![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
ma si plafonu il faci pana la bucuresti daca merem ?! si dc ai pus negru mat ca au toti alceva nu puteai pune ?!
|
Finut fratioare... imi place.... reclama aceea sper ca e limitata in timp (sa nu zica baietii ca lucrezi la Sdesign :)).
...incearca sa nu o incarci prea mult cu briz-briz-uri... cum arata acum e perfect ;) Succes in continuare. :flower::dance: |
Frumos... Cu o suspensie mai joasa ar fi si mai frmoasa!
|
A iesit frumos, mie unu" imi place dar incearca sa nu lipesti prea multe abtipilduri pe ea...pune-i folie. Bafta!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
parerea mea e sa scoti iarba aia de jos sau sa mai adaugi k prea rasare din nimic.. si daca ai de gand sa vopsesti si plafonul si hayonul negru..fa`le tot negru lucios..ca mat au toti..si da f urat! :D lasa numa samuraiu fara iarba aia si sa vezi c mijto`i
|
Quote:
|
Asa zici si eu sa scoti iarba... :)
|
... toata lumea striga "Legalizati odata chestia aia cu "iarba"":ciggy:... numai aici tipa toti "scoate iarba":mrhappy:
... intelegeti ca este vorba despre un logo.. iar samuraiul rasare brusc, luandu-i pe toti prin surprindere, inclusiv pe buddy si pe noi ceilalti :yikes::p |
mda :) astazi am urmat unele sfaturi , si am dat "iarba" jos (am luat`o`n camera :D) , si`a ramas doar samuraiul , si mi-am mai pus o folie de protectie transparenta , care face negrul mat -> lucios :) chiar a iesit bine ...
fara poze momentan , ca am avut o zi grea la facultate ps. sunt pe rosu marius :"> HEEELLPPPP :)) |
Quote:
|
:) era un fel de gluma , in fine , am facut rost de benzina , am fost pana la Roman , si mi-a mai ramas ceva in rezervor .. mai am sa ma misc vreo 2 zile pana vin banii de acasa :)
|
Quote:
|
treaba mea :) insa , din masina curata din pozele trecute , a ajuns ca un purcel :|
maine am sa fac 2-3 poze sa vezi capota :) chiar da mai bine , plus ca e lucioasa :) :bunch: secsi |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
Baga pozele alea, daca imi place cum da poate vreau si eu la a mea ca tot sunt membru KATANA. :D (deocamdata numai cu numele)
|
4 Attachment(s)
poftim claudiu , sa vedem , poate te bag si pe tine :) numa ca trebuie sa vorbesc dinainte , sa nu te pun pe drumuri degeaba :)
ps. ce parere aveti ? :) |
Samurai Jack? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am spus cat de tare imi place masina ta ?!? .... nu mai stiu ... nu am stat sa caut acum pagini in urma ... dar iti spun acu' ... masina e SUPER TARE !!!! deci ... e facuta cu gust ... nimic kitch .. e super super tare ... chiar imi place ... cu adevarat ... bafta la modificari si toate cele bune tie si masinii ... se pare ca formati o echipa buna :D
|
Quote:
|
Bafta In Continuare ... sper sa nu faci kitch ... ca pana acum a iesit super tare ... normal ca mai ai de lucrat ... orice masina tunata din lume ... odata si odata isi mai schimba culoarea , bodykit-ul ...etc , tuningul nu are limite :D
|
valexe sper ca ai scos stickerele alea cu nos de pe spatarul scaunelor, nu?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
toata lumea are fani ma da adevaratele valori suntem noi :P nui asa
|
Quote:
|
Quote:
da pod ai dreptate !:D |
da ma ... dar am spus asa sa nu intelegi altceva ... in caz ca ...
|
Arata mult mai bine in realitate decat in poze....felicitari pt modificari....astept sa vad ce modificari ai sa mai faci dupa cum spunea si scturoag tuning'ul nu are limite
Ps:Te'am vazut prin Iasi...sune bestial masinuta;) |
Quote:
despre sunet? ..dap , sunt foarte multumit cum se aude , mai ales dupa 2500 ne auzim la un flash ceva :D |
nu masina suna asa..are un cd cu sunete de motor... :)))))))))))
|
am o problema tehnica la masina , cand dau cu roata fata dreapta intr'o groapa/canal/denivelare , se aude un zornait , ca si cum doua chei s'a lovi ...in rest nu imi este afectata directia, mersul masinii , stie cineva ce poate fi ??
|
aceeasi problema am si eu. am dat acuma cateva seri in niste shantzuri sapate in mijlocul drumului. am fost ieri cu ea , am ridicat`o pe elevator si e o aparatoare de tabla desprinsa...aia au zis ca nu are nimic...e deranjant sunetul oricum
|
Quote:
deci m-am ingrijorat degeaba , oricum am sa-o verific ... 10x trafy :D |
n`ai pentru ce, ar fi bine sa verifici totusi....dar daca era ceva iti cadea sau se rupea pana acuma:))
|
Quote:
|
lasa frate ca eu am dat intr`o seara pe un drum national in niste santuri sapate de cei de la acvarim...nu erau semnalizate, nici o pancarda de drum in lucru, mai era si in curba, erau shantzuri pe o portiune de 300 m...urat , foarte urat, ma oftic ca nu am facut film sau poza....Romania mai are pe putin 30 de ani pana sa ajunga alte tari mai de rand la drumurile din oras, cele europene si o parte din cele nationale sunt 80% ok...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning