![]() |
Re: Club MATIZ
e stopuri ai pe spate ai poze mai clare cu spatele .ms mult
|
Quote:
|
Salutare de la mare am si io un Matiz!! Ma pot alatura clubului vostru!?!?
|
1 Attachment(s)
La asta m-am referit!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La capota asa este...dar la bara :???:
|
Quote:
|
suruburile deacolo sunt prinse in plasticuri e normal cu timpul sa se mai lase si la capota este dedesupt un cauiuc care il tine sus pt a lua aer filtru deaia nu culca calumea da e frumoasa masina ,multi ar vrea sa aibe macar finisajul ala putini sunt cei ce reusesc simetrie si la noi tunningul e pe la inceput .nu vinzi capota ? din cluj ai cumparato? apropo off topic este unu la voi la speed limit tot cu matiz a fost in revista cox cred ca il stii ,daca te rog nu poti sami faci rost de pozele lui cu matiul ca nu e peaici ms mult scuze pt off.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
- - - Quote:
|
Quote:
|
salut baieti am si eu o buburuza,mai batraioara din 2000, asi dori sa ma alatur voua :D
vor veni si pozele cat de curand,deocamdata ma intereseaza ce jenti pot pune pe Tiz.sa nu fac modificari la aripi si suspensie,eu am alesioo(5 spite) dar vreau ceva pe 14 mai nou,si asi dori sa va intreb de unde pot procura proiectoare(modelul acela ingropat,nu cel iesit in relief):lol: poate o iesire in oras |
eu intrebam de el pt ca sia facut ceva modificari prin bord si am crezut ca il ,stii ca e de la no limit si voi va stiti pacolo dar orcum ms de poze ,si faza cu tuningu e una si sa faci olcituri cotez e alta ,si la mine la cluj era tuning ,aptipilduri cu boss si becuri aiuria si spoilere luate de pe cielo si puse pe dacia .peace,cai frumos sau nu, noi vb de ce poate face omu sa nu arate la fel cu altele ca la matiz mare smecherie nui prea poti face peace to all
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...9644:confused2 |
men nu am nimic cu masinutele tale din poze ,respect pt cei ce au investit si efort ,dar sincer ,numi plac, nu vreau sa supar da ....scuzama,,, da e asa cum am zis eu ...si pe dacie poti pune spoiler de seat ibiza si tot tuning e nu?.orcum ....si pe x 5 eleron din aluminiu deasupra ca tot tuning e ... orcum daca ai poze cu matizuri tuning in interior mare domn ,am lipsa de inspiratie o seara faina
|
referitor la B 91 GNT imi place eleronul "cade" perfect, spoilerele nu-mi plac, volanul e frumos, turometrul e mult prea mare pt. matiz si la turatie mai ales are 10000 de ture :) jantele asa si asa cel putin mie imi plac "jantele mai aerisite" pleoapele sunt ca nuca in perete si desenul e frumos dar nu prea seamana cu venele umflate.
|
Are chiar 11000 de ture iar referitor la jante sunt chiar dragute dar nu stiu in ce masura se potrivesc pe mati...Imi plac umflaturile sunt finute dar parca mai trebuie lucrat la suspensie...Per total e dragut Matizache, la mai multe modificari!
|
masina e fff tare...are un sunet criminal d la evacuarea aia..a bagat ceva bani in ea, da e senzatie:-):clap:
|
da 11000 :)) si umflaturile sunt doar pe spate cum am si eu pe fata pare la fel ca in fabrica. da si mie mi s-a parut ca e cam ridicata dar scrie ca a umblat si la suspensie. da, per total arata bine normal dar tinand cont ca o firma de tuning s-a ocupat de el se putea mai mult. :D
|
Auzi pe unde alearga mati asta B91GNT? Nu de alta da vad ca are nr de B si nu l-am vazut pe strazi..cine stie.
Intradevar se vede ca a investit ceva banuti dar cel mai important e sa folosesti resursele astea banesti la maxim sa scoti cat de mult cu ei si proprietarul acestui matiz pot spune ca a reusit in mare parte.Bravo pt el! |
nu stiu dak alearga....din cate stiu eu propietarul masinii este patronul firmei de tuning(no limit tuning), doar k il conduce sotia...au sediul in bariera baicului si fac treaba destul de buna..cred k pe acolo o sa-l gasesti dak vrei
|
l-am vazut o data pe la mine prin zona pe la piata alba iulia. am parcat langa el si se uita foarte lung la masina mea. de atunci nu l-am mai vazut. si sunetul ala sportiv nu se aude numai din evacuare se aude si de la filtrul sport.
|
Am inteles era vorba despre un "alearga" dar tinand cont ca il conduce sotia inseamna ca nu prea "alearga".Totusi cred ca nu iese prea des ca mi-ar fi sarit in ochi...
Iauzi stai la AlbaIulia domnu Bobe nu stii sa zici suntem vecini stii? |
Quote:
|
Daca are doar filtru si toba modificate n-as zice ca are 70 de cai poate si cu un chip s-ar apropia...
|
Quote:
|
tot ce a putut face la motor am facut si eu si tot cam 70 de cai are si masina mea bine eu sunt mai realist el a zis ca are 67 eu zic ca am 65 nu am facut test dyno dar am masurat cu un aparat special.
|
la ce te referi cand zici "a umblat nitel la timpi"?
|
Asta nu inteleg nici eu stai ca discutam acum si te anunt...:P
|
"am umblat nitzel la timpi..."citez din proprietar...nush nici eu despre c e vba exact...probabil k la aprindere
|
din filtru sport si evacuare nu prea a cistigat putere eventual putin consum in plus si un sunet sport e cam inarcata ,nervurile nu cred ca isi aveau rostu ,bobeica cind esti pe net dami un buzz vreau sa te intreb ceva legat de plasme ms mult
ce parere aveti de turbo electric ? merita pus ?face ceva in plus ,daca are cineva cunostintze de unde pot lua insonorizant ieftin ms nota moderator: foloseste functia "edit" in decurs de 5 min daca vrei sa mai scri ceva. |
Turbo electric face ceva... consuma curent mult si obtureaza admisia la turatii mai mari. In rest... e la fel aproape ca un filtru sport :lol:
|
unde pot gasi proiectoare pt matiz acelea ingropate
|
La magazinele specializate pe piese Daewoo...:rolleyes2
Numai acolo ai sanse sa gasesti! ;) |
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...&d=12332431455 multumesc fromos bobeicaxxx
|
proiectoate de matiz modelul "ingropat" se gasesc la magazinele de piese daewoo costa 150 ron bucata adica 300 ron setul + cablajul pt. aprindere care si ala mai costa vreo 100 ron sau un electrician care "este".
|
Quote:
:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Da, poti sa le prinzi fara nici cea mai mica problema! :) Si in plus, bat foarte, foarte bine! Mai bine ca cele ingropate! :)
De jante...da...poti sa pui! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning