![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
aia e volanta de injectata. pui injectie?
zi ca e gata pana in 11 mai si vi cu ea la intalnire :-) spor |
Aia e volanta de Alpine de 200 usurata si echilibrata dinamic, disc de 200 complet refacut cu placi de sinter, cu miezul facut de la 0 si cu placa pe care se prinde sinterul refacuta de la 0 iar placa de presiune este de 200 intarita in zona soarelui, usurata si echilibrata dinamic si ea.
|
nu stiu dastea :oops::hahano:
|
Nu trebuie sa stii, trebuie sa te uiti din cand in cand pe unele topicuri :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cand vrei ceva cu adevarat platesti....pana acum masinuta asta a primint ce e mai bun...dar din pacate ...vopsea nu mai primeste....pentru ca majoritatea se arunca rau de tot la bani...si sincer...la ce treaba au facut tinichigii...nu stiu daca masina asta necestia ore in sir de munca la pregatire....asa cum marea majoritate a vopsitorilor exclama....si marea majoritate fuge de ea...le-am spus ca e o dacie(mai speciala ce e drept)dar nu e avion... P.S.:In cazul meu si al altor membrii de pe plantatia 4tuning.ro si nu numai ...PASIUNEA NU ARE LIMITE... Am vrut de nu stiu cate ori sa renunt dar ceva acolo imi spune sa am rabdare...si le gat de asta masina va avea mevoie si de cineva care se pricepe la aerograf pentru ca deja masina are valoare sentimentala si pe capota va aparea doar in soare omul caruia ii dedic acest proiect... BAFTA TUTUROR! |
Quote:
Incerc un artificiu dar voi dezvalui la sfarsit ce si cum ...si sincer ar fi bine sa fie gata pe 11 mai ...ca pe 10 e ziua mea si as vrea sa imi fac acest mult asteptat cadou....dar nu stiu ce sa spun ca momentan nu dispun de vopsitor...TOTI fug....pentru ca e DACIA ! ! ! |
Adu-o la AG ca gasim pe cineva sa o faca sau ia legatura cu Cioc. Dar aerograf aici nicicum.
|
Ptr. aerograf stiu eu pe cineva, sau poate stie Cristi Banu.
|
S-a mai lucrat la masina?
|
Quote:
Mi-a rupt oasele,m-a calcat pe fiecare nerv in parte ,mi-a mancat zilele ... dar NU RENUNT!!! NU CEDEZ - NU RENUNT !!! PASIUNEA NU ARE LIMITE DAR ARE NEVOIE DE RESURSE Sper sa va placa:D...si sper ca voi gasi si doritori sa ajute putin cu diverse,contracost,pentru ca nu mai gasesc unele chestii...vizionare placuta. |
19 Attachment(s)
...tin sa multumesc celor ce m-au ajutat !!!
|
Cat de frumos ... :shock:
Felicitari, am ramas impresionat ! ! ! |
8 Attachment(s)
..........
|
2 Attachment(s)
Prima Proba!
|
3 Attachment(s)
Multe sunt provizorii pt proba gen sarme carpe si asa mai departe...=))....doar suntem romani ce dreaq..
|
nu cred ca gasesc grad de comparatie al ''adjectivului'' (fabulos)...culoarea este superba!la inceputul lunii septembrie vin pe la Ploiesti,ma primesti sa iti vad masina din ''batatura''?
|
super misto culoarea masinii imi place cum ai pozitionat capacu rezervorului, mai bine il lasai in portbagaj sa nu mai faci gaura in aripa ca cine stie cum pui benzina pe graba si se scurge pe aripa.. si arata si mai clean
|
Speechless !!! Imi place ca inca mai sunt persoane care incearca sa faca ceva diferit si chiar le iese.
Nota 10 pentru culoare! ;) Spor la munca in continuare! |
Superbaaaaaa,Bmw acela de MH al cui este :lol: ?
|
Quote:
Daca voi fi acasa....da ... de ce nu? |
Quote:
Parerile sunt impartite.Masina e de week-end...nu de zi cu zi;) |
Quote:
Nu mai e... |
Da...deci toata lumea m-a zapacit cu PM-uri legate de codul de culoare...culoarea este custom ... combinatie intre megane si clio 4...este vopsea in trei straturi foarte pretentioasa la vopsit.Nu am un cod de culoare fix...Conteaza foarte mult proportiile folosite straturile in care se aplica,presiunea pistolului de vopsit ,mana vopsitorului si lacul aplicat la final...in functie de astea rosul iese mai inchis mai deschis sau mai aprins sau nimic.
|
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un set stanga dreapta de ornamente ochelari faruri(sa nu fie indoite)..ca mai am si eu prin casa vreo 3 seturi dar cam toate sunt strambe si nu am reusit sa le indrept...si as mai avea nevoie de cremaliere usi tipul vechi partea stanga ,2 bucati cele cromate.DACA ARE CINEVA SI MA POATE AJUTA platesc si ii dau si 2 bericioaice;).
|
frumoasa a meritat munca depusa bv;)
|
In viziunea mea un motor mai grav si o buza de sport ar avea nevoie ca masina sa fie completa.
Felicitari tinichigiului si celor care sau ocupat de vopsitorie dar si tie caci ai avut rabdare pentru asa ceva. Mare atentie la detalii.spor. |
Felicitari arata super.
Bafta in continuare . |
Imi place maxim cum a iesit o prinde bine culoare jantele bv`o :).
|
A iesit foarte frumos masina, insa parerea mea este ca trebuia sa pastrezi manerele. Daca vroiai sa mergi pe clean trebuia sa o faci pana la capat, asa parca lipseste ceva din peisaj. Iar la partea de motor clar trebuie altceva...:-P (vorbeste cu Cornel ca da Energy-u jos...poate te coafeaza!:) )
|
Quote:
|
Dreacu...n-ai si tu pe nimeni?! atata munca degeaba..
|
Frumoasa masina!
Sa ai grija de ea! |
Ce bine a iesit..frumoasa rau nuanta asta de rosu si o prinde bine!
|
7 Attachment(s)
DE VANZARE !!!
Clapete cu injectie (ITB-uri) provenite de la HONDA CBR 954 .Sunt aproape noi. Pret:140 euro. |
Foarte frumos ce faceti voi aici :twisted: Multa bafta in continuare !!
|
Quote:
|
Frumos proiect!felicitari
|
Titisor seful lor.
Bravo Titi. Cand e gata facem o liniuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning