![]() |
Re: Matiz...Craiova
Te-am zarit si eu mi-a atras atentia capota olteanului! Arata bine!;)
|
Pielea intoarsa arata mai bine, are priza mai buna, dar se uzeaza mai repede... pielea perforata cred ca ar fii mai utila :)
|
Asa ma gandeam si eu dar cred ca o sa inlocuiesc tot volanul cu unul putin mai mic dar mai gros avand in vedere ca nu am servo! Numai sa gasesc unul calumea nu porcarii de doi bani din targ;) Mersi pentru raspuns!
Maine vreau sa ma duc sa cumpar doua parasolare de la dezmembrari ca alea le dau jos :-) si vreau sa cumpar maneta de SE cu temporizator dar am inteles ca imi mai trebuie si releul, stie cineva cum arata si unde se afla? :???: |
Nici nu te sfatuiesc sa iei volan din targ... risti sa il indoi sau, mai grav, sa ramai cu "bucata" in mana :lol:
Cauta pe la bazar, pe forum sau pe site... se mai gasesc diverse volane "de firma" la preturi bune ;) Momo, Raid, Sparco... depinde de noroc. Mai groase oricum sunt... acum vezi ce diametru gasesti, ca fara servo e mai greu cu unul mic. |
E, beleaua, cu servo nu e asa mare ca ma duc la sala si nu simt nevoia:lol: vazusem cateva volane pe aici pe la vanzare dar typeR:???:...nu stiu ce sa zic parca nu vreau sa ma risc sa raman cu el in mana :-)
|
Mai, un TypeR am eu pe masina, bine, era cu niste elemente cromate, cu rosu etc, dar le-am imbracat in autocolant negru si e omenesc acuma. Dar numai eu stiu cat l-am cautat sa fie calumea, dintr-o bucata. Numai rahaturi gasesti prin targ :) Dar poti sa gasesti si ceva mai robust si rezistent, trebuie doar sa cauti. Cam mult dar... La mine asta a fost conditia, sa fie nou, chiar daca nu se compara cu unul de firma, pe moment imi satisface cerintele.
|
si io tot TypeR am pe masina (adica aveam ca il dadui azi jos) si nu am avut probleme cu el,am fost multumit de el,l-am luat nou io dar nu din targ...maine il dau ca m-am saturat de el...o sa vezi tu la cine o sa ajunga:lol:
|
8 Attachment(s)
Da, e bine de stiut ca sunt rezistente. Multumesc! Giny, banuiesc ca la baiatu cu Matizul argintiu ajunge volanul. Ramasesem dator cu niste poze cu lampa portbagaj, am schimbat si parasolarele cu unele de pe un Matiz SE din UK cu oglinda si avertisment de furtuna, cele vechi nu aveau:lol: arata bine astea chiar imi plac si mai jos niste poze cu Matizul ceruit/polishat!;)
:!:E cineva care a pus temporizare cu maneta de SE, vreau sa stiu si eu ce releu imi trebuie ca am gasit manetele cu 40 ron bucata! |
Avertisment de furtuna? :lol:
La ce se refera? |
mai sti cata vopsea ai bagat in vopsirea barelor? multumesc
|
Quote:
Quote:
|
da banuiesti bine...:D
hai ca acu iti faci freza in ea si pe noapte dupa polish:lol:folie nu ii mai pui? |
si manopera cat te-a dus?
p.s ce frumos arata ceruita, polishata:lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
|
merci frumos si bafta:D aa pe consola ce culoare ai?
|
Gri stelar sau argintiu stelar se numeste daca imi aduc aminte bine.
|
te-am vazut pe la benzinaria mol din bresti...arata bine masina, sa ai grija de ea
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Din ciclul..."Nu incercati asta acasa!" :lol:
|
Tu nu esti cu toate tiglele pe casa ... :lol: Unde ai bagat bondaru'? :(
|
Am fost la pescuit! :D
|
de abia l`ai cerut :))))))))))))
|
Ti'ai vopsit janta fata? :lol:
Frumos, domnu' ! |
Quote:
Si daca l-a ceruit acum nu mai poate sa mearga cu ea? :D |
Am incercat un virtual tuning la jante sa vad cum da!:-) Mai e polish nu e problema;)
|
ceva gen 4x4 style :)) si a trecut cu brio presupun?:lol::lol:
|
Pai daca te uiti in prima poza roata stanga spate nu atinge solul prea mult:-) nu am mai incercat l-am scos din gropa si am carat unditele in mana pana pe balta. Ba si ce treceau romanii cu daciile si patulele...(loganele):???:mai mare ciuda era:lol:
|
4 Attachment(s)
Am renuntat sa imbrac volanul in piele si am inlocuit husa cu una din piele perforata, acu nu stiu cat de multa piele e dar arata bine pentru 30 ron. Am schimbat si consola cu una de SE, am dat pe butoane mai mult ca pe consola, a fost 10 ron consola din dezmembrari si am dat 60 ron pe butoane si mufa noi :lol:
|
1 Attachment(s)
foarte frumos imi place f mult ce mai vrei sa ii faci ? folie 8) triple 8) evacuare8) suspensie sport8) ceva de genu asta :lol: auzi am si eu o intrebare ai idee de unde pot sa iau si eu niste proiectoare gen acestea ? ca cele originale am cautat in magazine si sunt pe undeva pe la 1mil 200 unu :rolleyes2 te salut !
|
Nu vad poza pe care ai atasat-o:???:apare doar un X. Planuri mari nu mai am, doar folie vreau dar vreau toate geamurile ca asa doar pe spate nu are rost, ma gandeam la ceva mai deschis sa nu bata la ochi, la restul nu ma bag o las asa oricum vreau sa il aduc cat mai aproape de un SE si o sa ma axez mai mult pe imbunatatiri decat pe aspect:-)
|
1 Attachment(s)
acum se vede?
|
1 Attachment(s)
Nu...:???:nu imi dau seama de ce nu apare...apare o fereastra dreptunghiulara cu un X. Pune un link cu poza sau de unde ai luat-o. Proiectoare am avut eu la vanzare dar deocamdata nu mai am, erau ca astea din poza, daca mai fac rost te anunt mi-sa promis dupa Pasti...dar acu stii cum e cand depinzi de altii.
|
da stiu ca ai avut dar de acest model vorbeam ca sunt cam scumpe prin magazine ca de sunt cele originale si acuma na ... uite o poza cu cele pe care le-as vrea...https://img706.imageshack.us/img706/6468/proectoare.jpg
|
Sunt modelul polonez, am reusit sa vad poza. Costa cam 150 ron setul prin Vitan prin Bucuresti poate gasesti pe cineva sa iti cumpere si tie sau poate ai vreodata drum pe acolo.
|
nu am pe cine din pacate:sad: am fost prin magazine dar au decat cele originale ( cum aveai si tu de vanzare ) si mi s-au parut destul de scumpe insa nu am fost la dezmembrari ma gandesc ca oi gasi acolo si la un pret mai bun:D merci oricum !
|
Robert dar cele de pe logan se nimeresc pe matiz ? ca marime cred ca sunt ca cele poloneze dar nu stiu daca pot sa le pun acolo fara suportu ala :???:
|
sunt triple alea de logan ca cele de matiz...
|
Nu stiu daca merg si oricum plasticele alea le gasesti foarte greu mai greu decat proiectorul in sine, oricum de Logan ar fi ultimul lucru care l-as pune pe masina:-) Incearca pe Dezrobirii sau in targ imposibil sa nu gasesti niste proiectoare sa se potriveasca cat de cat.
|
imi place cum ti-ai facut pana cum masina ...pleoapele si foliile arata bine bine pe ea . Mult succes in continuare sau ma bine zis...;;) ...Spor la treaba !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning