![]() |
cataline, la ilegale ma refeream, ca legale cine stie cand mai vedem noi pe-aici prin zona...
sebi, la masina lu sor'mea ma refer, da ea n-a mai pus mana pe volan de vreo juma de an, tot io umblu si cu hyundai-u'...poate o conving sa mi-l lase mie, sa vezi atunci tuning :) nu carpeala ca la tico |
apropo de port
a fost ceva in seara asta |
dau si io maine seara o fuga, pe la 11.30...
|
deci tin sa va anuntz ca duminica seara un \"sofer\" cu un lighean (logan) a dat cu spatele si mi-a lovit aripa deci ma alatur si eu victimelor din port ps nu sa lasat cu violentze
|
pacat ptr ca tocmai ce cautai sa o vinzi ,acum stai sa bagi chit pe tablarie,deci miroase urat treaba dar asta e.mai sunt si ghiolbani pe strazi,atentie mare!
|
Ba da nu e adevarat ..majoritatea accidentelor pe care le-am vazut luna asta numai golanuri erau implikate :))) se vede ca soferu prost, trage la masina proasta :))))
|
ce chit aripa noua de la asigurari......... :twisted: :twisted: :twisted:
|
klumea de tot aseara in port,deja a devenit boala curata cu filtru de aer pe cielo ,care ingroasa sunetul produs de motor dar neputand sa-i dea nici macar un magar in plus motorului corean.ce imi pare rau este ca s-au speriat prea tare oamenii cand a venit garda chiar daca aceeasta nu aveau treaba cu ei .gaborii au aparut exact cand sa incingea atmosfera .am un singur sfat ptr baietii cu cielo(se stiu ei care) nu va mai puneti cu VITO ,are 105 cp si are cuplul destul de jos in ciuda greutatii mai mari .oricum a fost frumos.bv voua
|
Re:
Quote:
|
Buna. Is nou paici. Am carnet de 1 luna si 8 zile. Si conduc bine. Unii prieteni ai mei zic ca conduc foarte bine. Dar nu ma laut. Mai trec si eu prin port. Is inca noob in ale racingului. Facui un fel de liniutza, daca se poate numi asa de imediat cum iesi din port pana pe mircea. Mi sa supraincinst motoru si am stat cu el la aerisit! :oops: Eh se intampla! Dar a 2 a oara nam avut probleme. Eu am facut scoala de soferi pe un opel astra clasic. Am inceput sa conduc Cielo-ul lu maicamea berlina. Acuma am trecut pe Seat-u lu tata IBIZA si am condus si de 3 ori Renault Megan 2 Sedan care e tot a lu tata. Raman cu IBIZA e mica si ma strecor rpd cu ea. Si e puternica. Anyway cu IBIZA de la sensul giratoriu din tomis nord de langa Phoenix m-am luat cu unu cu un golf 4 sdi 60 CP. L-am luat :P Anyway e colegamiu de clasa. Deci eu is noob in ale sofatului. Ceva sfaturi daca aveti ptr mine? As vrea sa imi customizez oleaka (mai mult seatu) pe unde draq merg?
Ce am invatzat: Scartz Lung Scartz Scurt Drift Liniutze In rest cine ma mediteaza? :P Me noob, repet nu ma luati greu! :( |
....
|
Demult nu am mai citit un post asa tare :roll:
|
cred ca de cand te-ai ras :lol:
|
Re:
Quote:
WTF :shock: :? |
bravoooooooooo vezi ca mai sunt si alti soferi pe strada ca sa nu mai spun de stilpi, copaci etc
|
ce`s alea drifturi ???
|
Re:
Quote:
|
ce tampitzi frate cum poa sa faca asa ceva cu dacia ?!
|
Tre sa fii nesanatos sa faci asa ceva cu Dacia............si am auzit ca acu o mai si vinde :P
|
bai baiatuu asta e bun ma daca a invatzat sa da scirtz scurt e prea periculos :))))))))))))))))))))))
eu zic sa il bag la x-team daca nu cumva vretzi voi sa il luatzi .eu unu nu prea as vrea sa il dau :)))))))))))))) ca e prea bun :)))))))))))))))))))) |
Eu zic ca e prea tare si ptr noi si ptr voi. Mai bine vb cu el sa ne dea meditatii. Eu, personal vreau sa ma inscriu la cursul de liniutze. :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cat e sedinta?200,300??? :lol: |
Re:
Quote:
Mai bine apelez la prietenul meu \" Pionezza \" care ...... stie el ... Fara numar !!! Nu va ganditzi la prostii !!! Dupa 1 ora de mers cu el va vine sa smulgetzi firele de la claxon !!! :punch: HE HE HE ! |
hai dava`n coaiele berzei .. k ... toti suntetzi kamikaze :)
|
acum o sa imi fac dusman ptr ca stiu ca adevarul doare ,dar la aeroport ceres s-a chinuit sa fac un drift si nu i-a iesit nimic :wink: in afara de flacari nimic special .au fost masini la sfert de valoare si de putere care au facut show (sau poate soferi mai priceputi :shock: )
|
Te inseli. Nu m-am chinuit sa fac nimic. Doar sa incalzesc evacuarea putin ptr a iesi mai bine flacarile. Drifturi nu aveam cum sa fac ptr ca imi patina foarte tare discul de ambreaj (abea plecam de pe loc).
|
In al 2-lea rand cu o masina cu tractiune integrala si bracaj foarte scurt e greu sa faci drifturi. Dar nu imposibil. O sa pun cand am timp niste filmulete din spate de la Aqua Magic.
|
n-ai fi vrut s fii cu ceres in masina cand a facut cerculetele de la aqua sau din fata d l bowling ...... daca nu stii care-i faza mergi p burta ca-i apa mik :)
|
GABBY_ tu ce ai facut pe aeroport ? In afara de faptul ca ai cascat ochii? Intrii pe un forum de tuning, eati intr-un club de pasionati auto, comentezi la ce fac altii, dar tu ce faci ?
CeReS a gresit......chiar nu trebuia sa iti dea tie explicatii, un om care nu s-a remarcat cu nimic pana acum. PS. Stai linistit.....dusmanii nu se fac asa usor.:ciggy: |
sunt curios cati mai sar in apararea lui ceres ,de parca omul nu ar putea sa spuna doar el cum sta treaba.se descurca si singur ,nu tre sa-l ajutati voi.
|
ptr ce sa ma apar? sau de cine? :shock:
|
ANDY_SLC!
lol legat de postu lu baiatu incepator e prea tare omu cum a putut sa o zica despre el la volan ne-a facut o scurta istorie in prima luna a lui!
Iar legat de GABBY care vine cu cate o intriga la 1luna asa nu stiu ce sa zic de jupanu! CAnd vei stii ce a facut CEres atunci sa vb nu cand stai si te uiti la pensionari la sah si porma comentezi mutarea!RESPECT! :writers_b |
bai .. ne`asm inmulotzit frate de shoferi pe forum`u asta .. care mai decare mai shofer ... ia ... hai sa vina iarna sa vedem care mai iese cu mashina .. ... k anu trecut pe lapushneanu eu si VPR`u faceam drifturi si prin intersectzii ... va zic eu k multzi nu o sa iasa .. :
nu`mi da tata mashina k ninge .. : mi`e frica sa merg pe gheatza si etc .. get a life !! |
VREAU ZAPADA................
:lol: :lol: |
lasati-l ca e prosttttttttttttttttttttttttttttttt ce va puneti mintea cu el
|
stai la rand :lol: :lol:
|
aaaaaaaaaaaaaaa si ptr cine ne chinuim noi sa raspundem ca daca stam bine sa ne gindim fiecare dintre noi stie ce le poate capul celorlalti asa ca pustiule dute si mai joaca nfs sa cs
|
frumos in seara asta in port...acum vreo 20 de min ...cand au venit nishte MR....insotzitzi de cateva motoare....adevaru e ca s`a facut linishte cand au intrat baietzii...apoi a intrat unu` cu loganu` care se juca cu frana de mana :D ...baiatu ishi facea doar treaba :D
|
Da... :wink: ....pacat ca au pus ***urile alea pe portiunea buna de parcare.....frumos si liniutele lui DXA cu baietii aia cu daciile, deja parca era ca altadata...aproape...
|
da cataline..am uitat sa mentzionez ca erai shi u cu ei :D ..auzi ...am auzit de la un tovarash ca ai avut spatele bulit ...asha e ? sau tzi`a confundat ala mashina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning