Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00 (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8047-intalniri-fiecare-vineri-orele-20-00-a.html)

SoundIdentity 11-07-06 14:55

Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
eh da incepe lumea sa se obisnuiasca cu ideea ca sunt 2 zafira acuma la fel cu semnul de la joe da bine mey atunci lasa ca nu am 14 mil aaa scuze 12 juma sa bag acuma in amplif:)) alta data mai caut sa vad ce gasesc ms ms

pai alegere si produse ai pontu !!!!sigla de pe masina spune totul....daca tot esti in spl atunci nu baga jafuri minim audisonul cel de 14 mile ...lrx-ul ;)

FaQ4EvEr 11-07-06 19:49

pai asta astept acuma un rasp de la cineva cu un lrx :D sa vedem ce o sa iasa;))

Mihaitza_tdi 11-07-06 22:35

Bine k nu ai si tu nr negru k atunci v-ar confunda si mai tare!!!:)

FaQ4EvEr 11-07-06 23:53

pai am numar negru:)) numai ca e leasing al lui iar e inmatriculat dar in sept il schimb si eu :)) atunci o sa fie fain

civic_ex 12-07-06 17:05

f8ck u, dute la infect are acolo un diamond, ial pe ala cu 7 mile juma, si te-ai scos. 650wrms
numa ca iti rupe difu ala din suruburi, aia ti-o garantez eu, iar daca ti-ai lua LRX, nu l-ai folosi nici la jumatate din potentialul lui tinand cont ca tu ai o bobina de 4ohm pe sub, si atat.

FaQ4EvEr 12-07-06 22:34

pai poate ma duc maine pana acolo sa vedem ce facem si cum;)) nush sa vad chiar nu stiu ce sa fac

SoundIdentity 12-07-06 23:54

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
pai poate ma duc maine pana acolo sa vedem ce facem si cum;)) nush sa vad chiar nu stiu ce sa fac

:):):) acuma unu din stanga altu din dreapta:):):) de vrei mono 300 rms ground zero are un amplif stabil f bun si gain control cu fir ptr fatza :):) nou!!!si doar 6mile 6 sute ;)

civic_ex 22-07-06 00:12

ce zic baietii grei de BMW-ul din seara asta, reprezentant al firmei DLS?

Ciky 22-07-06 08:16

tare, se aude frumos,la catzi bani au fost bagatzi acolo nici nu ma mir!

BIG_mafia 22-07-06 09:33

rupe tot mashina...fakut frumos....cu un sound klumea...dar din cate am auzit nu era spl...adik asa o zis tipu...

Mihaitza_tdi 22-07-06 10:28

Frumos de tot!!!ati vazut cate amplificatoare are nu?;):)

BIG_mafia 22-07-06 10:33

cate am numarat 7?!sau 9?k am uitat :)

Oxide 22-07-06 10:39

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
cate am numarat 7?!sau 9?k am uitat :)

7...3 deasupra...jos 2...shi sub alea 2 ink 2...:)

BIG_mafia 22-07-06 10:40

yo leam numarat da am uitat cate erau :) aia mai tzin minte k avea 3 condensatoare :)

Ariana 22-07-06 13:59

Intr-un final pot zice k ma incadrez si acestui topic :D.
Am pus si eu piciorul vineri seara prin parcare.

civic_ex 22-07-06 15:27

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
rupe tot mashina...fakut frumos....cu un sound klumea...dar din cate am auzit nu era spl...adik asa o zis tipu...

poi nu. masina e strict calitativa.

SoundIdentity 22-07-06 22:31

unu zicea ca 20 de mii altu 25 mii si al 3 lea 35 de mii costa sonorizarea ...acuma 3 directii 3 vorbe...oricum masina aceea nu tre comparata cu ceea ce se numeste la noi sound in oradea ;) parerea mea ;) acel sistem este pur SQ SQL si detinatorii sunt persoane in domeniul albitrajelor EMMA ;) deci no coment ;) este super ok ;) bravo lor si le multumim prezentarea sistemului ;)

tu civic de ce intrebi?parerea ta care e? eu de ex am ascultat-o si am ramas uimit si impresionat si cand pui urechea pe asa ceva iti dai seama ca esti pe undeva departe ;)sau inspre dar pe unde? ;)

BIG_mafia 23-07-06 09:39

or bagat baietzi bani nu gluma...

civic_ex 23-07-06 13:08

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
unu zicea ca 20 de mii altu 25 mii si al 3 lea 35 de mii costa sonorizarea ...acuma 3 directii 3 vorbe...oricum masina aceea nu tre comparata cu ceea ce se numeste la noi sound in oradea ;) parerea mea ;) acel sistem este pur SQ SQL si detinatorii sunt persoane in domeniul albitrajelor EMMA ;) deci no coment ;) este super ok ;) bravo lor si le multumim prezentarea sistemului ;)

tu civic de ce intrebi?parerea ta care e? eu de ex am ascultat-o si am ramas uimit si impresionat si cand pui urechea pe asa ceva iti dai seama ca esti pe undeva departe ;)sau inspre dar pe unde? ;)

in masina a fost investit 20 mii euro.
sistemul e pur SQ, nici macar SQL...
masina respectiva impinge 135db pe decibelmetru, asa ca nu poate fi incadrata nici macar la un sistem SQL.
cel mai impresionant e ca sistemul e conceput fara o cutie de subwoofere, cele doua difuzoare canta in freeair, portbagajul fiind cutia lor.

nu intelegeti gresit, masina respectiva nu e perfecta, ar putea suna mai bine pentru un sistem asa bine gandit si cu atatia bani investiti in ea.

am uitat sa adaug, persoana respectiva nu e arbitru EMMA, e unul dintre arbitrii din EIIA.

Ciky 23-07-06 13:31

ce-o mai fi shi eiia?

SoundIdentity 23-07-06 14:34

Quote:

Originally Posted by civic_ex
in masina a fost investit 20 mii euro.
sistemul e pur SQ, nici macar SQL...
masina respectiva impinge 135db pe decibelmetru, asa ca nu poate fi incadrata nici macar la un sistem SQL.
cel mai impresionant e ca sistemul e conceput fara o cutie de subwoofere, cele doua difuzoare canta in freeair, portbagajul fiind cutia lor.

nu intelegeti gresit, masina respectiva nu e perfecta, ar putea suna mai bine pentru un sistem asa bine gandit si cu atatia bani investiti in ea.

am uitat sa adaug, persoana respectiva nu e arbitru EMMA, e unul dintre arbitrii din EIIA.

tu incepi sa devii interesant
de ex erau 2 persoane da?
unu din ei era din EIIA SI UNUL ERA DIN EMMA......acel EIIA cica este mult mai critic ca emma...a zis cateva chestii pe care eu nu in totalitate le stiu asa dar infine nu vreau sa ma contrazic ;)
apropo acel ce tot iti asculta masina este din EMMA ..mai exact asa a spus tipu care doar engleza stia ;)acel din emma stia si ungureste si cu el a discutat putintel si cateceva legate de emma ;)
hai sa nu mai contrazic spusele tale cum faci tu cu a le mele dar putin abtinete si nu fii einstein ;)

joe_infect 24-07-06 22:30

nu eiia ci " AYA " visit www.ayasound.de ceea ce o sa ajunga in curand si in romania

SoundIdentity 25-07-06 00:13

Quote:

Originally Posted by joe_infect
nu eiia ci " AYA " visit www.ayasound.de ceea ce o sa ajunga in curand si in romania

mei johni!!!nu stiu preteni tai cu ce au vrut sa impresioneze aici dar acel englez sau suedez ce era incerca sa imi explice ca EMMA da 50% pe design si 50% pe sunet sq...uite un exemplu pur :acum in ungaria la show a fost albitru international legitimat EMMA si l-am intrebat acesta neclaritate a mea,la care raspunsul a fost ca intradevar se da si pe instalatie design si ce ai in masina dar un minim de punctaj care este nesemnificativ in ceea ce reproduce acel sistem;)ok?poate sa vina o masina super instalata si sa nu sune de nici un fel ca nu are nici cea mai minima sansa de calificare...intelegi???
bravo lor ca au venit le transmitem multumiri pentru ceea ce ne-au aratat prezentat si sfatuit dar nici romanu nu e cel mai neinformat in unele detalii,si sa nu compare stilurile noastre de incepatori cu ceea ce fac ei de minim 10 ani experienta in mod mult mai profesional si avansat ca noi ;) un pic supararea mea a fost cu EMMA ca parca ar fi doar un show fara pretentii in sq iar competitia in care e el albitru este ceea ce tre sa fie pur sq ........pana acuma am intrebat 4 albitri internationali cu licenta legitimati si atestati si toti au negat acest lucru ;) presupun ca e o mica politica si aici de interese dar infine ...hai paaaaaaa!!!!!!!!!!

civic_ex 25-07-06 02:18

cu una cu doua, masina RESPECTIVA nu a sunat asa de superpu*ifantastic cum au precizat toti. Aia sa fie clar.

O masina asa laudata si superdotata NU AR TREBUI in nici o instanta sa aiba asa de mult zgomot de fond la nivele de volum medii-inalte. Mai mult ca sigur, vina partiala, daca nu in totalitate a fost din cauza amplifelor asa numite DLS Reference.
Doi la mana, tweeterele respective, chiar daca erau concepute din material soft dome (ex. matase), reproduceau niste frecvente pur si simplu DERANJANTE la ureche, dupa un anumit volum, pentru mine pur si simplu inacceptabil. Cu 20mii euro investiti, masina respectiva ar fi trebuit sa sune Dumnezeieste, ceea ce nu o face.
Nah, amu am ziso.

Sandule, nu ma mai critica ca iti fur Golfu si ii dau forja de nu se vede. :))

joe_infect 25-07-06 08:18

asta e romanu , in loc ca sa va bucurati ca a venit o masina pot sa zic bine facuta , in toate modurile voi numai il criticati.:sad: ..... chelule sunt sigur ca din anumite cauze sa intamplat ca ai inteles gresit ce ai vb cu ei. La concursurile AYA chiar numai in 100% numai calitatea sunetului conteaza si NU si designul instalatiei , dar NU a zis nimeni ca la EMMA asta se desparte in 50-50%......:boogy: .

M.T.M. 25-07-06 09:23

Faza cu 50% - 50%. ne spus-o tipu ala de stia numa engleza si germana. Ca am stat cu el la povesti impreuna cu sandu si el mi-a explicat cum se fac puntajele si alea alea. Adika la EMMA ii jumi juma pe cand la AYA se face in felul urmator: din totalul de 200 puncte max, 180 se dau max pt sunet si doar 20 pentru cum arata instalatia. Intradevar cred ca a exagerat cu juma juma, deoarece el este arbitru AYA, dar oricum din cate m-am mai documentat si io si Sandu , la EMMA si pune mai mult accent pe aspect decat se pune la AYA.

Iar vis a vis de comentariile cu BMW DLS, io zis sa le lasati acasa, ca vineri cand ati fost toti de fata erati picati pe spate de cum suna, amu brusc v-ati gasit sa bagati strambe, cand o sa avem fiecare asa o sonorizare, abi atunci cred ca avem dreptu sa comentam, pana atunci ciocu mic, si invatam, sa incercam macar sa ii ajungem din urma, ca daca ii vb de competitii afara, cu baieti ca ei o sa avem de-aface. So keep walking and don't talk.

joe_infect 25-07-06 10:05

ok, infine asta e .... data viitoare o sa intelegem mai bine :P

SoundIdentity 25-07-06 11:28

Quote:

Originally Posted by M.T.M.
Faza cu 50% - 50%. ne spus-o tipu ala de stia numa engleza si germana. Ca am stat cu el la povesti impreuna cu sandu si el mi-a explicat cum se fac puntajele si alea alea. Adika la EMMA ii jumi juma pe cand la AYA se face in felul urmator: din totalul de 200 puncte max, 180 se dau max pt sunet si doar 20 pentru cum arata instalatia. Intradevar cred ca a exagerat cu juma juma, deoarece el este arbitru AYA, dar oricum din cate m-am mai documentat si io si Sandu , la EMMA si pune mai mult accent pe aspect decat se pune la AYA.

Iar vis a vis de comentariile cu BMW DLS, io zis sa le lasati acasa, ca vineri cand ati fost toti de fata erati picati pe spate de cum suna, amu brusc v-ati gasit sa bagati strambe, cand o sa avem fiecare asa o sonorizare, abi atunci cred ca avem dreptu sa comentam, pana atunci ciocu mic, si invatam, sa incercam macar sa ii ajungem din urma, ca daca ii vb de competitii afara, cu baieti ca ei o sa avem de-aface. So keep walking and don't talk.

ma repet finutz inca o data sa fiu inteles ;)
am zis ca e ok pentru nivelul nostru e destul de sus si chiar am mentionat ca suntem incepatori fata de experienta si profesionalismul lor ;) tii minte nik ca tzi-am zis ca a exagerat in privinta emma?ai auzit si tu cu urechile tale cum e cu emma?ai design mai castigi niste puncte dar minimale nu care sa te avantajeze in lipsa soundului ;)paaaaaaaa....

joe_infect 25-07-06 13:12

nici nu ziceti nimic de masinuta noua a lu Trixi cu care a venit la intalnire ? :D

SoundIdentity 25-07-06 16:36

Quote:

Originally Posted by joe_infect
nici nu ziceti nimic de masinuta noua a lu Trixi cu care a venit la intalnire ? :D

am vazut o bicicleta pe 4 roti ce se plimba prin parcarre in seara de vineri...ea era?:):):):):)iuiuiuiuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Trixi 25-07-06 17:57

p aceasta cale as vrea sa va dau d stire k Sandu de-acum incolo se va ocupa si d biciclete...:D :D :D intra la sectiunea "proiecte si innovatii" :D sau astepti pana ce se face intuneric,k sa nu vada lumea k tu lucrezi p o "bicicleta p 4 roti"?????:twisted: :twisted: :twisted:

FaQ4EvEr 26-07-06 23:29

imi pare rau dar vinerea asta nu voi ajunge la meeting pentru ca plec la bunici pana duminica asta este:( ce sa faci sapt viitoare:)

daflyer_oradea 27-07-06 17:30

sa veniti cei care avem legatura directa cu WSR la meting, sa ne punem sa discutam odata si de show-ul ce vrem sa il facem, sa vina fioecare cu idei concrete si...poate iese ceva.

joe_infect 27-07-06 20:12

eu nu pot veni acum, poate saptamana viitoare :(

Dj_Sotty 27-07-06 20:17

unde ma adunati ma ca mi`i lene sa citesc tot ce ati scris pana akuma . .. .
?????? :P

valerutzz 27-07-06 20:20

In fata la Heat, in parcarea aia mare, cam pe la ora 20.00

Dj_Sotty 27-07-06 20:56

pfua . . si maine`i vineri ! n`am fost pana akuma! la dimineatza bag masina la vopsit putin pe stanga! nu`i gata pana sambata! alta data deci! Bafta!

valerutzz 27-07-06 21:02

nu e neaparat sa ai masina ca sa mergi.. nici eu n`am pana in septembrie, sau poate cu chin, sfarsitul lui august. :P

Dj_Sotty 27-07-06 21:50

ioi ca n`am mai mers fara ea de 1 an jumate!!! greu mi`i !! maine si sambata ma plantez in felix ca`s aproape! si asa o sa treaca mai usor! :P

S.O.R.O.S. 28-07-06 11:53

Si totusi......din totzi cei care spunetzi k venitzi diseara, catzi o sa venitzi????

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning