![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
lucian stii ca nu am intentii rele ;) da o fuga la buc sa o vopsim :D, app am gasit unde sa iti fac semnalele si tripltele alea
|
frumoasa ca intotdeauna Lenuta ,dar totusi eu as fii ales alta culoare la scaune nu rosu!albastre dadea cel mai bine!;)
|
2 Attachment(s)
da sti-ule stiu ca nu ai intentii rele :P doar alea de pe fata as vrea sa le fac asa :d
si inca un mic cadou pt LENU' cand le-am avut le-am dat jos si am astupat si garuile acum vreau sa le pun la loc :D multumesc lui ALEX MUN!!! Robert RFG multumesc frumos !!!!! Flocea ms frumos !!! Bolide ms frumos !!! |
deci doar semnalele pe fata da ? cand mai trec pe la mosul ala il intreb pret pentru 2 semnale fata 1300 ;)
|
ai o masina ffff frumoasa !!!
felicitari ! |
Domnu Luci TOATA STIMA PT LENUTA.
Imi place ca esti hotarat si ca stii ce vrei sa faci din LENUTZA. Cu inima noua ma dai si pe mine in leagan o tura (de Poiana :twisted:). Bafta Luci si daca ai nevoie de ceva sau de o mana de ajutor stii numarul meu de tel. |
Mai Lucica tu pregatesti ceva grozav la Lenuta :Dde nu mai dai nici un semn,nici nu vreau sa ma gandesc ce va iesi;fara casca si manusi nici nu as incerca sa o pilotez:lol:;)
|
VTM Cupa Straja 2008
In perioada 10 - 11 octombrie 2008, se vor desfasura pe raza localitatii Straja din judetul Alba, etapele a XI-a si a XII-a ale Campionatului National de Viteza pe Traseu Montan 2008. Competitia va fi organizata de catre filiala ACR Alba si C.S. Autosport Fair Play Abrud, cu sprijinul Consiliului Judetean Alba si al Politiei Rutiere Alba. Traseul de concurs va avea o lungime de 3,3 km, cu 9 viraje de dreapta, 9 viraje de stanga si 3 ace de par. La aceasta editie vor participa atat piloti amatori cat si piloti licentiati. http://www.acr.ro/index.php?pag=arti...=6&coda=741VTM |
Dany,costumul si manusile vor urma,prima oara imi cumpar casca :),m-am ambitionat rau cu partea mecanica si asta mi-a adus numai necazuri,dar nu conteaza ies eu la liman!!!!
1:chestia nasoala este ca o voi vopsii din nou!!!!si asta va mai dura ceva timp!! 2:trebuie sa le fac pe rand ca nu prea mai sunt bani !!!! 3:o sa incerc sa mai pun cateva poze dak am timp nu promit!!! flocea ms pt informatie dar nu o sa pot ajunge!!!nu am cu ce !!si dak vin eu il las pe BTL fara premiu si nu vreau :P:P!!!oricum BTL va fii jar cartus si sunt convins ca lipsa mea nu va fii simtita !!!!bafta |
uite inca una .....incep batranele sa prinda viata ....
|
Din cele gandite de mine si s-ar putea sa-i dezamagesc pe multi,nu voi participa la raliu indiferent de ce vor spune ceilalti;am luat o decizie importanta sa nu particip ca si pilot doar ca spectator,dar ma risc f.mult si fara rollcage e f.riscant pt.viata mea,si nu sunt tare in afirmatii ca eu vai ce ma stiu dar sincer oricand pot sa o scap in decor masina si sa ma fac zob,e raliu,nu e prin oras.BTL-ul trage f.bine si e stabila ,dar inevitabilul se poate produce si BTL-ul praf,chiar daca cunosc f.bine traseul.Sper sa ma intelegi.
|
Quote:
Referitor la "LENUTA" treaba se desfasoare incet,dar a mai primit fratii!!!de acum cred ca se va lucra in paralel!!!!o sa atasez poze si cu celalt frate!! fratele "donator" de maine intra la desfacut cine vrea piese sa strige!!! celalalt frate al Lenutei cred ca il voi pregatii,in 2 saptamani pt poze :D |
buna alegere ai facut ca nu o bagi la raliu!ai depus prea muta munca ca sa ii faci asa ceva!nu merita.una e sa te bucuri de ea pe strada zi de zii alta e sa ii dai cox la raliu!;)
|
6 Attachment(s)
putin dezamagit dar sa zicem !!!!
|
absolut superbe!cuvintele nu-si mai au rostul.....;)
|
no comment....
dar de ce dezamagit??? |
Cum stau bolizii la un vinars amandoi:D:lol:.Au iesit bine pozele si e f.bine ca v-ati intalnit.Bravooo baietii.Una e de ralieeeee si cealalta mai clasica spre selecta,frumoase amandoua;):lol:
|
Fara alte comentarii spun doar ca este superba !!
( nu vinzi una din cele doua machete ? :) ) |
Quote:
|
ca mandru mai esti tu acuma ma cine mai ii ca tine..... nimeni
|
Quote:
|
nea luci.. ce motor ai pe masinuta?
|
Fanele tu stii prea bine munca depusa si ceea ce urmaresc eu sa iasa din masina asta !!!!!
Razavanele ms pt incurajari!!!Fane nu se oftica sunt sigur are si el cu ce se mandrii!!! Flocea am 1.3 pe masina si tot ala va ramane !!!ve-ti vedea !!!! am vazut si o mica diferenta intre NIG si DFN chiar si la BTL,NIG-ul si BTL-ul sunt niste masini foarte frumoase din toate punctele de vedere (CEL PUTIN BTL E DE BELEA)masini de show pot spune!!!! a mea saraca mananca de toate,asfalt macadam bolovani noroaie....!!!asta e scopul sa o duc intr-un stadiu sa mearga si sa reziste !!!!nu o pot tine doar de "bibelou",metaforic vb!!!masina va fii in probe pana in momentul in care o sa imi placa cum se comporta iar atunci o sa pun din nou accent pe fiecare detaliu!!!dar pana atunci jar cartus !!! AM FACUT ACEASTA AFIRMATIE CU GANDUL CA NU TOATA LUMEA STIE SAU PRESUPUNE CE FAC ACESTE MASINI !!!!!REPET CELE 2 SUNT NISTE MASINI FOARTE FRUMOASE!!!!!!! IMI DORESC SA FIU INTELES,CEEA CE AM SPUS AM SPUS CU BUNAVOINTA NU CU RAUTATE SAU STIU EU ALTCEVA !!!!BAFTA TUTUROR ps: a inceput forumu sa mearga mai bine si sa apara dacii tot mai frumoase !! |
Lucica nu vb. urat de Lenuta,ca ai de val cu mine:D.toate masinile de aici sunt k-lumea si merita toata stima din partea mea:idea:.Eu recunosc ca BTL-ul trebuie vopsit,parerea mea ca e singurul dezavantaj pe care il are ca si aspect.Nici eu nu o tin in "vitrina" BTL-ul drept dovada o pot spune cei din Alba Iulia care ma vad pe strada ce nebunii fac cu ea.Nu inseamna ca daca mergi nebuneste nu ai grija de ea,si e esential loa o masina sa fie ingrijita si curata.
|
BTL-ule sa nu o vopsesti ca o sa ne ei toate trofeele de la show-uri !!!!
|
Ai fost tare Lucica cu chestia cu showurile:lol::D:lol:.mi-a placut mult,a fost ceva frumos pe azi,am ras de unul singur cand am citit;).oricum o sa ne vedem pe la showuri si eu sper cat mai repede cu putinta.:rolleyes2
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
............
|
3 Attachment(s)
..........
|
3 Attachment(s)
.........
|
mai luci numai cu gordine vad ca e dai :-)
|
DAaaaaa,frumoase la poze:D.Sincer nici nu stiu cine e cu Gorde cel galben,spune-mi si mie?e si pe forum masina.placeti ralieeleeeee:lol:;)
|
Quote:
stima propietarului !!!! sti-ule ce sa fac si eu !!!dak lu LENU ii plac numai Gorde !!!! |
sunt foarte frumoase amandoua...o fi cea galbena tipla dar tot DFN'u e mai smecher!
|
Hai ma Lucica,ce faci,tot nu te-ai apucat de treaba la Lenuta?..cand am venit eu la Brasov ai zis ca te-am intors din treaba si acum ce faci?:-)
Interesanta intalnire..ESI mai trebuie putin finisat,dar baza e foarte buna8) Lenuta cam tipa dupa gume mai late..pana la urma nu i-ai mai pus gumele cu garda joasa,cele pe 50? |
Quote:
|
Quote:
Am spus ca necesita cateva finisaje,nu ca ARE finisaje..si o stie si proprietarul masinii,cu care am discutat destul de mult atunci;) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
........
|
2 Attachment(s)
o surpriza pt LENUTZA nu vine niciodata singura !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning