Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

SEBASTIAN 11-09-05 23:26

Cred ca ar fi indicat ca fiecare sa vorbeasca in numele lui si nu pentru altii sau in numele lor, poate acestia nici nu stiu si asa se pot alimenta unele conflicte.
Daca cine are o Supra sau alta masina e liber sa ma provoace, iar daca am sa consider ca o astfel de cursa e demna voi fi prezent la start, doar in conditii legale.
Totusi hai sa trecem la subiect si sa discutam de confruntarea licentiati-nelicentiati.

dude 12-09-05 09:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
DUDE aici era vb sa vina sa se dea cu mahsinile lor personale ale pilotzilor licentziatzi! :wink:

E vorba noi cu masinile noastre si ei cu cele de curse.
Spectacolul conteaza!

Deci am avut dreptate pana acum. E doar visul frumos al cuiva. Pana acum doar vorbe, pareri, multe insulte si si mai multe aere. Nimic concret. Am o mare banuiala ca asa va si continuare.
E o mare pierdere de timp sa citesti topicul asta. Ca sa nu mai vorbesc de postat aici. parerea mea....

Oricum, presupunand prin absurd ca s-ar organiza o asemenea cursa, cred ca ar fi interesanta. Pana atunci, multa sanatate.

Bafta.

slkamg 12-09-05 10:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dude\"
Quote:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
DUDE aici era vb sa vina sa se dea cu mahsinile lor personale ale pilotzilor licentziatzi! :wink:

E vorba noi cu masinile noastre si ei cu cele de curse.
Spectacolul conteaza!

Deci am avut dreptate pana acum. E doar visul frumos al cuiva. Pana acum doar vorbe, pareri, multe insulte si si mai multe aere. Nimic concret. Am o mare banuiala ca asa va si continuare.
E o mare pierdere de timp sa citesti topicul asta. Ca sa nu mai vorbesc de postat aici. parerea mea....

Oricum, presupunand prin absurd ca s-ar organiza o asemenea cursa, cred ca ar fi interesanta. Pana atunci, multa sanatate.

Bafta.

Cine stie ce va fi si cred ca merita sa visam frumos, doar asa visele frumoase devin realitate.
Speranta moare ultima.

mae 12-09-05 14:21

nu am avut rabdare sa citesc totul. yo sunt adept al intrecerilor de indemanare organizate de voi si am fost la multe la prisma. yo zic ca sunt lucruri diferite. vtm-ul, liniutzele si indemanarea. ultimile 2 sunt petru oricine vrea sa participe. vtm-ul trebuie sa faci cateva modificari prin masina. yo zic ca este loc de toata lumea dar tebuie sa ne respectam. yo recunosc ca nu sunt super fan al liniutelor dar imi place sa merg la ele ca sa mai vad masini si care cu cine se da. ce am mai citit mai unele lucrui sunt adevarate. ca acolo mai mult sunt doar fani si nu prea sunt pilotzi. dar nu cred ca mai bine stai undeva intr-o curba si vezi o masina la 5 minute pt cateva secunde. la indemanare vezi toata cursa, vezi practic spectacol.

mae 12-09-05 14:26

oricum cred ca daca apar cu adevarat asemenea idei preconcepute despre \"amatori\" si noi despre ei atunci cred ca cel mai bine ar fi o intrecere intre voi si ei.

stitzi bine ca intre noi pasionatzii de masini totul se rezolva pe 400/600 metri. voi care avetzi cu ce faceitzi un concurs si provocatzii pe baietzii de la vtm.

SEBASTIAN 12-09-05 14:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mae\"
oricum cred ca daca apar cu adevarat asemenea idei preconcepute despre \"amatori\" si noi despre ei atunci cred ca cel mai bine ar fi o intrecere intre voi si ei.

stitzi bine ca intre noi pasionatzii de masini totul se rezolva pe 400/600 metri. voi care avetzi cu ce faceitzi un concurs si provocatzii pe baietzii de la vtm.

Ai un pdv constructiv si corect insa nu inteleg ce e cu 600m.

andreitentean 12-09-05 15:00

se pare ca avem o noua arma de temut impotriva licentiatilor : SUPRA
dupa ce se aude(repet: aude, virgil nu mi-a confirmat nimic) e cartea sigura impotriva Dl. Baldecu .

SEBASTIAN 12-09-05 15:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
se pare ca avem o noua arma de temut impotriva licentiatilor : SUPRA
dupa ce se aude(repet: aude, virgil nu mi-a confirmat nimic) e cartea sigura impotriva Dl. Baldecu .

Cu siguranta trebuie aruncat in lupta, daca nu mai ia bataie de M3, ca in trecut si masina merge bine, sa bata macar Porscheurile.

kickass 12-09-05 15:35

eu am vazut masina si zic... ca bate si subaru'rile albastre/gri cum or fi ele :twisted:

SEBASTIAN 12-09-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kickass\"
eu am vazut masina si zic... ca bate si subaru'rile albastre/gri cum or fi ele :twisted:

Unde ai vazut cum bate aia Subarul lui Andrei?
Tu ce masina conduci?

andreitentean 12-09-05 15:54

asa s-a ridicat traditia modelului.
e foarte posibil.

SEBASTIAN 12-09-05 15:54

Re:

Quote:

nu are importanta ce masina conduc... eu nu am spus ca bat pe nime! am spus ca acea supra neagra va bate multe masini, inclusiv subaru :D

Sti cum merge Supra, ai mers cu ea?
Ce poti spune despre ea, ai si poze?
Dar cu Subaru lui Andrei ai mers?

radu_lkv 12-09-05 19:16

Re:

Quote:

Quote:

Unde ai vazut cum bate aia Subarul lui Andrei?
Tu ce masina conduci?

Hmm. Si eu am vazut-o. Pacat ca inca nu e gata.. Mai are sa-i puna si usile si aripile din carbon(capota si haionul fiind deja), plus inca o MARE surpriza. Ce sa zic, masina e prea bomba si am vazut cum a disparut de langa mine.... In comfruntarea cu subarurile, are sanse de 99,(9) supra.
Are admisia facuta pe comanda, de 90 in diam interior, o turbina imensa, 2 BOV-uri, capaciatae cilindrica f mult marita si f multe alte lucruri de care inca nu am voie sa zic nimik.
iar daca masina asta este o bomba, ganditi-va ca cea a unui prieten de al lui are 900 de cai :shock: :shock: . E, nici asta nu e departe :wink: :wink:
P.S. Am vazut si fisa de dyno, dar omul ma rugat sa nu divulg nimik, insa, credeti-ma este muuuult peste asteptari.

radu_lkv 12-09-05 19:19

nu stiu insa cum sta cu aderentza, transmisia fiind doar pe o punte

radu_lkv 12-09-05 19:21

Re:

Quote:

Quote:

nu are importanta ce masina conduc... eu nu am spus ca bat pe nime! am spus ca acea supra neagra va bate multe masini, inclusiv subaru :D

stiu eu cum merge :P :P :wink: :wink: :P :P asa ca nu vb din auzite

andreitentean 12-09-05 19:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"

pai parca ziceai ca ai vazut-o. tot pe o punte avea si atunci transmisia.

radu_lkv 12-09-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
Quote:

pai parca ziceai ca ai vazut-o. tot pe o punte avea si atunci transmisia.

mai, ea pleaca f bine din loc, dar nu am o comparite plauzibila cu subarul.
pt ce am vazut eu pana acum, in tara si nu numai, e cam pe locul I.
m-a impresionat mai mult si decat F50 -ul
dar, repet nu stiu cum e subarul lui sebastian.
oricum, de data asta nu-i dau sanse lui sebastian.

radu_lkv 12-09-05 19:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
Quote:

Quote:

Quote:

stiu eu cum merge :P :P :wink: :wink: :P :P asa ca nu vb din auzite

Te intreba daca ai condus sau ai stat in mners in Subarul lul Tentean.
Si ce masina conduci ?
Cum vine sa spui ca bate tot cand tu nu ai mers decat intr-una din ele?
Prostie nu asa se vorbeste cand ai cap pe umeri.

bai anonimule, daca citeai corect vedeai ca nu pe mine m-a intrebat, in alt rand eu m-am oferit sa dau cateva detalii fiindaca stiu masina asa ca prostie, poate la tine, ca nu vezi sau ca nu stii cui sa te adresezi.
in plus pot sa spun ce vreau, iar ce am spus eu acolo a fost doar o PARERE, nu am dat cu parul, iar daca citeai mai bine ai fi vazut ca nu am zis ca supra bate subarul 100 % ci ca are sanse fff mari( 99,(9)% )

radu_lkv 12-09-05 19:36

in plus, desi nu e treaba ta, masini conduc destule intre 130 si >280 cp, iar daca esti atent la semnatura, iti vei da seama cu ce alerg

aviator 12-09-05 19:47

Eu am luat o masina facuta cap cap de Sebastian si vreau sa va spun ca singura ei problema e ca e prea puternica, prea violenta la treapta 1 si 2.
In conditile astea imi vine greu sa cred ca o Supra oricat e ea de Supra il poate invinge.
Supra de care spui are multe sute de cai si tot pune si are cu efectul de a o lua de la cam toate BMW M3.
Ce spui ca ala are sanse 100% si alalalt 99,9% e aberant cand vorbesti de procente ele se impart daca unul are 100% celalalt are 0% sau la 99,9 respectiv 0,1%.
Aritmetica bato norocul sa o bata.

ZoliaT 12-09-05 19:53

eu cred ca sunteti off-topic

MMihai 12-09-05 20:01

nu am vazut cum merge subaru lui sebastian dar in schimb am vazut supra lui virgil cum trage... :lol:
rezultatul cred ca il asteptam cu totii de atata timp, sper sa aibe loc confruntarea :wink:

aviator 12-09-05 20:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
nu am vazut cum merge subaru lui sebastian dar in schimb am vazut supra lui virgil cum trage... :lol:
rezultatul cred ca il asteptam cu totii de atata timp, sper sa aibe loc confruntarea :wink:

Nu e off topic daca cursa are loc la Marea Provocare sau in vederea selectionarii de lot.

Asta e problema nu te poti exprima cunoscand doar o parte si eu am mers in Subaru lui Sebastian si al lui Andrei.
Sebastian a spus clar ca-l astepata de anul trecut la o legala, el nu prea se da pe strada, la cate ilegale l-ai vazut la start?
Stiu de acum deznodamantul, dar nu vi-l impartasesc.

aviator 12-09-05 20:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"

Care e fisa tehnica?
Ai vazut de afara sau de dinauntru?
Sunt convins ca poate bate un opel de 2.0l turbo fara probleme.

MMihai 12-09-05 20:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Ai vazut de afara sau de dinauntru?

si si .
cat despre detalii tehnice nu sunt eu in masura sa vorbesc in numele lui virgil. am vrut decat sa atrag atentia aspupra faptului ca ar fi pacat se se iroseasca aceasta ocazie de vedea exact care pe care

EvLSant0S 12-09-05 22:01

asta seara , sebastian a discutat face 2 face cu virgil , cu asta gata, incercati sa terminati cu subaru vs supra ... ca sunteti offtopic !

cioli17 12-09-05 22:04

si ? s-au dat sau nu ?

sau lumea 'de jos' nu tre' sa afle ? :)

EvLSant0S 12-09-05 22:08

ma eu ti-am zis ca au DISCUTAT ... atat ..
sebi era cu OPEL`u .. diesel .. deci nu cred ca s-au dat , anyway , terminati odata cu discutia asta ?

SEBASTIAN 13-09-05 00:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sebi era cu OPEL`u .. diesel .. deci nu cred ca s-au dat , anyway , terminati odata cu discutia asta ?

Da am vorbit cu Virgil totul in regula, nu ne-am dat si nu o voi face pe strada. Am pus niste conditii de care nu mai vreau sa discut decat dupa indeplinirea lor.
Masina lui Virgil e frumoasa, buna si de data asta merge bine, dar cam atat.
Poate sta sa se dea pe aeroport la SIAB si nu voi evita sa-l am langa mine la start, daca va bate masina lui Andrei, dupa ocho cred ca acum bate M3 si M5 destul de clar.

ono41 13-09-05 00:10

Am batut rau d tot supra in seara asta, nu o mai laudati atat, pana acum am facut 0.400 metri numai cu masini tari, eu zic k il bate multa lume.
P.S SUPRA a fost ce-l mai slab adversar pe care l-am intalnit pana acum.

cioli17 13-09-05 00:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Am batut rau d tot supra in seara asta, nu o mai laudati atat, pana acum am facut 0.400 metri numai cu masini tari, eu zic k il bate multa lume.

matale cine esti ? ce masina ai ? :?

esti sigur de ceea ce zici ? :)

kickass 13-09-05 01:11

Re:

Quote:

Quote:

Da am vorbit cu Virgil totul in regula, nu ne-am dat si nu o voi face pe strada. Am pus niste conditii de care nu mai vreau sa discut decat dupa indeplinirea lor.
Poate sta sa se dea pe aeroport la SIAB si nu voi evita sa-l am langa mine la start, daca va bate masina lui Andrei, dupa ocho cred ca acum bate M3 si M5 destul de clar.

mah.. tu parca ai fi tu un rege si ca sa se poata \"duela\" cineva cu tine, intai trebuie sa iti \"omoare garzile\"... foarte tare :!: chiar ma amuza :lol:

la fel de tare e si \"teamul\" vostru si batalia \"licentiati contra nelicentiati\" sau invers.. cum o fi :roll:
data sunteti asa de \"tari\" si vreti sa aratati din tot adinsul ca \"nelicentiatii sunt mai tari\" ,atunci faceti o cursa dupa regulile \"voastre\" si una dupa regulile \"lor\" dupa care trageti linie si afleti rezultatul..
in fine.. nu e treaba mea, dar ma amuzati si nu ma pot abtine :lol:

maryo 13-09-05 08:36

Re:

Mai Cioli stai linistit!
\"Matale\" asta conduce un Subaru!E foarte frumoasa Supra si foarte puternica dar pe 400m nu prea are ce sa faca la un 4*4.

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

SEBASTIAN 13-09-05 08:45

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

mah.. tu parca ai fi tu un rege si ca sa se poata \"duela\" cineva cu tine, intai trebuie sa iti \"omoare garzile\"... foarte tare :!: chiar ma amuza :lol:

la fel de tare e si \"teamul\" vostru si batalia \"licentiati contra nelicentiati\" sau invers.. cum o fi :roll:
data sunteti asa de \"tari\" si vreti sa aratati din tot adinsul ca \"nelicentiatii sunt mai tari\" ,atunci faceti o cursa dupa regulile \"voastre\" si una dupa regulile \"lor\" dupa care trageti linie si afleti rezultatul..
in fine.. nu e treaba mea, dar ma amuzati si nu ma pot abtine :lol:

E dreptul fiecaruia sa faca asa cum crede ca e mai bine.
Unu nu sunt conditile legale indeplinite, doi masina nu a confirmat ca e atat de buna si nu pot sa ma dau cu oricene ma provoaca si in orice conditii.
Cred ca mi-am castigat o anumita cota pe care mi-o mentin abtinandu-ma sa ma dau aiurea.
Supra face spectacol, insa la inaintare nu e spectaculoasa, cu cei peste 600cp care-i are.

CZR 13-09-05 09:38

Re:

Quote:

felicitari

ono41 13-09-05 09:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

Eu? Sunt forjator bre, dar tu cine esti de vb asa intepat?

EVOLUTION8 13-09-05 09:58

ono wrote:
Quote:

Am hotarat ceva cu Sebastian si cu Andrei sa terminam contrazicerile si jignirile,si dupa cum vezi am renuntat a mai posta aici.
Dar nu pot sa ma abtin cand vad ce idiotenii iti ies din gura.(am stabilit ceva si nu vreau sa incep dinnou).
Dar cand ai facut cu Virgil din mers nu mai spui ??????
Hai ca deja m-ai scos din sarite.
Tu nu ai vazut fisa de Dyno a SUPREI ????????
Nu ai vazut ca masina are la 6000 rpm cat a masurat acel Duyno,ca mai mult nu stia , avea 610 cai si 680 Nm ?????
Ai observat cat de constant isi pastreaza motorul cuplul ??????
Si la 7500 rpm nu crezi ca se apropie de 700 de cai.
Gandeste inainte de a vb. ca de aceeia ti-a dat dumnezeu cap. :wink:
De ce nu ai avut curaj sa o dati pe o distanta mai mare ?????
E normal ca Subaru sa plece mai bine din loc.
Cum mai sus a spus si Aviator ca pe cheky il manaca dupa plecare. :wink:
Ce zici nu asa se va intampla si cu tine ???
Hai sa vb discutii.
Daca esti asa de bun da-te pana la capatul treptelor pana in a-6-a si atunci sa vezi ce poate SUPRA.
Subaru este facuta pt. cu totul altceva.Adika pt raliuri.
Daca ai putea lasa Subaru doar pe spate cam ce s-ar intampla ??
Supra are voie la linutze ca doar este peste 7000 de euro nu !!

mae 13-09-05 10:24

yo ma mai dau cu prietenii pe aroximativ 600m pe vacareasca de jos de la ultimul stop de la interseczia aia ciudata pana aproape la big. sunt cam 600 m.

slkamg 13-09-05 11:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
ono wrote:
Quote:

Am hotarat ceva cu Sebastian si cu Andrei sa terminam contrazicerile si jignirile,si dupa cum vezi am renuntat a mai posta aici.
Dar nu pot sa ma abtin cand vad ce idiotenii iti ies din gura.(am stabilit ceva si nu vreau sa incep dinnou).
Dar cand ai facut cu Virgil din mers nu mai spui ??????
Hai ca deja m-ai scos din sarite.
Tu nu ai vazut fisa de Dyno a SUPREI ????????
Nu ai vazut ca masina are la 6000 rpm cat a masurat acel Duyno,ca mai mult nu stia , avea 610 cai si 680 Nm ?????
Ai observat cat de constant isi pastreaza motorul cuplul ??????
Si la 7500 rpm nu crezi ca se apropie de 700 de cai.
Gandeste inainte de a vb. ca de aceeia ti-a dat dumnezeu cap. :wink:
De ce nu ai avut curaj sa o dati pe o distanta mai mare ?????
E normal ca Subaru sa plece mai bine din loc.
Cum mai sus a spus si Aviator ca pe cheky il manaca dupa plecare. :wink:
Ce zici nu asa se va intampla si cu tine ???
Hai sa vb discutii.
Daca esti asa de bun da-te pana la capatul treptelor pana in a-6-a si atunci sa vezi ce poate SUPRA.
Subaru este facuta pt. cu totul altceva.Adika pt raliuri.
Daca ai putea lasa Subaru doar pe spate cam ce s-ar intampla ??
Supra are voie la linutze ca doar este peste 7000 de euro nu !!

Poate putina decenta nu strica.
Jignesti un campion, tu ce merite ai?
Nu esti singurul care a vazut o foaie scoasa la imprimanta. Arata ca un dino test fara nici o certificare.
Se vede 609cp la 6300-6400rot/min , masina face 7300la limita, graficul la putere era crescator si la cuplu plafonat constant la valoarea mentionata. Desigur mai lua ceva putere pana la cat ca masinile turbo la cap de linie a turelor scad, estimez intre 20-40 in plus.
Multa putere fara eficienta si nu poate detrona un STI cu filtru, evacuare supapa ambalat la refuz.
Sebastian a fost obiectiv cand a cerut ca Supra sa certifice valoarea pretinsa, mult sub asteptari.

slkamg 13-09-05 11:11

400 metri

400

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning