Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO 321 cp (fost 328i) - SV-08-LKN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/69153-e36-m3-evo-321-cp-328i-sv-08-lkn.html)

fokerix 20-05-09 10:41

Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !

felicitari...am vrut sa vin si eu ....

Red Celica 20-05-09 14:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fokerix (Post 2335573)
felicitari...am vrut sa vin si eu ....

merci,

Trebuia sa vii ca a fost tare fain.

weedboy 20-05-09 18:46

te-ai miscat bine rau,se vede ca te-ai antrenat intens :) la mai multe

iMAGiNE 20-05-09 18:50

Ai dat foarte bine, felicitari! :D

Red Celica 21-05-09 08:12

Merci frumos, baieti.

Vorbele voastre ma incurajeaza si mai tare. Sper din tot sufletul ca anul acesta sa pot sa mai iau o masina pe care sa o fac numai pentru competitii. E greu sa faci performanta cu masina de zi cu zi.

Merci inca o data.

Bafta si voua :lol:

Corneliu26 21-05-09 13:05

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2338488)
Merci frumos, baieti.

Vorbele voastre ma incurajeaza si mai tare. Sper din tot sufletul ca anul acesta sa pot sa mai iau o masina pe care sa o fac numai pentru competitii. E greu sa faci performanta cu masina de zi cu zi.

Merci inca o data.

Bafta si voua :lol:

Vii la baia mare la legale?

Red Celica 21-05-09 13:53

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 2339354)
Vii la baia mare la legale?

mi-ar placea sa ajung, dar nu am cum. Imi pregatesc masina pentru urmatoarele 2 week-end-uri cand sunt urmatoarele etape ale Campionatului national de drift, la BUC si Iasi.

Dar am asa urmaresc evenimentul vostru ne net.

Succes,
:lol:

Alexxxx 21-05-09 14:27

Pai cand o sa mai fie etapa la Bucuresti? in afara de 4tuning days din toamna??
Felicitari pentru premiu..

Red Celica 21-05-09 15:28

Quote:

Originally Posted by Alexxxx (Post 2339605)
Pai cand o sa mai fie etapa la Bucuresti? in afara de 4tuning days din toamna??
Felicitari pentru premiu..

merci,

pe 6 iunie e la buc si pe 14 la Iasi.

1300 28-05-09 16:41

Felicitari pentru Suceava !!!!
Mi-a placut extrem de mult faza cu ....Domnul Sprita :D:D
Bafta multa!

Red Celica 29-05-09 08:38

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 2359749)
Felicitari pentru Suceava !!!!
Mi-a placut extrem de mult faza cu ....Domnul Sprita :D:D
Bafta multa!

merci mult...:lol:

lasa-ma ca inca nu am scapat. cand am primit DVD-ul cu filmarea intreaga, pe el scria:

"Pentru Safu' de la Suceava, care da cu sprita!!!"

Am lesinat de ras cand am auzit comentariul pe filmare...:lol::lol::lol:

Pai ne vedem pe 14 la IS, NU?

Bafta si tzie

fokerix 29-05-09 13:19

frumos...felicitari....o sa vin si eu la iasi...ca spectator :D:D

1300 29-05-09 16:34

Da pe 14 la Drift,
Mersi ...La mine doar indemanare ca FWD Sucks :(

Red Celica 29-05-09 22:32

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 2363069)
Da pe 14 la Drift,
Mersi ...La mine doar indemanare ca FWD Sucks :(

nu te grabi... si eu am mers peste 300.000 km cu FWD si 50.000 km cu celica 2.0 turbo 4wd pana sa descopar tractiunea spate la peste 200 cp.

fa-ti experienta cu ce poti si dupa ce treci de 200.000 km poti sa incepi sa te gandesti la artificii la volan.

bafta multa si ne vedem la IS

CobraArt 30-05-09 18:26

Am eu impresia gresita sau pe tine nu prea te ajuta suspensia?Te intreb ca de la Romexpo.

Red Celica 31-05-09 21:59

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2365899)
Am eu impresia gresita sau pe tine nu prea te ajuta suspensia?Te intreb ca de la Romexpo.

nu e gresita. suspensia pe spate e stoc. pe fata e sport cu arcuri rosii. dar e de strada. masina fiind de zi cu zi nu-mim permit sa o rigidizez prea tare. sper sa reusesc anul asta sa-mi mai iau o masina pe care sa o fac doar pentru competitii.

vom vedea.
pana atunci ne descurcam cu ce avem

:lol::lol::lol:

CobraArt 01-06-09 16:10

EEE,macar la evenimente sa iti pui si pe spate ca nu ia mult timp si dupa aia le dai jos.

Red Celica 02-06-09 13:19

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2370914)
EEE,macar la evenimente sa iti pui si pe spate ca nu ia mult timp si dupa aia le dai jos.

crezi ca sta cineva sa schimbe saptamanal suspensiile??!!
las' ca vine cealalta masina si se rezolva toate.

bafta:lol:

Red Celica 09-06-09 07:37

4 Attachment(s)
salut baieti.

Cum va spuneam si mai sus, pe 5 si 6 jun am participat le etapa a IV -a a Campionatului National de Drift care s-a desfasurat la BUC si a fost un eveniment super reusit. Au participat 28 de masini si tin sa va anunt cu mandrie ca am reusit sa obtin locul III. :lol::lol::lol:

Am si cateva poze si dupa ce lucrez filmele, am sa urc cateva.

Bafta si ne vedem duminica pe 14 jun la IS, la etapa cu nr V.

Red Celica 09-06-09 16:07

si un clip din calificarile de vineri...:

https://www.youtube.com/watch?v=ohwNZglWxaU

:lol::lol:

roGan 09-06-09 20:58

foarte frumoasa masina, am vazut-o la tibco 2009 :D felicitari pentru prestatia ta de la drift :D :) ;) a meritat drumu care l-ai batut din iasi pana aici?:?:

Red Celica 09-06-09 22:31

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2394291)
foarte frumoasa masina, am vazut-o la tibco 2009 :D felicitari pentru prestatia ta de la drift :D :) ;) a meritat drumu care l-ai batut din iasi pana aici?:?:

merci mult... orice drum care se finalizeaza cu doua sesiuni de antrenament, merita....eu nu am treaba cu iasiul... decat ca-mi place tare orasul...

bafta si ne vedem la IS

roGan 09-06-09 23:14

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2394638)
merci mult... orice drum care se finalizeaza cu doua sesiuni de antrenament, merita....eu nu am treaba cu iasiul... decat ca-mi place tare orasul...

bafta si ne vedem la IS

nush d unde intelesesem ca esti din iasi :D si d`aia am zis ca ai venit din iasi :-P

Red Celica 10-06-09 21:04

4 Attachment(s)
cateva poze de la Bucuresti si un clip mai complet cu cele 2 manse + burn + premierea de la etapa din SV:

https://www.youtube.com/watch?v=FTTI21y7H7E

laurentiu_tim 10-06-09 21:28

foarte frumos,felicitari,abia astept sa am cu ce sa particip si eu :-) pan atunci va las sa va bateti singuri,bafta!

Red Celica 11-06-09 17:23

merci,

fa tot ce poti si daca iti place driftul sau orice competitie automobilistica legala, implica-te si participa. O iei incetul cu incetul si ai sa vezi ca se poate. Daca imi spunea cineva anul trecut ca am sa renunt la liniute ilegale, il scuipam in ochi. Si acum am 6 luni de cand nu am mai participat la nici o ilegala. Este ceva de neimaginat sa participi la competitie organizata, sa vezi de la etapa, la etapa progresezi... publicul incepe sa te aplaude..... si cand mai si castici si urici pe podium... nu-ti pot explica... atunci uiti de toti banii bagati in masina, toate noptile pierdute in atelier si e un sentiment de neegalat.

Concluzia: apuca-te, ca restul vine de la sine..

Bafta multa si ne vedem anul viitor in Campionatul National de Drift.:lol::lol::lol:

Razvan_MFV 12-06-09 08:49

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2399575)
merci,

fa tot ce poti si daca iti place driftul sau orice competitie automobilistica legala, implica-te si participa. O iei incetul cu incetul si ai sa vezi ca se poate. Daca imi spunea cineva anul trecut ca am sa renunt la liniute ilegale, il scuipam in ochi. Si acum am 6 luni de cand nu am mai participat la nici o ilegala. Este ceva de neimaginat sa participi la competitie organizata, sa vezi de la etapa, la etapa progresezi... publicul incepe sa te aplaude..... si cand mai si castici si urici pe podium... nu-ti pot explica... atunci uiti de toti banii bagati in masina, toate noptile pierdute in atelier si e un sentiment de neegalat.

Concluzia: apuca-te, ca restul vine de la sine..

Bafta multa si ne vedem anul viitor in Campionatul National de Drift.:lol::lol::lol:

Adevarat ai grait
Si filmuletul foarte tare..felicitari pt progrese, sper sa ne putem vedea pe pista de anul asta.

1300 14-06-09 19:27

Felicitari pentru prestatie !!!!! Da Doamne masinuta doar pentru drift si lasa bijuteria pentru "plimbari" ca talent este, vointa este, spatiu este, mai greu e cu banii dar se rezolva si asta pana la urma...
Felicitari domnu :D

Red Celica 15-06-09 12:06

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 2407018)
Felicitari pentru prestatie !!!!! Da Doamne masinuta doar pentru drift si lasa bijuteria pentru "plimbari" ca talent este, vointa este, spatiu este, mai greu e cu banii dar se rezolva si asta pana la urma...
Felicitari domnu :D

Merci,

Tare bine ai mai zis... ma doare sufletul cand se desprinde cate o bucata de cauciuc si-mi bate in caroserie de-mi sare bara spate. Acest weekend am fost la Iasi la etapa a V-a de anul asta a Campionatului National de Drift si am dat dupa ce am puscat un cauciuc pana mi-a sarit bandoul de pe bara... asta e .... arta cere sacrificii. A fost misto evenimentul, am luat din nou locul III. Tre sa-mi cumpar o vitrina, ca am deja 3 cupe...:lol::lol::lol:

Bafta,

fokerix 15-06-09 13:16

Felicitari pentru premiu. Te-ai dat frumos

Red Celica 15-06-09 15:54

Quote:

Originally Posted by fokerix (Post 2408872)
Felicitari pentru premiu. Te-ai dat frumos

merci,

mai este treba multa... sper din suflet sa reusesc sa aduc cealalta masina si sa apuc anul asta sa o fac numai pentru cometitii, pentru ca anul viitor treaba va deveni serioasa. Numai eu cunosc 4-5 baieti care au deja masinile in lucru si la anul va fi campionat in adevaratul sens al cuvantului.

Nu am ce cauta cu setarile astea pe masina.

Bafta,

andr3iW.D.P 15-06-09 22:04

6 Attachment(s)
parerea mea e ca ar arata mai bine cu farurile originale si angel eyes pus in ele
pun niste poze de la 4tuning time Suceava si o poza sa vezi cum arata cu farurile originale.

Red Celica 18-06-09 23:26

Quote:

Originally Posted by andr3iW.D.P (Post 2410327)
parerea mea e ca ar arata mai bine cu farurile originale si angel eyes pus in ele
pun niste poze de la 4tuning time Suceava si o poza sa vezi cum arata cu farurile originale.

merci de poze.

Nu aveam cum sa pastrez farurile originale. Daca te uiti la inceputul Thread-ului, ai sa vezi cum aratau: erau destul de invechite si nu luminau cum trebe. Plus ca mie imi plac mult mai lult acestea.

Si doua clipuri de la IS:

https://www.youtube.com/watch?v=paGjQM1m40o

https://www.youtube.com/watch?v=EgtatGJpfuI

Red Celica 10-07-09 14:30

de cateva zile masina a intrat in atelier....urmeaza pregatirea pentru drift.

revin cu poze..... ce a fost nu va mai fi.....:lol:

Tweety_rzw 10-07-09 14:41

Cum sună ce a fost nu va mai fi....adică ceva foarte EXTREM aşa pare nu ştiu.....:lol: să vedem...

MC Mate 10-07-09 15:27

da un PM si zi-mi ce-i faci :D oricum nici nu intra in discutie sa nu ne vedem la cluj in septembrie nu ? :D

SM 88 VOX 11-07-09 04:17

Am citit acest thread de la prima pagina pana la ultima in dimineata asta si chiar ma impresionat cat suflet ai pus in masina, cum ai inceput de la rondu din parcare de la lucru pana ai ajuns sa iei premii la competitii si cum ai facut masina felicitari!!! Iti urez numai bine! :-)

Red Celica 11-07-09 18:45

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2475874)
Cum sună ce a fost nu va mai fi....adică ceva foarte EXTREM aşa pare nu ştiu.....:lol: să vedem...

oricum 328i-ul pe care-l stiti nu va mai fi... am incercat sa iau o alta masina pe care sa o prepar, dar nu m-am desurcat cu banii... asa ca am decis sa o prepar pe asta.. credeti-ma nu a fost o decizie usoara...
iubesc masina asta. chiar am amanat decizia asta. dar atat de tare m-a prins flama cu driftul, incat nu am mai putut amana proiectul..... deja sunt cativa amici care vin cu masini preparate si nu mai poti progresa cu o masina stoc...

Red Celica 11-07-09 18:54

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2476001)
da un PM si zi-mi ce-i faci :D oricum nici nu intra in discutie sa nu ne vedem la cluj in septembrie nu ? :D

nu-i nici un secret.... minimal requirements:
- frana de mana hitraulica - montat
- scaune scoica - montat
- centuri in 4 punte - montat
- slick-uri fata - sapt. asta vin
- suspensie de drift - sapt viitoare se monteaza
- roll cage - inca nu am reusit
- kit turbo cu turbina mica si lag minim - in cateva saptamani

in ceea ce priveste calificarea la KOE... cred ca anul viitor este un obiectiv smart....... anul acesta va fi de practice...

tie iti urez multa baftasi sper sa reusesti... dar pazea ca vin:D

Red Celica 12-07-09 21:25

Quote:

Originally Posted by SM 88 VOX (Post 2477360)
Am citit acest thread de la prima pagina pana la ultima in dimineata asta si chiar ma impresionat cat suflet ai pus in masina, cum ai inceput de la rondu din parcare de la lucru pana ai ajuns sa iei premii la competitii si cum ai facut masina felicitari!!! Iti urez numai bine! :-)

multzam de ganduri,

este o pasiune scumpa, dara asa cum am mai spus mai sus, atunci cand te urci pe podium, uiti de bani si e un feeling care merita... si cand vezi ca progresezi si ceea ce ti se parea foarte greu de facut, acum iese usor, e fain... revin cu poze din timpul lucrarii si cum a iesit.

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning