![]() |
Re: Logan din Satu Mare
cosmine da de proiectoare ai uitat?:rolleyes2 ps dami pm cu idu' tau.. scz.. sparky... pune poze pe forum dupa ce sunt montate proiectoarele.. ca ma roade curiozitatea:lol:
|
Daca vrei sa vezi cum arata masina cu jenti mai mari sa imi zici ca ti-am facut o poza in photoshop,ca sa vezi cum ii sta cu niste jenti mai mari:D
|
Nuuu!!!! e ok asa nu schimb jantele ca sunt innebunit dupa ele , imi plac asa:D
Mersiiiiii....iti dai id-ul eu de mess pe pm |
punei folie ,ar arata mai bine din cate vad vrei sa faci un contrast intre negru si gri ...
|
Bine ai observat , urmeaza si folie ,dar din pacate din cauza legilor stupide cred ca numai pe luneta si pe geamurile din spate o sa pun :cry:
|
folie sa fie :drunk: :D
|
si pe fata dece nu???
ca daca e omologata nu se ia de tine |
:blahblah::blahblah: omologata .....
Nu exista asa ceva ... intreaba un politist si ai sa vezi ce zice ;) aia cu omologata vand gogosi :evil: |
nu se mai pune omologata pe fata.
Inainte se punea de aia cu transparenta 87%... Acu nu se mai pune din cauza ca multe masini vin cu geamuri colorate din fabrica,care deja au transparenta aia de 87% si mai pui o folie pe ele...ajungi deja la 50% |
Deci pe fata nu am cum sa pun ca nu ma arde de amenzi:???:
|
Uite de ex eu am folie pe toata masini politia nu m-a oprit niciodata ... deobicei ma opreste pt proiectoarele albastre da de folie nu s-a luat :)) .... am super dark black
|
Chiar nu stiu ce sa zic.........
Cine imi recomanda o finala buna la pret mic mic :lol::rolleyes2 |
ceau sparky88... folie de geamuri iti recomand de la LLumar... il stiu pe tip..a fost si el sef de echipa la mine la work..si acuma lucreaza el acolo... hala incalzita..programare..calitate... si pret bun... alte adaugari nu am de facut...
|
llumar e firma de folii,nu firma care pune :))
|
Quote:
|
cristi,west se referea la marca de folii ;)
|
felu cum sa exprimat reiese altceva
|
Se pregateste o surpriza 8)
|
Adica hai sa zic sa nu mai fie surpriza......
Loganul primeste marti o resoftare :D:D Si mai incolo putin urmeaza si o finala:D |
resoftare adica CHIP TUNING??
|
chiptuning/flashtuning/obdtuning/resoftare/chipuire/fleshuire/tunare/fulgerare/aberare/procedeu prin care se primesc sute de cai/etc...
|
Defapt o sa fie flashtuning, ca chipul nu se schimba, se inlocuieste softul cu unul nou :D
|
sparky a invatzat cate ceva ;) :))
|
Cati $$ ????
Si cati calutzi iti aduce ???? Eu mi-am gasit la powertuning .... 375 Euro 1.4 MPI mi-l aduce de la 75 la 88 ... Creştere (kW) 10 este mult mai eficient şi mai rapid decāt clasicul chiptuning Cam scump :| |
hai la timisoara...si se rezolva la un sfert de pret :) poate mai putin
|
Eu am rezolvat mult mai ieftin ...:D la 300 ron si imi da undeva la 7 caluti :D+ cuplu :D
|
4 Attachment(s)
Niste poze :D
|
Defapt am mai negociat acu cu tipu ...mi-l face cu 200 ron :D:D:D
Eu zic ca merita8) |
se merita deoarece nu pt cei 7 cp ci pt cuplu...
|
Dar chip tuning-ul asta o sa iti creasca si consumul, ca baga mai multa benzinica....
|
Nu din contra consumul o sa scada cu 0,5 %:D
|
Quote:
|
zeci de cai dar nu pe logan :)) in fine poate ne lamureste el dupa ce isi face
|
benzinaru aspirat castiga 10% din power prin resoftare
dizalul 30 % |
turbo diselaru .... 30
|
Dacia Logan 1,5 dCi 48kW / 65CP tunat la 60kW / 82CP cuplu de la 160Nm la 190Nm
Dacia Logan 1,4 8v 55kW / 75CP tunat la 59kW / 81CP cuplu de la 112Nm la 127Nm Dacia Logan 1,6 8v 66kW / 90CP tunat la 72kW / 98CP cuplu de la 128Nm la 143Nm Dacia Logan 1,6 16v 79kW / 107CP tunat la 86kW / 117CP cuplu de la 148Nm la 160Nm |
vezi ca diesel de 65 cp nu se mai face demult...toate vin cu 70 cp sau 85 cp
|
Maine o sa vedem exact care sunt imbunatatirile aduse de resoftare :D
Abia astept..... Crtisti xp tu nu ti-ai resoftat loganelul???? |
Deci am nevoie de mare ajutor de la voi.....
Imi trebuie un adaptor din acesta cum are cel din kitul de la k&n(fierul acela cu 2 locuri pt surub)cu care se prinde filtrul de aer direct de motor ........ Ca vreau sa cumpar un filtru RAID de la HP si am mare nevoie Help me |
Yupii am rezolvat cu flashtuningul ...credeti-ma e super...
Parca am alta masina ...trage ca dracu si la turatii mici , nu mi-a venit sa cred Te smuceste bine cand schimbi vitezele,ce bine trage in a patra, inainte abia tragea da acu si in panta trage .........:D Eu zic ca merita , sa nu mai stea nimeni pe ganduri:D motorul e un pic mai galagios si are un sunet mai gros, am primit exact 7 caluti :D deci 75+7=82 de cai :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning