![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
Vrem pozeee :lol: ... " estem curiosi " . :D
|
Minunata munca pe care tu o faci. Frumoase creatii, felicitarile mele si asteptam cu mare interes poze de la noile proiecte, chiar si in desfasurare.
|
ceva noutati?ca vad ca toata lumea e nerabdatoare
|
Poate ne surprinde cu ea terminata :D
|
inca un pic si vin cu poze calde promit
|
bine robi trage tare sa gati odata sa domi si tu maaa
hai ca nu mai ai mult bafta |
4 Attachment(s)
cateva poze de saptamana trecuta de mai noi nu am avut timp ca tagem tare pe el.curand vin pozele noi
|
Avion :lol:
bv robi nota 10:shock: |
audi ul asta trebuie dat pe discovery :D
|
foarte frumos robi.......imi aduc aminte cum imi ziceai acum mai bine de un an despre proiectul asta si ce vrei sa ii faci.Sincer sa iti spun, nu am crezut ca va iesi chiar atat de bine......felicitari si sper sa te mai tii bine pe ultima 100 de m
|
FARA CUVINTE .
Ai idee ce culoare ii trage proprietarul la final? :D |
ff misto iese bravo
imi imaginez cat ai muncit la ea mai ales ca toate piesele vad ca sunt matritate si refacute din fibra banuiesc ca mai ai stopurile si farurile de facut si gata ai scapat -- la vopsit cu ea:D |
nu am cuvinte pentru ce faci robert,succes,rabdare,sanatate si vointa,asta iti trebuie sa termini proiectu,si la anu poate vb ca vreau sa fac si eu ceva la un matiz.sti ce culoare va avea masina?
|
Ar trebui sa facem un poll cu ce culoare credem ca o sa iasa in final! Eu zic alb perlat cu capota din carbon cum s-a spus mai sus
|
probabil alb cu hardtop negru, ca asa e cel mai "trendy" acum
|
7 Attachment(s)
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .
|
belea belea , are lumina nu gluma
|
Mai exista cineva cand umbla la faruri ( fie ca pune xenon,lupe sau il face tot ) si apoi sa vada la aparat ce arata? :)
|
foarte tare, bvv astept sa vad finalul masini, multi te-au laudat, dar o sa fie alti baieti ,,buni" cu figuri care o sa comenteze la final stima
|
apoi comentarile vor fi degeaba si pe de alta parte ar fi bine sa comenteze cei ce au mai facut asa ceva nu cei ce viseaza
daca proprietarul vai fi multumit inseamna ca este ok bafta in continuare robi |
curaj ca nu mai ai mult;)
|
:O..............................si se facu lumina
spor la treaba robi..ca stiu cat mai ai :D |
Va atrage cele mai multe priviri la showuri, daca nu va scrie pe ea ce masina e, nu vor stii multi despre ce e vorba. Succes la strans cupe.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze mai noi
|
:X:X:X superb superb superb :X:X:X:X spor la treaba si sa fi sanatos :D ca e nevoie
|
masina asta o sa faca valuri nu gluma
|
vis.
cam cand crezi ca termini proiectul? propietarul s-a gandit si la modificari la motor ? |
apoi o sa vrea cineva sa ii faci din TT asta https://www.4tuning.ro/poze/Masini-No...za-186894.html
|
Sa stii ca daca nu-ti iese, poti intotdeauna sa cumperi un kit f asemanator de la vietnamezi :D :
http://cgi.ebay.com.au/Audi-TT-Roads...item2304203064 |
Quote:
P.S. masina i-mi va iesi garantat !! |
Oricum treaba e clara, masina cand va fi gata
la show-urile de expo, va lua tot o lunga perioada de timp O mica intrebare: Asa dupa dumneata, aproximativ cam cand estimezi ca va fi gata (sau cel putin la faza in care va intra in cabina de vopsit?) |
Quote:
|
Quote:
|
Incet cu treaba buna.Sa nu fie cumva stricata treaba acu pe final dupa atata munca sa o "dai in bara" la final.
Spor la treaba. |
Pe la ce show-uri externe v-a fi prezenta? E pacat sa nu vada o lume intreaga asa minunatie de masina... F frumos!
|
pe la toate shourile sa ia cat mai multe medalii :|:|
|
Cand e programata lansarea pentru public? :D
|
Abia asteptam sa o vedem pe strazi sa faca furori:D
@J.D: citeste cateva posturi mai in sus si vei afla:P |
Salut Roby si felicitari inca o data pentru ceea ce faci!
De cand am vorbit ultima oara, n-am mai vazut evolutia proiectului TT, in seara asta am citit tot topicul si am ramas fascinat inca o data de ceea ce poate iesi din 2 maini. Ar trebui sa-ti facem statuie toti cei care am avut/ avem de-a face cu maiestria ta... si statuia ar trebui sa fie din fibra de sticla, deci pana la urma tot tu ar trebui sa faci si statuia :lol:, ca altcuiva nu i-ar iesi la fel de bine :D Nu te-am mai batut la cap intre timp, nu te obosesc nici acum... insa dupa ce vei termina proiectul TT, daca se poate bineinteles, vreau sa ne ocupam un pic si de Celica mea, macar pe hartie pana cand va fi timp si pentru executia propriu-zisa (ca presupun ca mai ai ceva programari dupa TT). Cu fibra de carbon n-am inteles pana la urma: ai lasat-o balta sau te apuci si de acest segment? In paralel cu lucrul la TT, ai putea face o capota si un hayon, identice cu cele originale, dar din fibra de sticla integral pentru Celica mea? Multa bafta si multa rabdare in continuare! Sunt cu ochii pe evolutia lucrarii si sunt foarte curios cum vor iesi farurile si stopurile. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning