Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

mitza mtb 08-11-09 19:50

Re: ProTuning Baia Mare

Vrem pozeee :lol: ... " estem curiosi " . :D

barbosa 09-11-09 22:13

Minunata munca pe care tu o faci. Frumoase creatii, felicitarile mele si asteptam cu mare interes poze de la noile proiecte, chiar si in desfasurare.

no limits design 12-11-09 20:38

ceva noutati?ca vad ca toata lumea e nerabdatoare

barbosa 12-11-09 21:56

Poate ne surprinde cu ea terminata :D

protuning 13-11-09 00:38

inca un pic si vin cu poze calde promit

dkodevl 13-11-09 23:05

bine robi trage tare sa gati odata sa domi si tu maaa
hai ca nu mai ai mult
bafta

protuning 17-11-09 19:32

4 Attachment(s)
cateva poze de saptamana trecuta de mai noi nu am avut timp ca tagem tare pe el.curand vin pozele noi

Geox` 17-11-09 19:34

Avion :lol:
bv robi nota 10:shock:

aleyx_oltcit 18-11-09 04:06

audi ul asta trebuie dat pe discovery :D

no limits design 18-11-09 11:00

foarte frumos robi.......imi aduc aminte cum imi ziceai acum mai bine de un an despre proiectul asta si ce vrei sa ii faci.Sincer sa iti spun, nu am crezut ca va iesi chiar atat de bine......felicitari si sper sa te mai tii bine pe ultima 100 de m

barbosa 19-11-09 20:03

FARA CUVINTE .
Ai idee ce culoare ii trage proprietarul la final? :D

2FAST 20-11-09 08:07

ff misto iese bravo
imi imaginez cat ai muncit la ea mai ales ca toate piesele vad ca sunt matritate si refacute din fibra banuiesc ca mai ai stopurile si farurile de facut si gata ai scapat -- la vopsit cu ea:D

Constantin Stefan 22-11-09 21:06

nu am cuvinte pentru ce faci robert,succes,rabdare,sanatate si vointa,asta iti trebuie sa termini proiectu,si la anu poate vb ca vreau sa fac si eu ceva la un matiz.sti ce culoare va avea masina?

AlliedComposites 23-11-09 08:17

Ar trebui sa facem un poll cu ce culoare credem ca o sa iasa in final! Eu zic alb perlat cu capota din carbon cum s-a spus mai sus

Jokerman170 26-11-09 19:09

probabil alb cu hardtop negru, ca asa e cel mai "trendy" acum

protuning 27-11-09 19:58

7 Attachment(s)
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .

aleyx_oltcit 27-11-09 20:11

belea belea , are lumina nu gluma

Eugen_TL 27-11-09 20:12

Mai exista cineva cand umbla la faruri ( fie ca pune xenon,lupe sau il face tot ) si apoi sa vada la aparat ce arata? :)

marik44 27-11-09 20:13

foarte tare, bvv astept sa vad finalul masini, multi te-au laudat, dar o sa fie alti baieti ,,buni" cu figuri care o sa comenteze la final stima

dkodevl 27-11-09 20:52

apoi comentarile vor fi degeaba si pe de alta parte ar fi bine sa comenteze cei ce au mai facut asa ceva nu cei ce viseaza

daca proprietarul vai fi multumit inseamna ca este ok

bafta in continuare robi

Yackone 28-11-09 00:53

curaj ca nu mai ai mult;)

alexufo 28-11-09 01:29

:O..............................si se facu lumina
spor la treaba robi..ca stiu cat mai ai :D

barbosa 28-11-09 11:04

Va atrage cele mai multe priviri la showuri, daca nu va scrie pe ea ce masina e, nu vor stii multi despre ce e vorba. Succes la strans cupe.

mario_eddy 30-11-09 17:48

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2842321)
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .

super , hai ca nu mai e mult si o vedem terminata ,felicitari pentru munca depusa :workout: , multi nu ar fi avut curaj sa se apuce de un asemenea proiect

protuning 02-12-09 18:44

4 Attachment(s)
cateva poze mai noi

zN3u 02-12-09 19:15

:X:X:X superb superb superb :X:X:X:X spor la treaba si sa fi sanatos :D ca e nevoie

no limits design 04-12-09 00:51

masina asta o sa faca valuri nu gluma

aiurica 04-12-09 07:45

vis.
cam cand crezi ca termini proiectul?
propietarul s-a gandit si la modificari la motor ?

aleyx_oltcit 04-12-09 17:19

apoi o sa vrea cineva sa ii faci din TT asta https://www.4tuning.ro/poze/Masini-No...za-186894.html

Hudi 08-12-09 10:19

Sa stii ca daca nu-ti iese, poti intotdeauna sa cumperi un kit f asemanator de la vietnamezi :D :
http://cgi.ebay.com.au/Audi-TT-Roads...item2304203064

protuning 08-12-09 20:39

Quote:

Originally Posted by Hudi (Post 2871730)
Sa stii ca daca nu-ti iese, poti intotdeauna sa cumperi un kit f asemanator de la vietnamezi :D :

eu personal nu as fii multumit sa i-mi iasa asa slab masina, si singurul punct comun cu proiectul meu este doar zona farurilor si a prizelor laterale de aer si alea inproportionale rau de tot.
P.S. masina i-mi va iesi garantat !!

quick_silver2 08-12-09 20:48

Oricum treaba e clara, masina cand va fi gata
la show-urile de expo, va lua tot o lunga perioada de timp
O mica intrebare: Asa dupa dumneata, aproximativ cam cand estimezi ca va fi gata (sau cel putin la faza in care va intra in cabina de vopsit?)

no limits design 09-12-09 00:24

Quote:

Originally Posted by Hudi (Post 2871730)

banuiesc ca a fost o gluma.....:shock::rolleyes2...ce se mai aude cu masina robert?

protuning 09-12-09 19:10

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2873486)
Oricum treaba e clara, masina cand va fi gata
la show-urile de expo, va lua tot o lunga perioada de timp
O mica intrebare: Asa dupa dumneata, aproximativ cam cand estimezi ca va fi gata (sau cel putin la faza in care va intra in cabina de vopsit?)

masina in ianuarie va fii finalizata mai exact vopsitahardtopul va intarzia pana undeva la inceputul lui februarie.si rezultatul final va fii garantat.

zN3u 09-12-09 20:18

Incet cu treaba buna.Sa nu fie cumva stricata treaba acu pe final dupa atata munca sa o "dai in bara" la final.

Spor la treaba.

Bogyciu 12-12-09 21:19

Pe la ce show-uri externe v-a fi prezenta? E pacat sa nu vada o lume intreaga asa minunatie de masina... F frumos!

marik44 12-12-09 21:23

pe la toate shourile sa ia cat mai multe medalii :|:|

J.D 12-12-09 23:28

Cand e programata lansarea pentru public? :D

Mimi17 13-12-09 09:20

Abia asteptam sa o vedem pe strazi sa faca furori:D

@J.D: citeste cateva posturi mai in sus si vei afla:P

quick_5hifter 17-12-09 22:54

Salut Roby si felicitari inca o data pentru ceea ce faci!
De cand am vorbit ultima oara, n-am mai vazut evolutia proiectului TT, in seara asta am citit tot topicul si am ramas fascinat inca o data de ceea ce poate iesi din 2 maini.
Ar trebui sa-ti facem statuie toti cei care am avut/ avem de-a face cu maiestria ta... si statuia ar trebui sa fie din fibra de sticla, deci pana la urma tot tu ar trebui sa faci si statuia :lol:, ca altcuiva nu i-ar iesi la fel de bine :D
Nu te-am mai batut la cap intre timp, nu te obosesc nici acum... insa dupa ce vei termina proiectul TT, daca se poate bineinteles, vreau sa ne ocupam un pic si de Celica mea, macar pe hartie pana cand va fi timp si pentru executia propriu-zisa (ca presupun ca mai ai ceva programari dupa TT).
Cu fibra de carbon n-am inteles pana la urma: ai lasat-o balta sau te apuci si de acest segment?

In paralel cu lucrul la TT, ai putea face o capota si un hayon, identice cu cele originale, dar din fibra de sticla integral pentru Celica mea?

Multa bafta si multa rabdare in continuare! Sunt cu ochii pe evolutia lucrarii si sunt foarte curios cum vor iesi farurile si stopurile.

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning