![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Dodo sti k nsl Sev are reducere la noi la magazin nu stiu de ce te mai dai peste cap k greuceanu pe net.......sau ne dau baietii tai de la Buc mai ieftin???cum te lauzi si nu se vede...
|
hehehe ...
oricine isi lauda marfa Gangstah ... acu n`ai de unde sa stii ... ca poate sunt si mai ieftine... dar cine vrea .. isi cauta ... si in legatura cu reducerea ... pai normal ... vezi ca azi a fost vremea urata .. maine poate facem o intalnire ... esti prin zona? |
gangstah.. asa poti sa gasesti pe forum inele angel eyes la 50 ron .. dar asta nu inseamna ca sunt bune!
poti gasi inele si la 400 ron ! ... asa am si eu un nene prin targoviste care cica ofera el xenoane la 300 ron .. dar sunt made in china si le-a luat la 20 de dolari :) .. ca si mie mi-a vandut un DVD e 7" la 300 euro si in china era 100 de dolari !.. insa xenonul care il am eu isi bate joc la orice ora de xenonu lu nenea :) Asa cum zice si Dodo.. fiecare isi lauda marfa .. si asa cum zice autovit: un pret mic nu inseamna neaparat o afacere buna!:) |
:shock:Adevarat !:shock::oops::???:
|
si pana la urma tot de la gangstah cumpar...ca e de al nostru... mai bine astept decat sa imi trimita dolb dinalea "extra ordi_lingura...si nemai_polonic"
fara suparare dolb da eu vreau albastre... daca vrei ajuta-ma cu niste geamuri de far...ptr E39 din 96... nu ma intereseaza daca sunt noi sau sh...numai sa nu fie sgariate sparte sau alte cele... astept pm daca poti...va pup pe toti...si imi pare rau ca nu intru des pe forum...na..fiecare cu bisnisu' lui :D |
scz electron nu am nici angel albastre nici geamrui far...
e normal sa iei de la cineva de la tine din oras! nu mai platesti transport .. ramburs , alea alea .. si eu as face la fel ca tine :) PS: cam ciudat ca vrei angel albastre.. dar in fine... gusturile omului nu se discuta:) |
Quote:
sunt super marfa ! :shock: parerea mea ... :oops: mai ales ca el are si masina albastra .... o sa dea destul de frumos :P apropo ... baietzi ... gangstah/dolb ... imi gasiti angel`eyes`uri pentru o MAZDA 323 F ? :lol::lol::lol: |
eu am pt orice! ... dar incearca la gangstah ca daca tot are si el si e de acolo sa nu mai dai banii pe transport :) Bafta all
|
Quote:
Suna-ma maine pe mine sau p Ionut si sigur gasim !!! |
Quote:
|
pai oricum tot de la tine lua :) era ceva normal ! :D
|
Quote:
intrebai bre` ... ca vorbii cu Ionut si trec maine pe la voi pe la magazin ;) da va intrebai pe amandoi aici ... asa .. ca sa stiu daca ar exista ... |
:!::!::!::!: ALLLAAARRRMMMAAA GEEENNEERRAAALLLLAAA !!!!! :!::!::!::!::!:
toti membrii NSL Severin sa fie disponibili vineri-sambata (depinde de vreme) ... intalnire pentru primirea cum se cuvine a noilor membri ... si sa va prezint programu` ... si toate cele pentru 4 Tuning Festival ... e ceva ce nu putem rata ! :shock::shock: apropo :lol::lol: am CIPIRIPI !!! :lol::lol: cine stie cunoaste !! 8) |
Abia astept..! apropo / Dolb vreau si eu angeluri de la tine...parca ziceai....250 ron...fami si mie un pret mai asa...cu tot cu transport...sunt si eu membru nsl...poate te lasa inima:P te rog...:D
|
electron..nu am ce reducere sa fac pt ca eu nu pun nici un adaos! angel eyes vinde un amic de al meu.. si eu ii mai fac reclama ..ca atunci cand imi voi pune pt mine sa imi dea la pret de nimic ! :)
spune-mi pt ce masina vrei |
E39 din 96...
|
ai deja angel eyes pe ea? ( din ala galben .. si tu vrei sa il faci alb?) sau nu ai si vrei sa iti pui inele ?!
|
dolb ...
vrea doar inelele ... intereseaza`te la prietenu tau daca poate cumva sa aduca albastre ... hai te roaga omologu` tau :D:D:D sau daca nu .... trimite`i baiatului un PM cu numaru tau de telefon si toate astea... momentan Gangstah nu mai are ... de nici un fel :cry: |
inele man...dinalea misto de ziceai u...la 250 ron...daca ai pe albastru ...e super
|
|
Dodo nu e vb ce nu mai am de nici un fel dar nu mai lucrez cu nenea tzeapa(sti de cine e vb)....ce sa faci dak s-a scufundat barja in pacific si au intrat toti chinezii in greva knd vroia electron angel eyes...!!!;););)
|
Quote:
|
Dolb sa sti k nu e vb de tine k sa nu se creeze divergente aiurea....lumea din Sev stie de cine e vb k s-au convins si ei.........
|
Gangstah ... nu stiam ca numai lucrezi pentru persoana respectiva ...
asta e ... te-ai convins din nou de calitatile unor anumiti oameni .. e bine totusi ca ai avertizat publicul pe forum sa stie sa nu aibe "surprize placute" in viitor ..... P.S : ne vedem vineri sau sambata ! :lol: |
:!::!: BAD NEWS !!! :!::!:
Datorita furtunii care s-a abatut asupra orasului nostru ... intalnirea saptamanala No SpeeD Limit Severin sa anulat !!! :cry::cry::cry: Din pacate nu putem sa ne punem cu mama natura .... O sa incerc sa facem primirea noilor membri in cursul saptamanii .... 8) Club NO SPEED LIMIT Romania !!! Forever and Ever !!! 8) |
pff a dreaq de vreme:(
|
lasa vremea...eu am probleme cu masina...:((
|
ce-ai patit electron?
|
am luat o groapa in nas...si se rupsa...o oala de sub arc...aia de pe telescop...de comprima arcu:(
|
las` boss ca rezolvi tu ....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
:shock::???:
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
salutare la toata lumea...!
auziti da ce e cu voi....nu mai vb niciunu... haidetzi...ca mie dor de voi... O intalnire cand facem si noi? K miam facut si eu rabla..si vreau sa ne vedem... HAIDI pa...ne mai auzim! |
Quote:
boss ... a fost intalnire in seara asta.. destul de multa lume..daca nu chiar f multa :shock::shock: nu ma asteptam... pacat ca ne-am imprastiat repede... apropo.. maine la 17:00 filmarea emisiunii !!!! |
sper sa nu lipsesc:)
|
Quote:
ce ti mai face groapa? :)) i ai pus un nume (ai botezat o)? |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: "dragostea din strada" :lol::lol::lol::lol::lol: am plecat la birou ... va salut pe toti si ... NSL Severin .. filmare azi !!! va anunt eu pe toti in parte ;) |
Quote:
|
Quote:
stai linistit ca nu pot sa uit tocmai de "secretara" clubului :lol::lol::lol: din pacate sa amanat filmarea de azi ... unii au avut probleme..unii la nunti .. unii pe la tara .. asta e ... o facem in timpu` saptamanii ... Gangastah ... you will have the honor to present you`re car ... you will be the 1st !!! :-) |
1 Attachment(s)
Uitati o poza de la una din intalnirile NSL MH :lol::lol::lol::shock::shock::rolleyes2:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning