_e1fc33d301_b.jpg[/IMG] [IMG]http://farm4.static.***********/3662/3566472636_1a699f506f_b.jpg[/IMG] [IMG]http://farm4.static.***********/3376/3565659425_0a39f67620_b.jpg[/IMG] |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning