Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

isacfani 25-03-06 09:23

re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing

sebastian , daca mai astepti niste piese, sa inteleg ca nu o vom vedea la 'lucru' pe 9 aprilie ?! ar fi pacat daca nu vei veni cu ea . macar sa o vedem pe viu, daca nu in actiune, ( vorbesc din punctul meu de vedere care nu sunt din bucuresti ). am asteptat sa vina caldura ca sa inceapa cursele pentru a vedea GREII in actiune.
PS : daca mai ai filme cu masina pune-le sa le vedem si noi sa se bucure si sufletul nostru . multumesc.

SEBASTIAN 25-03-06 12:27

Sper sa fie gata insa cred ca piesele mai intarzie si asta ma irita insa cand vrei calitate faci sacrificii.

AudiPerformance 27-03-06 09:39

legat de exterior (pentru usurare)... pentru STI exista ca la alte masini putintel mai vechi kituri exterioare de carbon sau kevlar? Adica bara fata, praguri, plafon, bara spate, aripi?

PS: scuze de offtopic dar am vazut pe un oarecare site japonez ulei custom folosit in WRC 15W50... o fi asta cel mai bun pentru Subaru? ca din ce am inteles eu cam asa ceva ar fi!

SEBASTIAN 27-03-06 16:34

Urmeaza insa mai sunt dedesupturi de lucrat.
Uleiul cel mai bun nu-l cunosc dar la wrc au alte tolerante insa nu cred ca ai avut ocazia sa vezi ce toarna ei in motor vreodata. Reclama e altceva.

AudiPerformance 27-03-06 16:40

era vreo 25$ litrul.. banuiesc ca nu era vreo prostie la preturile astea si mai ales ca nu este vorba de vreo firma obscura (cea care il comercializa)

ciudat mi s-a parut faptul ca era ambalat in niste bidoane care semanau mai mult cu bidoane de lichid de parbriz nu a ulei...

nu am avut aceasta ocazie cum de fapt nu stiu cati se pot lauda ca au vazut asa ceva! Cert este ca din ce am citit Subaru si Mitsubishi folosesc niste uleiuri putin mai complexe decat celelalte marci din cauza arhitecturii interne a motorului... Tolerantele sunt altele pentru ca modul de utilizare este altul!

SEBASTIAN 27-03-06 17:55

Nu stapanesc asta.
Am cataloage cu multe modele de uleiuri di Japonia care clar sunt f bune.
Exista si ulei pt client, special in fuctie de caietul de sarcini.

BogdanCasian 05-04-06 02:48

scuze ca nu vorbesc la subiect , am un impreza gt 98 si vreau sa ma duc la master tuner sa ii pun chip... crezi ca e bine ce fac?

BogdanCasian 05-04-06 02:55

5 Attachment(s)
cateva poze...

BogdanCasian 06-04-06 00:40

Sebastian , poti sa imi dai si cateva detalii? ..am o intrebare de ce nu l-ai luat albastru?...oricum este extraordinar sa ai noroc de el...

SEBASTIAN 07-04-06 17:01

Nu imi place albastru iar editile limitate de STI sunt argintii.
Nu are importanta pretul este de cateva ori cat masina.

andrei_1402 12-04-06 21:24

Este extrem de tare masina. Felicitari pt ambitia dvs de a avea cea mai tare masina. Abia astept sa o vad la LEGALE. Sper sa va trageti macar o data pt spectacol sau macar cateva ture cu ea inainte de cursa!!!

SEBASTIAN 13-04-06 18:14

Cu siguranta va fi pe pista, pentru asta e facuta.
Acum se lucreaza pentru abgradare.

andrei_1402 20-04-06 10:12

Domnule Sebastian masina ati luat-o noua sau de la cineva?

SEBASTIAN 21-04-06 04:46

0 km noua!
Eu nu prea cumpar nimic second hand.

basy 01-05-06 17:13

In primul rand s-o stapanesti sanatos.
In al doilea rand in ce proportie se aseamana cu un WRC. Banuiesc ca asta a fost o parte din sursa ta de informatii despre Subaru ;). Multa bafta in continuare la dezvoltarea masinii.
In al treilea rand, cand ai sa te opresti cu evolutia acestei bombe pe patru roti? Stiu ca tuningul nu are limite, dar de la un moment dat vei ajunge la plafonare. Am citit undeva ca o sa-ti iei EVO X, cumva atunci?

SEBASTIAN 01-05-06 20:16

Plafonarea vine din suficienta.
Imi place ce am vazut despre evo x, dar parca un Skyline GT-R36 ori 35 ar fi mai potrivit.
WRC poate e pt altii un etalon, pentru mine nu este.

basy 11-05-06 20:25

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Plafonarea vine din suficienta.
Imi place ce am vazut despre evo x, dar parca un Skyline GT-R36 ori 35 ar fi mai potrivit.
WRC poate e pt altii un etalon, pentru mine nu este.

Trebuie sa recunosti totusi ca nu cred ca ai vreo sansa cu un WRC pe un traseu de WRC fie asfalt sau macadam cu tot ceea ce ai tu. Ceea ce afirmi tu este ca tu esti mai bun decat o gramada de capete luminate platite cu multi bani care lucreaza pentru echipele din WRC?
Problema la masinile din WRC sunt restrictoarele si fara ele se pot atinge puteri apropiate de a ta, nu crezi?

EVOLUTION8 12-05-06 15:54

Puterea este mare fara restrictor dar stii ca nu tine transmisia la puterea aia !
Sebastian cred ca se referea la WRC la acceleratie nu pe un traseu virajat.
Diferentialele si cutia de viteze sunt facute sa tina la 300 de cai si la cuplul acela aprox.600 nm.Daca dai restrictorul jos transmisisa nu o sa reziste la 600-700 de cai si acel cuplu imens.
WRC-uile merg cu 2 ...... 2,2 bari !

SEBASTIAN 12-05-06 21:32

Un WRC de grupa e o joaca de copil.
Fara restrictor tot sub este si nu ma intrwebati de ce pentru ca nu spun decat cat vreau. nu am NO2.
Retineti faptul ca ambreiajul bidisc de carbon montat sub supravegherea japonezilor, pentru ca mecanici de wrc l-au montat si mai experimentati de atat nu exista a cedat. Pe fisa lui scria 940Nm garantat, a tinut fara hardstart cc60km de reglaj cu acceleratii in trepte superioare pe autostrada fara bruscari si schimbari violente.
WRC este altceva decat vreau eu de la o masina si face 400m cam 11,5s.:lol:
e usor wrc, e agil, stabil, manevrabil pana la o limita acolo 180km/h e cam maxim si 200 cu cutie de asfalt pe probe speciale de asfalt.
Probabil la stat pe viraje si manevrabilitate pe macadam nu am sanse insa pe un circuit sunt bine in fata.
Multumesc de intrebare.

basy 12-05-06 21:58

In primul rand sebastian vrea ca acest subaru sa fie cea mai buna masina de circuit, ceea ce nu poate sa realizeze fara a prelua o mare parte din solutiile WRC, de acord?
In al doilea rand, in ceea ce priveste diferentialele si transmisia ai dreptate normal, dar care poate sa fie nebunu care sa aiba asemenea masina si sa nu o adapteze pentru puterea aia, se subintelegea de aia n-am mai scris ;)

basy 12-05-06 22:03

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Un WRC de grupa e o joaca de copil.
Fara restrictor tot sub este si nu ma intrwebati de ce pentru ca nu spun decat cat vreau. nu am NO2.
Retineti faptul ca ambreiajul bidisc de carbon montat sub supravegherea japonezilor, pentru ca mecanici de wrc l-au montat si mai experimentati de atat nu exista a cedat. Pe fisa lui scria 940Nm garantat, a tinut fara hardstart cc60km de reglaj cu acceleratii in trepte superioare pe autostrada fara bruscari si schimbari violente.
WRC este altceva decat vreau eu de la o masina si face 400m cam 11,5s.:lol:
e usor wrc, e agil, stabil, manevrabil pana la o limita acolo 180km/h e cam maxim si 200 cu cutie de asfalt pe probe speciale de asfalt.
Probabil la stat pe viraje si manevrabilitate pe macadam nu am sanse insa pe un circuit sunt bine in fata.
Multumesc de intrebare.

Daca chiar asa este si chiar cred asta bv inca o data de la mine, dar o sa caut totusi ce ai putea sa ai asa special incat sa stai asa bine pe circuit, ca tare sunt curios in ce ai putea sa umbli pt o mai buna adaptare la circuit din avest punct de vedere, electronica una la mana, a doua ceea ce s-a scos acum din WRC, diferentialele active. Altceva trebuie sa ma documentez.

mercut 20-05-06 19:50

domnule sebastian, exista vreo masina in europa mai rapida decat a dvs.? multumesc

SEBASTIAN 22-05-06 15:23

Probabil ca multe sunt mai rapide, insa Subaru, nu pot garata ca exista!
Am sa te rog sa te stergi la nas de muci inainte de a mai fi persiflant cu mine.
Lumea e plina de tastaturisti si tu demonstrezi ca e asa.
Te rog reflecta si incearca o abordare pozitiva in raport cu mine altfel cred ca-mi pierd vremea cu tine. Vrei sa faci ceva, vrei sa incveti ceva poti incerca, dar nu te lua dupa muste ca te duc la rahat.
Sa nu fi suparat de cuvintele mele de mai sus, incearca doar sa ai propia opinie nu sa preiei ceva din neant.
Multumesc!

mercut 22-05-06 18:28

ok..imi pare rau ca ati luat-o asa..dar eu am mai spus ca nu am vazut masina mergand si nush...ati spus ca ati investit de cateva ori pretul masinii si ma gandeam ca daca spuneti ca nu are sens sa va dati pe 400m cu gallardo lu ono poate e chiar unica masina dvs...deh

SEBASTIAN 22-05-06 21:48

Quote:

Originally Posted by mercut
ok..imi pare rau ca ati luat-o asa..dar eu am mai spus ca nu am vazut masina mergand si nush...ati spus ca ati investit de cateva ori pretul masinii si ma gandeam ca daca spuneti ca nu are sens sa va dati pe 400m cu gallardo lu ono poate e chiar unica masina dvs...deh

Cred ca ai dreptate eu am depasit masura.
Eu am gresit punand pe multi din Craiova in aceeasi oala cu altii.
Scuze!

Masina lui Daniel e mult mai lenta pe 400 si cu prima ocazie voi arata o singura data pentru ca e impotriva principilor mele ce poate pe 1000m in paralel cu el, doar la start ca dupa sper sa fiu foarte in fata credcand distanta in continu pana la 1000 nu doar sa ma mentin.
Multumesc!

SEBASTIAN 29-05-06 23:05

Se lucreaza la foc mare.
Voi reface si softul pentru a pleca mai de jos turbina.
Racing CODE face minuni, voi pune turbo mai de jos, voi pune startul la ventilatoarele de motor mai jos, voi pune stropitorul automat de intercooler la temp mai joasa...;)

NightClubRacer 29-05-06 23:16

wow super tare. Azi erai pe la unirii pe la 18:30? am vazut un subaru ce semana cu al tau si se auzea frumos, parca avea un monstru care vroia sa evadeze. Oricum deabia astept sa iti vad masina la prima competitie. bafta! ;)

SEBASTIAN 30-05-06 03:12

masina mea nu o sa prea vezi pe strada.Nu era ea la ea se lucreaza si e tot trenul de rulare scos, pentru abgradare

aviator 30-05-06 17:54

Flutura cu ei!

SEBASTIAN 02-06-06 05:37

:lol: :lol: :lol:

ESPinoza 07-06-06 01:36

chiar pe cand o sa o vedem macar o data ce poate? stiu ca te`a zapacit intrebarea asta si nu vreau sa supar pe nimeni dar totzi suntem curiosi

SEBASTIAN 08-06-06 07:20

Ba da dar astept un adversar pe masura altfel nu cred ca voi accelera la maxim, sau doar suficient sa trec in fata si atat.

Kane 09-06-06 07:05

Ce ambreiaj ai acum pe ea? Exedy tri-disc de carbon cumva? Banuiesc ca ai undeva peste 700cp daca a cedat bi-disc-ul ala. Softul ti l-a facut sa-ti dea boost progesiv dependent de treapta in care esti?

nepotu 25-06-06 20:05

deci masina asta e amazing.....nam mai vazut asa ceva in romania....deci respect seby si felicitarile mele....n-am cuvinte...

b0n3s 26-06-06 10:50

e ceva timp de cand seby nu a mai postat noutati despre masinutza lui..s-o fi intamplat ceva?????? :(

SEBASTIAN 27-06-06 14:46

Ma preocup destul de mult de abgradarile actuale.
Se lucreaza la trenul de rulare.

andrey_ctyn 28-06-06 03:00

Felicitari pt. masina .. am ramas cam socat de ce poate :shock: :shock: Am o intrebare ... filmarea sau una din filmari a fost cumva pe autostrada soarelui ?! :D

SEBASTIAN 28-06-06 06:16

Da pe ea este!

b0n3s 13-07-06 11:39

Sebi, ai facut si tu filme mai noi cu masina pe sosea??? chiar sunt curios cum se prezinta in mom de fata.

SEBASTIAN 14-07-06 15:15

Eu nu le am cu marchetingul.
Nu am marfa de vanzare, se vede doar cand trebuie la munca.

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning