Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Week-end Race George Dunareanu (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/72854-week-end-race-george-dunareanu.html)

ZoliaT 22-04-08 00:04

Re: Week-end Race George Dunareanu

1 Attachment(s)
liniute - prima mansa - partea 2/2

HotWheels 22-04-08 00:35

Poze cu Dacia rosie are cineva? :)

HotWheels 22-04-08 00:54

Quote:

Originally Posted by Floris (Post 1494496)
MULTUMESC TUTUROR:

CONCURENTILOR,
OFICIALILOR,
SPONSORILOR,
ORGANELOR DE ORDINE,
PUBLICULUI BRAILEAN,
MASS MEDIEI

si...
bunului Dumnezeu, care ne-a dat o vreme "ca la carte" si mai ales ne-a ferit de evenimente

Clasamentul final la „liniuţă” a confirmat preferinţele spectatorilor.
-grupa A1 – Octavian Bostan din Bucureşti,
-grupa A – Johann Prisecaru din Iaşi,
-grupa B – Adrian Militaru din Bucureşti („mister popularitate” cu un Renault 5 care a bătut tot ce se putea!),
-grupa C – Marius Bădoi din Slatina,
-grupa D – Dragoş Stăncescu din Iaşi,
-grupa E – Cătălin Iuhash din Bucureşti,
-grupa F – Cătălin Trandafir din Bucureşti,
-grupa G – brăileanul Dragoş Gheorghe

Octavian Bostan a participat...dar ceva e gresit acolo (numele sigur nu)...orasul in primul rand iar in al doilea...nu ma prind...ca A1 sigur n-am castigat.

Lucian 22-04-08 07:09

Oricum ... sa pare ca am uitat pe cineva - Felicitari Sebi pt cursa organizata !!

isacfani 22-04-08 08:44

felicitari organizatorilor ! a fost foarte bine, organizare desavarsita, public civilizat, atmosfera super, masini spectaculoase. totul a fost la superlativ ! ar fi bine sa se repete in fiecare an. sa auzim numai bine !

kidu2006 22-04-08 08:53

Quote:

Originally Posted by isacfani (Post 1496294)
felicitari organizatorilor ! a fost foarte bine, organizare desavarsita, public civilizat, atmosfera super, masini spectaculoase. totul a fost la superlativ ! ar fi bine sa se repete in fiecare an. sa auzim numai bine !

Sper sa fie la fel si la mare..inca odata Bravo organizatorilor si concurentilor

miliady 22-04-08 09:53

bravo lucian :) felicitari organizatorilor... superb evenimentul....

si felicitari domnului Florin Ionascu si sa nu uite ce a spus in microfon sambata inainte de indemanare!!!!!!

citez "daca acest eveniment se va desfasura fara incidente neplacute, eu va promit ca voi face tot posibilul sa aiba loc acest tip de evenimente cel putin o data la doua luni".

asteptam cu nerabdare

FuriaOarba 22-04-08 10:57

n-am putut sa fiu de fata,dar cand m-am intors de pe valea prahovei am dat de voi pe drum,miliady pe tine te-am remarcat,cand am vazut masina,sincer,am zis ca esti la inceput cu ea si ca mai ai drum lung,dar porma cand am ajuns acasa si am vazut si filmarile si ce s-a dat si la tv,"bravo taica!",astea mi-au fost cuvintele si da bravo!o parte din voi v-am vazut pe la popasuri,midnight racers,n-am avut tupeu sa vb cu voi,poate data viitoare o sa fiu mai curajos,no speed limit,tot autocaru a ramas masca cand v-au vazut!si din filmari acum,chiar imi pare rau pe o parte ca n-am fost,mai ales ca s-a facut si grupa A1.cine stie poate peste doua luni daca se tine de cuvant domnu ionascu!servus nu'ma bine

p.s.succes in continuare!

miliady 22-04-08 11:00

nu am inteles cand m-ai remarcat :P pe drum sau de pe forum?

RoadKnight 22-04-08 11:01

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1496391)
bravo lucian :) felicitari organizatorilor... superb evenimentul....

si felicitari domnului Florin Ionascu si sa nu uite ce a spus in microfon sambata inainte de indemanare!!!!!!

citez "daca acest eveniment se va desfasura fara incidente neplacute, eu va promit ca voi face tot posibilul sa aiba loc acest tip de evenimente cel putin o data la doua luni".

asteptam cu nerabdare

da,da asa este!!!!

FuriaOarba 22-04-08 11:09

pe drum,eram intr-un autocar gri cu negru,exact la trecerea peste nivel cu calea ferata...

ZoliaT 22-04-08 15:42

2 Attachment(s)
MANSA 2 SI MANSA FINALA LINIUTE BRAILA

ZoliaT 22-04-08 15:48

3 Attachment(s)
PROBA SPECIALA 1 INDEMANARE BRAILA

ZoliaT 22-04-08 15:51

2 Attachment(s)
PROBA SPECIALA 2 INDEMANARE BRAILA

ZoliaT 22-04-08 15:56

pe seara si filmuletele de la freestyle de sambata

mikafly 22-04-08 17:58

Are cineva vreun link cu ce sa aratat la televizor?....daca sa aratat ceva

59AFA 22-04-08 22:38

poze nu mai pune nimeni ?! :cry:
zicea Floris ceva de 3000 de poze...:cry:

dragos_77 22-04-08 23:02

Un eveniment foarte frumos si bine organizat.....sincere felicitari organizatorului,dar pacat ca unii dintre participanti nu vor mai fi prezenti la urmatoarele manifestari de acest gen(tehnico-aplicative)
Felicitari participantilor si sper ca si pe viitor sa fie evenimente la fel de frumoase, cu o participare cat mai numeroasa a celor din alte judete
Nu in ultimul rand as dori sa adresez "felicitari" "castigatorilor" de la tehnico-aplicativ

Villy ATS 22-04-08 23:14

frumoase liniutze la braila

RoadKnight 23-04-08 10:07

Quote:

Originally Posted by dragos_77 (Post 1497858)
Un eveniment foarte frumos si bine organizat.....sincere felicitari organizatorului,dar pacat ca unii dintre participanti nu vor mai fi prezenti la urmatoarele manifestari de acest gen(tehnico-aplicative)
Felicitari participantilor si sper ca si pe viitor sa fie evenimente la fel de frumoase, cu o participare cat mai numeroasa a celor din alte judete
Nu in ultimul rand as dori sa adresez "felicitari" "castigatorilor" de la tehnico-aplicativ

asa da,da!!!!:D

andy_x3m 23-04-08 11:02

Felicitari pentru organizare. Asteptam cu mare interes POZE.

ZoliaT 23-04-08 14:34

4 Attachment(s)
ultimele filme

FREESTYLE - CERCULETE - SAMBATA - BRAILA

MARI_NSL 23-04-08 17:20

zoliaT sar`na pentru filme :D foarte frumos ...

baiatu cu ursu rosu de GL a fost cel mai tare . respect pentru el ...

ZoliaT 23-04-08 17:35

FILME Week-end Race George Dunareanu - CENTRALIZATOR

INDEMANARE SAMBATA

LINIUTE DUMINICA

ZoliaT 23-04-08 20:22

GALERIE FOTO WEEK-END RACE GEORGE DUNAREANU

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=735

3S-FE 23-04-08 21:30

sarumana nene, super misto filmarile, am ras cu lacrimi la proba de indemanare, au fost cativa mesteri p-acolo, in frunte cu individu cu E30-u si al cu EVO-u...

miliady 23-04-08 21:48

Quote:

Originally Posted by 3S-FE (Post 1499503)
sarumana nene, super misto filmarile, am ras cu lacrimi la proba de indemanare, au fost cativa mesteri p-acolo, in frunte cu individu cu E30-u si al cu EVO-u...

si ala cu clio rs care a intrat in schela :)

Sonny 23-04-08 22:03

Nu-l inteleg pe tipul cu Evo-ul... Nu a tras frana de mana nici macar la cerculete... La indemanare se ducea mult prea pe exterior...

AG 80 BBI 23-04-08 23:40

nush daca e prea bine s afolosesti frana de mana la masini cu 4x4!!! pareera mea...

MARI_NSL 24-04-08 00:04

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1499700)
nush daca e prea bine s afolosesti frana de mana la masini cu 4x4!!! pareera mea...

pai daca tragi frana de mana o bagi mai repede in derapaj ....

cred :lol:

AG 80 BBI 24-04-08 00:10

cu sigurantza dar ma refer din punct de vedere mecanic....poate stie el mai bine cum sa mearga cu masina si stie ca nu tre sa fol frana de mana....
sau poate o avea rupta!? :))

leonard 24-04-08 00:46

nu cred ca avea ce sa se intample rau daca tragea frana de mana atat cat sa-i fuga fundu si in acelasi timp apasa si ambreiaju..sa decupleze....
asa facea si onoriu la 4tuning day....dar..nu toti sunt piloti.

F.E.A.R 24-04-08 01:30

... foarte tare... multumim :)...

Sonny 24-04-08 08:38

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1499700)

Hai ca ai zis-o pe asta... Seamna ca la raliuri, astia cu integralele "o dau de cur" din experienta. Si la tractiune spate poti sa tragi frana de mana linistit.

Uita-te la raliuri, wrc-uri etc sa vezi cat de des se trage frana de mana. ;)

baubau racing 24-04-08 09:38

Hai sa va spun ceva ce voi nu stiti de evo. Daca nu ai peste 400cp nu e foarte usor sa-l derapezi evo-ul are o transmisie care agata f. bine .Sa poti face asta cu un motor aproape stock tre sa fii f. meserias sa rupi aderenta si sa-l tii pesta 5500-6000rpm cit sa derapeze. Oricum putem spune ca a fost f. norocos la faza cu stilpul.

MauS 24-04-08 10:16

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1499815)
nu cred ca avea ce sa se intample rau daca tragea frana de mana atat cat sa-i fuga fundu si in acelasi timp apasa si ambreiaju..sa decupleze....
asa facea si onoriu la 4tuning day....dar..nu toti sunt piloti.

Onoriu are frana de mana pe puntea spate...este un kit de conversie. La un evo de fabrica, frana de mana este pe transmisie;)

bobby_gsi2 24-04-08 10:20

Evo de curse are frana de mana putin mai desteapta.....la aia hidraulica ma refer.....cand se actioneaza frana de mana se "blocheaza" diferentialul spate...trage decat fata.

Sonny 24-04-08 11:00

Quote:

Originally Posted by baubau racing (Post 1500091)
Hai sa va spun ceva ce voi nu stiti de evo. Daca nu ai peste 400cp nu e foarte usor sa-l derapezi evo-ul are o transmisie care agata f. bine .Sa poti face asta cu un motor aproape stock tre sa fii f. meserias sa rupi aderenta si sa-l tii pesta 5500-6000rpm cit sa derapeze. Oricum putem spune ca a fost f. norocos la faza cu stilpul.

Ai zis-o si pe asta =))

Ai idee cati cai au Evo-urile de Grupa N? Iti zic eu 280 :lol: Si te asigur ca te invarti si cu ala! ;)

lascarica 24-04-08 11:21

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1500215)
Ai zis-o si pe asta =))

Ai idee cati cai au Evo-urile de Grupa N? Iti zic eu 280 :lol: Si te asigur ca te invarti si cu ala! ;)

Nu bate campii copilu' ...poate ai vrut sa spui ca atat au ...teoretic...sau ai pus tu vreuna pe dyno la start ,asaaa...pe furis? Daca chiar ai "invartit" tu vreunul de Gr.N, nu inteleg cum de nu erai destul de amic cu preparatorul/pilotul ,incat sa fie si sincer cu tine.....Cat cai au in realitate...stiu cei care trebuie sa stie si nu face nicicum subiect de conversatie aici,acum.

Sonny 24-04-08 11:26

Ok... Imi cer scuze pentru offtopic.

Insa sunt sceptic in privinta puterii unei masini facute dupa fisa de omologare FIA de Gr N sa aiba mai mult decat scrie acolo... Parerea mea...

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning