![]() |
deci sunt poze de la cursa de ieri pe siteul 4tuning.ro dar filmari oare sunt?dati-mi si mie va rog linkul de unde a-ti luat pozele alea de la curse
|
Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun k mai vrem poze :P
Nu de alta da am facut si eu poze dar dintr-o greseala le-am sters k idiotu;(aparatu nu era al meu deci nu prea stiam sa umblu 8) ) |
pai da dar sa puna un link cineva care lea gasit si pe site sa le luam de acolo ca sigur sunt o gramada acolo eu unu asta fac acum incerc sa caut poze pe site
|
pozele vor fi puse pe site in cel mai scurt posibil .. .
putina rabdare .. acestea sunt doar ... asa ... de .. incalzire .. |
si filmuletzele :?: :D
|
mai incolo ...
la o zi doua dupa ce apar pozele .. |
si filmuletele la fel slice :wink: ..rabdare :P lumea nici nu s-a intors bine acasa cred..maine,poimaine tre sa apara..si poze si filmulete..nutzi face griji :wink:
|
cred ca e un miracol sau mai bine zis o premiera pentru galateni ca au avut si ei parte de asa ceva in galati ca pana acum vedeau ori pe siteuri ori se duceau in alte orase :)
|
da..deja le-a intrat viteza in sange.Dupa ce am venit de la curse am vrut si eu sa ma odihnesc putin da n-am putut din cauza zgomotului produs de masinile de pe strada :lol: .De acum nu mai merge galateanu normal cu masina..tre s-o si tureze un pic :lol: :lol: :lol:
|
mah da pan la urma ala cu dacia 1100 sau cat era vechitura aia dk sa vazut singur pe acolo dc nu a plecat akasa si sa mai si dat de vreo 3 ori cu ea
|
Felicitari pt. cursa...
Astept cu nerabdare toate pozele,filmele si imi pare rau k n`am venit... :cry: |
Niste poze!
9 Attachment(s)
Uite ca am si eu ceva poze pe aici,cu toate ca sunt din Braila si am facut tot posibilul sa ajung la Galati,sincer mi-a placut,dar am o intrebare...Oare dece dracu se auzea asa faind Cielo ala de la tractari ?aveti idee?
O sa mai pune si alte poze mai,poate si ceva filmuletZe sa ma mai gandesc daca se merita(pentru aia care nu au fost prezenti). www.EpyDesign.As.Ro Individual WebDesign Braila Inc. |
intra mai des pe forum si o sa vezi dc se auzea asa nervos cielo :P
in primul rand nu mai are motor de cielo demult. cred ca asta ai observat si tu. Se aude asa de tare pentru ca evacuarea lui este o teava ..... iar tampoanele fonice nu mai exista ... nu ai vazut ca e scos farul pentru admisie ? :lol: |
Re:
Quote:
Amice......te pircepi la masini ca maginianul Marian Ralea la spun povesti pt copii....... \"e scos farul pentru evacuare ?\"....muhahahaha... Scuze pt off-topic. Felicitari organizatorilor pentru cursa si felicitari lui KWX!!!! |
ma gandeam la admisie si am scris evacuare .. asa ca nu ma stresa ;)
|
Re:
Quote:
de ce a pierdut Cielo, simplu a mers bine pana in finala cand a inceput sa intrerupa ca si cum ar fi cazut sub axe intre treapta 1 si 2. Statea cca 3 secunde pana intra in regimul normal de mers cand se schimba treapta a doua. KWX a mers f bine si fara sincope astfel castigand si profitand de handicapul lui Cielo din acel moment. Sunt bucuros ca SEI a condus masina foarte bine fiind prima data cu ea pe pista si sunt incantat de Cielo ca nu mai pierde plecarea din cauza aderentei, restul va fi o joaca de copil ca sa castige pe viitor. Va mai dura 2-3 luni pana masina va fi pusa la punct din punct de vedere al motorului. |
A fost prima cursa pe care am vazut-o \"live\".. si mi-a placut :D
M-am dus cu gandul sa fac fotografii.. insa am ramas pentru ca imi placea ce vedeam :). Felicitari! .. Si 3 fotografii: https://img482.imageshack.us/img482/6310/motor0ka.jpg https://img487.imageshack.us/img487/2...ryellow2or.jpg https://img483.imageshack.us/img483/7015/motor20zk.jpg |
:tenisclap f frumoase instantaneele (mai ales impreza a iesit frumos), mai pune daca ai :wink:
|
Impreza? :oops: Care e? :oops:
Fotografii mai am.. vreo 200 :D, dar mai tre sa ma uit printre ele.. sa vad care sunt mai reusite... era destul de greu sa fotografiezi din multime :) |
Foarte frumos evenimentul de la Galati, mi-a placut mai ales faptul ca de data acesta au fost lasate si motocicletele sa participe , pacat ca publicul a scurtat timpul alocat pentru libere, in rest nota 9+ (daca erau si echipamente de cronometrare dadeam un 10)
|
Foarte tare cursa.
Da.. publicul nu intelegea ca daca sta mai pe margine, e pentru siguranta lor, dar deh.. nu se vedea foarte bine, privelistea fiind blocata de copaci. Mi-au placut foarte mult cum se infingeau Renaulturile 5, si Cielo ala era de atmosfera, cand trecea infunda urechiile. Si a fost bine ca s-au dat si motociclistii, macar acum sa se dea si ei mai in siguranta. Ducatiul ala negru rupea asflatul, oricum nu pot sa-mi deau seama ce avea la combustibil (daca avea ceva) ca mirosea foarte ciudat cand trecea pe langa noi. Oricum ma asteptam la ceva mai multe masinutze la clasa regina, poate un Mustang ceva :D . Felicitari organizatorilor, au reusit sa satisfaca \"need for speed-uL\" galatenilor. |
Frumoasa cursa chiar daca am reusit sa ma dau doar de 2 ori :lol: Asta e.....m-am dat cu castigatorul grupei mele care e din iasi cu mine si stiam amandoi care va fi rezultatul cursei dintre noi doi :) Oricum...felicitari Iohan si bine ca Iasul a luat macar o grupa :) Ps:Multumesc yknot pentru patent,altfel nu puteam sa-mi scot farul :lol:
|
_M_, ai idee cati cai are pe adevaratelea golf-u ala din iasi?
|
6 Attachment(s)
Cateva poze facute ieri la Galati
|
8 Attachment(s)
si cateva filmulete tot de ieri
|
BR-02-RYH
200SX cam prost cu filmarile,nu esti bun de reporter :)
|
Re: BR-02-RYH
Quote:
PS: acuma m-am uitat si eu la ele si merita luate filmele cu 7 cu 9 cu 10 cu 11 si cu 12 in coada |
sa stii epy..in primu am vazut doar multimea..in al doilea un mertz din gl si sebastian..oare sa ma risc sa le iau si pe celelalte? :P
|
LoooL
eu nu m-am riscat, l-am luat pe cel mai mare adica ala de 11 Mb, dar tot degeaba vad numai lumea :roll: O legala la Braila stiti cumva cand va avea loc ?
|
frumoasa cursa :D
|
A fost frumos, da se putea si mai bine... Cel puztin...nu am vazut spectacol, adik \"mult fum\"! Vroiam sa vad! Ce am prins M5-ul POW, in putzina hactziune, da in rest...pauza. Mi-a placut Renault 5, ala rosu'. :P Care stitzi, spuneti-mi si mie, ce motor avea Renault 5-ul... :roll:
Oricum, felicitari, tuturor participantzilor! :D |
epY...cred ca mai avem de asteptat, pana sa fie la Braila. In Galatzi mai sunt strazi de alergat, da la Braila...nu stiu ce strada ar putea sa inchida..doar pe Calarasi... Oricum ar fi buna o treaba d'asta si la noi. Sperantza moare ultima! :P
|
Re:
Quote:
PS: Pana la urma ce premii s-au dat?:) ca n-am mai apucat sa vorbesc cu Iohan (soferul golfului tunat). |
eeeee
dece toata lumea sta numai in baza la Calarasi ?uite aseara chiar ma blimbat cu masina prin oras, si tinand cont de faptul ca stau la Puata=Mare ma gandeam ca ar fi bun si Strata 1 Decembrie 1918 sau Republicii depinde cum stiti voi ca ii zice, oricum, eu zic ca arata mai bine decat Calarasi :)
|
eeeee
Scuze pentru greseli,si anume !
Puata-Mare = Piata-Mare bun = buna ma cam grabesc :P |
Re:
Quote:
|
Pana apar pozele si filmele ma lamureste careva si pe mine care a fost clasamentul pe grupe!
|
\"Clasament pe Grupe\" nu cred ca exista pt ca a fost sistem piramidal
Grupa A1.. nu stiu Grupa A - Suzuki Swift Grupa B - KWX (Renault 5) Grupa C - KWX (Renault 5) din ce am inteles eu a participat la ambele grupe sau s-a dat la libere cu castigatorul si de la C parca...nu stiu exact cel mai bine asteptati filmele Grupa D - BMW 328 Pisica Grupa E..... nu stiu asta e asa din ce am inteles eu acolo de la fatza locului dar e foarte posibil sa se fi strecurat si erori |
kwx s-a inscris la b si la c, pe care le-a si castigat, si a vrut sa intre si la d din cate mi-a zis, dar \"nu s-a putut\"...
si nu e nici o minune ca a batut clasa superioara pt ca au mai fost cazuri, la cursele cronometrate masini din grupe mai mici aveau timpi mai buni. |
KWX (Renault 5) daca se inscria si la grupa D cred ca o lua si pe aia,imi place de sofer ca are tupeu in el,Bravo la **** lui,Felicitarile mele si la urmatoarea legala sper ca cei de la \"Legal Raceing\" sa il lase se se inscrie la ce curse vrea el, respect baiat ! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning