![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
Inteleg ca executati si elemente de caroserie din fibra de sticla. Astept un pm cu pretul pentru o capota motor din fibra de sticla pentru Dacia Logan Ph1 (primul model), eventual si capota portbagaj din fibra de sticla. Ca dimensiuni si aspect vreau sa fie standard nimic mai mult. Multumesc!
|
sal ai pm cu preturile pt capota si portbagaj din fibra
pt detalii ai datele de contact in semnatura |
2 Attachment(s)
Salut,ma intereseaza niste prelungiri de bara ca cele din poze(fata spate).Daca se poate si un pret.
|
salut
se pot face prelungirile ti-am trimis pm cu pretul pt mai multe detalii ma gasesti la nr de tel din semnatura sau pe mess |
Si asteptam :D
|
3 Attachment(s)
opel astra bertone bad boy si eleron in lucru
asta asteptai:D:D:D??? |
iarta-ma bosu dar cred ca capota r trebui regandita...te rog nu te supra pe parerea mea ;)
|
Quote:
a fost o incercare sa vad cum ar arata asa |
X_X unde lucrezi in venetia? pod peste apa barcute
|
Quote:
da m-am nascut in venetia intr-o anterioara daca te freaca grija cred ca te-ai uitat prea mult pe discovery si ai impresia ca suntem la west coast customs |
salut!m-ar interesa o grila sport ptr un citroen xsara din 2000.imi poti spune si un pret?multumesc!
|
2 Attachment(s)
Quote:
ti-am pus o poza cu o grila facuta de mine |
2 Attachment(s)
Salut,ma intereseaza o prelungire pt spoiler la un e36.pentru bara normala.Cam asa ceva m-ar interesa.Eventual daca ai tu un model deja,sa-mi arati si mie o poza.Si un pret pe pm.Mersi
|
5 Attachment(s)
Salut
Iti pot face modelul din poza dar mai am cateva modele care arata mai bine iti pun cateva poze bara m de e36 cu sau fara lip bara de m de e46 adaptata pe e36 inca o bara de e36 si cateva prelungiri pe care l-e putem adapta mai am cateva modele de bari sau prelungiri pe care l-e putem adapta pe bmw ai pm cu preturile daca mai ai vreo intrebare sau nelamurire poti gasi datele mele de contact in semnatura |
2 Attachment(s)
salut!eu ma gandeam sa modificam grila veche.uite poze cu masina.
|
Quote:
hai sa vb pe mess ca e mai simplu uite id meu rodeast69ro |
2 Attachment(s)
cateva poze noi cu kitul de solenza in lucru
|
4 Attachment(s)
salut, modificam si noi un golf 3 ? :D
din spoileru din prima poza se poate face ceva in genu urmatoarelor poze? spoileru din prima poza este cel actual .. ma refer la modificat spoiler spate..portbagaj..aripi spate si un pretz aproximativ :D Spor la munca |
Quote:
|
Quote:
:?:la portbagaj banuiesc ca vrei sa fie shaved si aripile umflate daca nu am inteles bine sa-mi zici |
3 Attachment(s)
Quote:
prelungirea a fost reparata si i-am adaugat 2 prize mici de aer in ea |
ok men ,
|
Quote:
dak te pricepi la photoshop..exact spatele din a 2 a poza pus pe prima poza |
sal ma intereseaza sa umflu si eu aripile sa incapa roti mai late in ce bani faci treaba asta si din ce material ma intereseaza si vopsit este vb de un vw bora
|
Quote:
|
Quote:
da se pot umfla si aripile evazarile se fac cu fibra de sticla de vopsit nu ma ocup pretul e in fct de forma si dimensiunile evazariii asa ca trebuie sa vad ce forma vrei |
am luat id`ul tau..ti`am dat add...si astept sa vb in leg cu un opel astra f...din 94 in leg cu o bara...de fata..momentan...:)
|
1 Attachment(s)
salut.vreau ca pe marti-miercuri sa ajug la tine sa facem grila,dar uitandu-ma pe net am gasit ceva destul de interesant si as dori sa stiu daca poti face asa ceva si la ce pret.
|
nu stiu cat de bine s-ar potrivi pe masina,dar as incerca si asa ceva.
|
Quote:
ai nr mele in semnatura cand vrei imi dai un tel si facem o programare |
3 Attachment(s)
bad boy look opel astra bertone varianta vopsita si eleron custom aproape finisat si pregatit pentru matritare
|
2 Attachment(s)
barile de solenza inainte de a intra la matritat
|
un eleron tip M, pt un Megane Sedan cat ar costa ?
|
1 Attachment(s)
bara fata de solenza scoasa din matrita
|
bv mane :) in sfarsit o sa aiba si porcu masina completa .
|
da el o sa fie singura persoana care are masina facuta
eu ce sa mai zic ca masina mea e stock si cred ca trebuie sa stea cineva cu paru ca sa-mi fac si eu odata masina :D:D:D:D |
2 Attachment(s)
body kit-ul de solenza mai am grila de facut si e gata
|
sal
m-ar interesa daca ai putea sa faci ASA ceva pt un e36 cap coada (adica spoilere noi) si ca ordin de marime in prima instanta ce pret. PS iti trimit pe emai pozele (nu m-am descurcat sa le atasez aici :) |
Quote:
hai sa discutam pe mess restul detaliilor ca sa iti pot spune exact un pret imi poti da add rodeast69ro |
4 Attachment(s)
reparatie bara fata vw golf 4 si montaj far nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning