![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
:) ms credeam ca sta la mine in berceni, si ce motor are pe ibitza ?
|
numai io stau acu` pe bara :(((
sper sa imi iau numerele cat mai repede sa`i rup fashuuuuu ` crap de nervi , ca pe jos este zapada si io nu am masina sper ca luna asta sa rezolv si eu sa revin printre voi pin` atunci ... |
3 Attachment(s)
Runda 1
|
sal,da ursu mm 02 jac nu este a lui sebi din bm,cel cu g2 vr6? k in bara park era auriu cu usi lsd style
|
Pun unu cate unu ca numai merge vad mai multe deodata dar mai incerc
|
3 Attachment(s)
...altele
|
3 Attachment(s)
vine vine
|
1 Attachment(s)
altullllll
|
3 Attachment(s)
nu stiu cate m-ai sunt dar m-ai sunt
|
3 Attachment(s)
:twisted: cateva si gata
|
Quote:
nu mai este al lui sebi demult.... acum este al meu!!!!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
gata atata au fost
|
5 Attachment(s)
Vand subwoofer cel din poze difuzorul este de 250RMS numai ca am dat cu putere in el si s-a dezlipit o litza de pe membrana cine e interesat YM:bogdy_44 pretzul este de 3mil
|
Lucian...doar 5 masini prezentate la rubrica "new inferno motorsport"? cam putin
|
lichidare de stoc .... detalii aici https://forum.4tuning.ro/showthread.p...54#post1974954
|
vreau si eu filmuletu asta => P1060057 ca nu e pus
|
cred ca ar trebui sa-mi cer si eu niste drepturi ...... =))
|
jack si cu andu ... are 400 mb filmul dar cred ca e cel mai frumos :D enjoy
|
3 Attachment(s)
Mi-am luat si eu stopuri...ce parere avetzi?? Multzumiri lui Stefan_88
|
frumos frumos sa le stap sanatos :D
|
Dragutze :D asteptam poze cu aia mica :P desigur, vorbim de oglinda de pe stanga :)
|
Quote:
|
:( ms daffy
|
JAC-u se da frumos cu ursu, bai andule zici ca esti cu ursu la plimbare :))) mi e imi placea sa rup gura la urs cand faceam burn si un cerc o chestie sa se auda motoru de urs cu adevarat pana nu ai dadeam in limitare de sarea in sus. Va e frik... :). aaaaaa sa iti mai aduc aminte andule cand ne ziceai u hai ma dai fa un burn fa cercuri etc... vezi cum e acum abia ai dai .... daca eram acolo la pui de urs ce iti faceam mare bulan ai avut ! :D
|
Mi-am montat stopurile pe masina da super ok nu stau ca originalele dar le fac eu luni le am inregula totul ok...si Lucian am vrut sa-mi comand oglinda de anglia pe stg dar fabiile de anglia au ambele oglinzi mari asa ca nu e combinatie m-am interesat bine si nu are rost...o sa-mi schimb decat carcasa si poate vine acuma niste angel cu tot cu faruri...sambata intra masina in service
|
cineva sa ii lase lu robynet 3-aru mai jos sa nu mai poata sa intre la facultate :)))))
|
Quote:
RAULE...musca din el mah :))) |
@ Hyena: el nu prea stie ca pana acum a avut decat golfuri....vino intr-o seara sa ii arati cum se face si sa vedem....:twisted::twisted::twisted:
@ C_kst: se rezolva.... |
remuse nu mai iti merge mesul ma???intra si u sa vb de treaba aia daca-ti merge....
|
ba stii ce ma tot intraba lumea din club?...cand iti dai odata parasolarul ala alb si sa iti punem unu rosu k masina?????
|
acum stai sa rezolv cu masina...ca nu vreau sa vin asa cu ea sifonata...oricum am mai vb q unu q un FR si intram in grup..;))..daca ne primeste lumea bineinteles :P
|
[QUOTE=daffy duck™;1985648]@ Hyena: el nu prea stie ca pana acum a avut decat golfuri....vino intr-o seara sa ii arati cum se face si sa vedem....:twisted::twisted::twisted:
QUOTE] numai tati... am omorat destul masina la prostii dastea poate ne vedem in vara adik sigur o sa ne vedem la o liniutza, u ce motor ai ? |
:))))))))))))
|
Quote:
|
k io nu am masina inca...daia...oricum...tot urs imi iau acum in curand...daca poate ceva te anunt...sa vedem cum stam...
|
neatza baieti!ce mai zice lumea p ici?c face mah mai ninge sau c mama dreaku?:D vreau sa-mi scot cainele sa se joace si el in zapada!:twisted: duffy da-mi si mie id-ul tau de mess!
|
IDul este la semnatura!
|
2 Attachment(s)
Daffy daca vrei pot vb cu Ana m-ai demult i-am facut cadou un Urs mare daca vrei sa ti-l dea ma anunti ....
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de la garaj :)
|
lucian ...cand facem si noi o sedinta foto la BMW ?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning