![]() |
Re: E39 - un DUH
multam baieti ...!!!
nu vreau s-o ridic de fata , ma zis ca daca o las de spate indrept masina ca era prea infipta in bot si aveam foarte mari probleme, sper sa nu mai am . masina asa o sa ramana deocamdata , referitor la suspensie . acum am mari probleme la iesitul din garaj ... atinge burta masinii , s-a ingrasat:P :pistoles: |
Quote:
|
v-ati miscat destul de repede ..cand am trecut pe la voi nici nu v-ati apucat ........ deci brava :D arata de 10 ori mai bine acum:D
|
Quote:
azi mersai cu masina ceva mai mult imi da impresia ca se aseza mai bine ... maine revin cu ceva poze:P Quote:
|
E perfecta, felicitari!!!
|
ms mult .... ma bucur ca va place :P
|
Frumoasa masina! Vad ca ai numere de Iasi, dar eu nu te-am vazut niciodata prin oras.... :D
|
Păi dacă e din Craiova... nu prea ai cum să-l vezi ! :lol:
"Drăguţă" maşina ! Pe cuvānt ! :peace: |
Ups, nu am citit si din ce oras e, am vazut doar numarul de inmatriculare:oops: .....Si eu carema bucuram ca a mai aparut o masina frumoasa la noi pe strazi:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze noi ... noute":P
|
:shock::shock: foarte frumos !!! acum trebuie sa ai mai multa grija la gropi :-? ... aveti gropi prin craiova?
|
Quote:
|
Quote:
|
fratiaore sa ai griza de ia acuma fiind joasa asa
|
cat de bine poate sa arate:shock:.felicitari!si sa n-ai parte de un singur lucru!gropi..:???:
|
multumesc mult baieti .. eu incerc sa am grija la gropi :P ... mai atinge ea din cand in cand dar sper sa fie totul ok !!!
|
Quote:
Gabi :P nu-ti mai zic ce masina frumoasa ai :)) |
Quote:
eu m-am obisnuit sa le evit .... nu mai trec de 50 -60 max in oras poate asa o sa reduc si consumu :D .... iar in exterior max 100 sa fie treaba treaba . |
Quote:
|
Quote:
cand vom avea parte de drumuri bune trecem si de 100 :P .... sincer mai bine asa ca ma face sa ma abtin ... tot timpu cand ma oprea politia in oras imi zice '' credeai ca scapi -- tu esti ala care gonesti ca nebunu prin oras si eu dateam vina pe fratemeu '' si un timp cam 1-2 luni am mers si fara toba la masina imagineaza-ti urelete ''.... mai bine asa 50-60 macar viteza sa fie OK :D daca masina nu prea are totul omologat pe ea:D |
Frumoasa rau masina asta,chiar frumoasa. Felicitari !
|
Quote:
|
culoarea la jante o schimbi pana weekendu viitor ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sigur trebuie sa fie cineva care polisheaza jante in Craiova. Arata superb polishate,mai ales ca au buza mare pe spate. Dar ai grija ca daca faci asta ai nevoie de intretinere lunara , trebuie frecat cu o crema speciala pentru a sa mentine polishul si renuntat la spuma activa de la spalatorii.
Arata super coborata, bafta. |
Quote:
ms mult!!! |
1 Attachment(s)
O poza de duminica.
PS : Trage bine de tot "urata" :twisted: |
ms stefi :P
|
Quote:
|
frumoasa masina mai ai :X se vede ca n`am mai iesit prin orash ca nici nu o stiam,vi cu ea la 4td?
|
Quote:
|
Provenzano : ms mult!
Smiley89 : ms :P ... da o sa vin . sper sa se opreasca ninsoarea. crysty.bobok : chiar texte :)))) |
masina este foarte frumoasa.am un prieten care vroia la un moment dat sa iti ofere un schimb si parerea mea sa nu o dai.ii prea reusita masina si motorul este ok.sa ai noroc de ea ca am vazut ca o ai de demult.si multi km de acuma inainte fara incidente neplacute
|
ms mult cristi!....in legatura cu prietenul tau nu cred ca m-a contactat!.....
felicitari si tie pt masina!....sa o stapanesti sanatos!! |
era mai de mult un 328i cu numere de bucuresti dar eu sunt din cj.cel putin asa mi'a spus mie.oricum e39 mai rar ca si a tau
|
cred ca stiu...328 cu facelift de coupe 2004!:-P
|
da da da.KBS avea numarul.era gri cu plafon negru si apoi o facut si capota neagra.dar bine ca nu ai facut schimb.ca era cam varza masina:Diti zic asa sincer.era deplasat lonjeronul spate,plafonu era plin de kit sa o fost rasturnata.cand o vrut sa o deie o intrat intr'un bloc cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning