![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
Quote:
|
ok, de ce sa injur, se mai intampla stiu si eu cum e la service...dar nu a mai zis si el nimic.. oricum cand vin in buc da o cafea si niste clatite cu piept de pui si ciuperci :D
|
hai mi-l trimite-ti si mie luni? Ca vreau sa fac masinuta...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Toba^ sub acoperire:))))
|
Like like like !!! :D
|
Imi place :D imi place :D imi place place place :D
|
Multumesc!pozele au fost facute la un gratar cu fratii de la PPR !:D
|
Quote:
|
LA MULTI AAANNNIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!
Sa fii fericit, cati mai multi Km fara nici cea mai mica problema !!!!! |
Merci merci !!! dr ziua mea este pe 11 MAI !!!:D
|
janta spate e sparta? :(
|
Quote:
|
Da am spart janta spate !:D
|
Cum ai reuşit ?
|
azi am vazut'o eu pe mosilor :D
|
m-am jucat si eu ca Santos !!! si am prins o zona proasta si eram la viteza putin cam mare!!!:D
|
Eh , se mai întâmplă , bine că ai scăpat doar cu atât , se repară :D
|
se schimba!!:D
|
La multi ani,multa sanatate si la cat mai multe victorii!
|
La Mulţi Ani şi aici :)) :*
|
Multumesc mult !!!
|
cat faci 0-100, 100-200, 0-200 km/h si vit maxima care este?
|
nu stiu ...:D daca vrei sa ma provoci poti sa o faci !!!:D
|
Quote:
|
anul acesta vreau sa o cronometrez , mai am de montat cateva piese si e gata de start !:D
am cronometrato si anul trecut si am scos 12.6dar franam la 360m pt ca din celula de la 402 intrai direct in curba si nu am vrut sa risc! anul acesta mai vin cu niste modificari care cred ca o sa mai coboare secundele !!! |
oho inseamna ca se mica bine rau masinia ta! are peste 400 cp?
i-ai facut dyno sau daca nu cati cp anticipezi ca are? |
nu am un dyno cu ea!!! acum cred ca are 400cp la motor !!! sper in viitor sa depasesc acest prag!:D
|
Quote:
|
si eu sper !!!:D
modificarile care le aduc acum sunt : un intercooler in bara ,galeriile + up-pipe-ul Perrin si putin umblat la soft iar !! |
n-ai man 400 la motor, niciodata, cel putin nu cum merge acum...cred ca nu realizezi ce inseamna cutie de wrx pe 400 de cai...ai in jur de 360 maxim (cu indulgenta)...fa dyno sa te convingi (eu iti estimez 345-350 la motor din ce-am vazut)
|
PAi cutia este PPG stage 2 ! astia mi-au zis ca internele de la cutie rezista pana la 400 cp la roata !:D am mai avut un sincroane PPG stage 1 care ziceau ca rezista pana la 360 la roata pe care am spart-o !
asta inseamna ca la roata dupa parerea ta am undeva la 300 cp... M-am tot dat cu masini care pe dyno au dat 390-400 cp la motor si suntem mereu pe acolo ... |
eu precizez ca masina are fix 230 cp e stock. cine nu crede poate sa o incerce fix pe o distanta de 402m
|
nu e singura cu puterea asta stock ;)
Toba e doar parerea mea onesta, in realitate nu stiu exact, dar sunt curios cand vei ajunge pe un dyno in configuratia actuala cat iti iese. Spor! |
pe mine sincer nu ma intereseaza cati cai am , ce am pe dyno...pe mine ma intereseaza sa mearga masina bine si sa bat masini care au pe Dyno mult peste caii care ii apreciez eu ca ii am pe masina !:))))
|
ai ambreaj sport, stg.3 ceva? nu de alta dar se merge foarte greu intr-un trafic greoi, 1, 2-a te rupe. mai ales la plecare de la semafor(normala, nu in forta) vibreaza toata masina.
am mers cu wrx unui prieten care are stg 3 ambreaj si este obositor tare. la ~400 cp chiar daca este 4x4 trebuie sa atinga ~270 km/h reali. |
si la 500 cai probabil 300 la ora :) ?
probabil se adauga automat inca o treapta la cutie odata cu cresterea puterii.... |
nu am fost niciodata curios care este viteza maxima !:D
|
Bravo Bravo superba jucarie!
Te astept in Slatina pe 19.06.2011 la cursa de 402m Ma astept sa castigi din cate am vazut pe thread:P |
am citit tot threadul si sincer am ramas fara cuvinte...e fenomenala masina,arata super.De asemenea are si un sofer pe masura!!!
Iti urez mult succes anul acesta si de asemenea,cat mai multe upgrade-uri la masina :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning