![]() |
hm...not good! asha accepta ai sa vezi ...k ii convine sa se duk la tribunal cu meganu!! yo zic k mai bine dai peste el cu meganu, eventual cu dacia k e mai ieftin!! :lol:
|
bha terminati cu meganu :wink: ca am avut nishte probleme grave pe seama la subiectu asta :wink: si nu ash vrea sa am ban :cry:
|
... :lol: , ti-am povestit eu ceva aseara santzule cu ban-u ..dak mai tii mine !?
|
da mha stiu ..........dar dupa aia cand or sa vada ca tot intrii o sa fie nashpa asha :wink:
|
1 Attachment(s)
te manank shi pe tine shantzule!!!
ia uitatzi-va la poza asta ....k sa vedetzi ce mashina a aparut in iashi!! |
masina aia e un megan:DDDDDDDD modificxat pana a ajunc cadilac:D...park.... :oops: :lol: :lol:
|
2 cuvinte spun :
1) FAKE !!! (geamurile nu au nici o reflexie , si la umbra tot trebuia sa se reflecte alta masina in geamuri) - restul greselilor cred ca se acopera din cauza calitatii slabe a imaginii 2) Dak e adevarata ....super bombaaa :shock: :peace: |
dshockevo nu e nici un fake...shi este un 300C !!! ..dak nu ma crezi....verifik situ` de mai jos shi vezi k`s mai multe poze akolo!!
|
iti dai seama cum e sa intre unu cu o masina exact la jumate :)) cam sadic nu?
sa mor io asta cred ke mai mare k meganu :))))))))))))))) bft |
1 Attachment(s)
ceva de la curse..cateva filme..multumim membrilor MRC
|
super intalnire . tineti o tot asa
|
mai am.. inca 2 filmul;ete dar nu pot sa le urc pe site unu are 29MB si altul 40 MB
|
Re:
Quote:
|
Atunci SSUUUUPERR BOMBAAA !!! :shock:
...dar tot cred ca e fake si aia de la TV :lol: :lol: :lol: :lol: |
nush mha cum e cu masina aia :wink: sincer nu avea nici o reflexie nici la stiri :wink: deci e fake cum zice si dshockevo :mrgreen:
|
pai sa va zic secretul...era de fapt matizul meu si cu ajutorul unei iluzii optice arata a limuzina :lol: :wink: 8)
|
s-o fi terminat aseara cam aiurea dar totushi,cei care au avut camere telefoane...sunt rugati sa puna pozele pe forum shi de preferat fara nr.!!
|
sa nu se mai zica nimik nimik de aseara asta e ...
pozele.....vb lu kraven... off topic: ms ca ai avut grija de sormea kraven... :wink: |
1 Attachment(s)
Asta e ...nu mai am cuvinte !!! :? :cry:
Chiar imi pare rau pt voi ...mai ales pt ce care nu au facut nimik, si au stat cuminti cu masinile parcate... Gasiti in arhiva cateva poze si vre-o 3 filme !!! |
multumin dshockevo :wink:
|
Daca a facut cineva captura de pe atv sa bage filmuletu'... eu cel putin sunt interesat
|
1 Attachment(s)
Luati si va minunati....
|
Re:
Quote:
din ce ziar e ? |
cred k poimaine o sa fie lipite pe fiecre stalp ...am prins 8 BOLIZI vineri seara
smf pe ei de gabori de *** HUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAA politia e militie |
nush daca am voie sa zic numele ziarului...
|
ete era sa zic yo ceva Ven0m...!!
Tng ma scuzi dar am uitat sa-ti arat ziaru in seara asta....am uitat sa`l mai scot din geak cand atzi venit voi!!! Telegrafu` de Ph!! vreau shi yo reportaju de la tv dupa alpha...!!! pe cd eventual!! |
oricum i-am trimis un pm... pt orice eventualitate
|
Re: Diverse poze/filme
niste poze din bucuresti
|
Re: Diverse poze/filme
6 Attachment(s)
niste poze din bucuresti
|
1 Attachment(s)
k tot sunteti ploiesteni..vreau sa va arat o poza!! nush cati dintre voi o shtiti!
ps: nu este trucata!! |
ba esti nebun??!! Este in Ploiesti ca nu prea imi dau seama?
|
Re:
Quote:
|
Tare,tare poza
|
super tare poza.....bv frate....cred ca ar trebui sa o trimitzi pe la vreun concurs.....mai mult ca sigur castiga 8)
|
Fir-as al dracu asta e de asta vara cand ne tot cadea noua reteaua :lol: ! belea poza Kraven sa mor :wink:
|
8 Attachment(s)
pentru cei ce nu shtiu pozele, va rog minunatzi-va!!
|
si cei care le stiu ce sa faca? :wink: :lol:
|
sa se mai uite inca o data la ele :mrgreen:
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
dshock nu ai mai facut poze aseara ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning