![]() |
Re: Ghetto Tuning
uite`te la primul post si la posturile din urma si o sa vezi si idei pentru golf`ul tau ... o seara buna
|
slickest, cu acel eleron iesi mai ieftin daca il cumperi (ebay, vezi la mine in semnatura) decat daca il facem custum de la 0. se rezolva in ambele variante, cum vrei tu.
b-01-ptk, luam legatura foarte simplu... la telefon: 0722.767.964 sau pe yahoo: ghetto.tuning ps: imi cer scuze ca nu prea m-am ocupat de topic cu raspunsuri promte si poze, dar sunt foarte "prins" cu amenajarea/constructia garajului. |
6 Attachment(s)
am facut rost de poze, sa mai facem un update la topic:
- capota golf 4 (cea de mai sus) - capota cielo |
salut, cat costa sa faci o prelungire de capota la un golf IV ?
|
Quote:
|
v-am raspuns
|
2 Attachment(s)
scz mihaita ca nu am postat pozele cu masina vopsita... capota si haion...
|
3 Attachment(s)
Salut, te-am intrebat mai sus de o carcasa pentru un display,,,acum am venit si cu poze. Ma poti ajuta?
|
Ti-am trimis un PM.
|
razvan_gavan, nu inteleg... ai deja suportul facut? sau asa vrei sa-l faci?
c0s<> ai pm |
Mie imi trebuie acel bezel de plastic construit de la zero. Nu il am.
Aici ai un mic de how-to despre cum l-a facut cineva...daca te ajuta. Eu practic montez un display de 7" insa acel ornament de plastic din primele poze nu se gaseste sa-l cumperi...trebuie sa-l construiesti http://www.digital-car.co.uk/forum/s...ead.php?t=9518 |
?????
|
cat costa sa prelungesti capota la un logan.....am vazut ca au mai intrebat cativa dar le-ai raspuns pe PM....ai prelungit vreo capota de logan...?..ai ceva poze?
|
vad ca esti din iasi, cum privesti rezolvarea problemei cu distanta?
|
https://forum.4tuning.ro/album.php?al...pictureid=6441
https://forum.4tuning.ro/album.php?al...pictureid=6440 Un pret aproximativ la un bad boy look si aripi cum e Vw Golf rosu . Ar fi indicat sa fie facute dupa achizitionarea unor jante cu gume mai late si o suspensie sport sau nu conteaza? mersi si spor la lucru, ca talent ai mai mult decat iti trebuie. |
2 Attachment(s)
Un eleron portbagaj si praguri??? sa il faci cat mar costa???? iti atasez si niste poze ast un raspuns
|
Quote:
pai daca e pretul ok o sa ma deplasez eu...as putea sa stau in buc 2-3 zile deci ..care e preul ? :???: |
pyranha_1984, eleron ca ala din poze nu pot sa-ti fac din fibra ca nu am matrita, dar ti-l pot aduce de afara. valabil si pentru praguri defapt... da-i add lui razvan la adresa [email protected] si vorbeste cu el.
iooon_cic ti-am raspuns |
1 Attachment(s)
...si in final am vopsito ....multumesc "agent smith";)
|
pai pune niste poze
|
Am stat si m-am "holbat" pe toate paginile! Felicitari baieti! Faceti o treaba de nota 10! :)
|
8 Attachment(s)
hai sa mai pun niste poze daca tot va plac asa mult:
- suport ceasuri suplimentare bmw E36 - capota golf 3 - "secret project" - my new old polo, painted ghetto style |
2 Attachment(s)
Salutare m-ar interesa si p mine,sa scot emblema si manerul d la portbagaj,la un golf 4,
si un bad boy ...ceva d genul ..o fosta lucrare d a ta ...si ceva ce mi-a placut mie. ast un pret pt ele separat bad boy maner si emblema. mersi |
Quote:
..am pus...da a disparut:sad: apropo...vreau bandouri astupate8) https://img117.imageshack.us/img117/5723/img3752hh0.jpg https://img117.imageshack.us/img117/5795/img3730lv7.jpg |
Quote:
|
polo e vopsit negru mat + rosu mat, nu are colant. e facut de mine, dar nu vopsit.
|
am inteles ms frumos. bafta ne vedem in primavara pentru un bad :P ne auzim noi atunci ca mai am niste idei tampite :)
|
hai ca e tare de tot polo ala .. cand te fac o sedinta foto ? :D
|
3 Attachment(s)
facem si o sedinta curand, tre sa-l spal si sa nu ploua... cam grea combinatie in decembrie.
modificari interioare: - fete de usa polo 86c - stalpi pentru 3 ceasuri, seat leon 1P (before si after) |
Arata si mie niste modele d praguri ms.
|
praguri si prelungire bara fata pentru un opel kadett E ai cva?
|
nu am matrite, nu fac praguri sau prelungiri.
|
2 Attachment(s)
stalpul pt toyota auris vopsit si legat
|
cum se procedeaza cu manerele astupate? da-mi un id de mess te rog
|
pentru E36 cabrio ai ceva modele pt spoiler spate?
|
id: [email protected]
scrie 4 posturi mai sus ca nu am matrite de nici un fel, fac doar piese custom de la 0 (acolo unde se poate) |
1 Attachment(s)
Bara ca asta poti sa faci...stiu ca e dacie...da'...fiecare cu ce are :-P ...astept raspuns...MS ! ! ! :-)
|
1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!
|
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
la multi ani !!!!
ce modele de eleron pt leon 1p poti sa faci??? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning