![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
tnd-team ia vezi u cu semnaturile alea ca nu toti avem 18 ani unde e bulina cu acordul parintilor :lol: :lol: . Ok slim ptr a nu mai exista certuri rog unul dintre moderatori sa stearga postul ala ( aleks te incumeti :lol: ) insa te rog sa nu se mai repete (nici macar in gluma ;) ) Multumesc
|
Quote:
|
Sa veniti sambata! La ora 17:00!! eu o sa vin akolo si dak nu vine nimeni fak skandal mare
|
vine cineva maine sa stiu dak vin sau nu????
|
adytza misto baneru de la semnatura ;)
|
ms Nitr0 e facuta de mine ;) :) daca o vrei zimi pe mess si ti-o dau ;)
|
done, curatat pagina...
va rog eu, nu va mai certati aici. spor la intalniri, kiar sunt curios daca va puteti organiza tura asta sa va si vedeti la ochi ;) bafta multa |
ce mha aleks nu vezi ca nu vine nimeni mi sa si zis pe mess!!! adytza a plekat la tara micdarau la munte! Eu am ramas in buc nu am plekat azi la mare ca sa stau aksa sa vin maine la intalnire! Ft frumos din partea voastra!! Bv Bucuresti cea mai buna organizare a clubului felicitari
|
Slim imi pare rau sa te dezamagesc dar eu sunt aksa sunt in Bucuresti nu am mai plecat. O sa plec Luni dimineatza asa ca maine o sa vb cu Mic si cu restu sa vedem cine vine ca acum nu e nimeni online si nici la tel nu au raspuns. Nu mai fii asa revoltat ;). Multumesc
|
bha maine vin akolo dar o sa fiti *****
============================= slim4r5 nu fi prea vehement in exprimare, nu e cazul ;)-aleks |
Ba da. Puteti sa faceti si voi in Bucuresti treaba ca sa fiti mai in fata. Dar nu am cum sa vin eu de la Suceava sa va ajut. Si timpul meu este limitat. Legat de limbaj ai vazut banui ca toata lumea vorbeste civilizat si ne mandrim cu chestia asta.
Cred ca suntem singurul club de pe forum care pana acum nu a avut discutia asta. Sper sa nu se mai repete. De asemenea, voi face tot posibilul ca in perioada imediat urmatoare sa ajung in Bucuresti si sa stam de vorba. Ca la 4tuning Day era toata lumea varza de oboseala si nu prea mai avea nimeni o gandire coerenta. |
stefan deci mai sunt in club sau nu??
|
Momentan da. Dar ai grija de acuma.
|
Multumesc mult Stefan! nu se va mai repeta
|
ok, am sters totul legat de subiectul slim4r5
o luam ca pe o exceptie, si consideram subiectul inkis. sper k a inteles si el ca noi suntem prieteni, si ca nu ne injuram intre noi, din simplul motiv ca nu suntem f multi si ne stim ca prieteni inainte de a ne sti ca membri ai aceluiasi club. asa ca, fii prietenul nostru si nu vor fi probleme o zi buna tuturor, mai bine iesiti la un suc sa vorbiti despre masini femei si fotbal, e mai productiv ;) |
d c sa vb despre femei cand puntem cand putem merge la femei?? nu-i asa baietii
|
slim4r5 dute tu si pentru noi si ne spui cum a fost si daca e convenabil venim si noi daca nu fii happy ca ai fost decat tu si mai baga o fisa ;) ;).
|
pai e mai frumos in grup asa !! facem si un trenuletza dak e !! :)):)) glumeam
|
Oh...Grow up!.....:D
|
killerB bine ai venit pe aici. nu te-am vazut niciodata pe topicul asta ;). asa ca iti spun welcome ;) :D
|
welcome KillerB
|
Quote:
|
Quote:
|
e lasa man ca o sa imi bag un dop in posterior si nu mai aveti ce sa imi faceti ;) deci pot sa fiu prima persoana :lol: :lol:
|
hai frate ce discutii sunt astea! cu doape si trenulete!slim grow up dude!
|
ieri adytza mi-a venit cu o idee destul de buna sa aducem membri in bucuresti!(imi cer scz pt perioada de absentza dar abia am terminat sesiunea si multe alte proiecte)!!!!
|
pai normal eu vin numai cu idei bune ;) :lol: :lol:
|
Si.. ce trebuie sa fac ca sa devin membru? :D Say something Adytza ;)
|
pai pentru forum intri pe usergroup crazy drivers club
si te poti inscrie si pe site-ul clubului crazydrivers.net! |
gata neXus este al nostru are la usergroups CrazyDrivers ;)
|
oooo lume noua mic cei cu tine??? hai sa facem rost de membri sa facem ceva in buc sa nu mai stam degeaba
|
adytza hai ca a mers treaba! avem un membru nou:)!!!!neXus spuneai ca ai un dci d 1.5 L e aia de 65 cp? poate facem una mica ca am si eu un disel! mai vechei da....e de 2 L
|
da mic insa nu ma dau batut inca 5 sa mai aduc si ne putem desfasura si vom iesi si noi in lume ;)
|
ehe! stiu ca ma pot baza pe tine :) ! toti ne putem baza pe tine:) adytza!!!
sa vezi k k t cu jobu ala sofer tico auzi:))...trebuia sa umblu toata ziua prin centru ( unde nu pot da forja) si pe bani putini! trebuie sa imi gasesc ceva asa mai pe spiritu meu:))!!! |
ms mic ms :oops: :oops: sper sa nu dezamagesc ;) bafta cu jobu ;)
|
Stati sa vedeti ca la anu' s-ar putea sa trec pe numele meu masinutza :D. Vin: suspensii, amortizoare, turbina (mai mare), ECU proaspat, injectoare noi. Asta ipotetic vorbind :-P
|
bafta cu masina asteptam sa o vedem pe strada dar mai ales la curse ;)
|
neXus tot nu mi-ai raspuns ! ce putere are dci'ul tau!!! si mai am o intrebare! 1.5 dci are turbina????:D asta e de baraj:)))!
adytza daca vrei te ajut si eu! am cam stat si ma-m gandit!ca daca ma angajez nu mai am timp de club! asa ca mam gandit mai bine si nu ma angajez:)))! o sa incerc sa castig mai multi bani din poker:)))! ca si asa nu imi place munca! (decat la masini imi palce) asa ca adytza tre sa ii dam bataie! dar de luni ca plec la mare maine:D!!! |
MicDaRAu, fa-te mecanic auto ;)
ADytZa, merci mult. Sper sa-mi pot duce planul pana la capat. MicDaRAu (din nou), 65 cp, si DA, are turbina, nu e aspirat. Tu crezi ca poti scoate de la diesel de 1,5 65 cp fara turbina? Oricum, daca Renault a scos si varianta de 105 cp tot 1,5, nu vad de ce nu e posibil si la modelul meu... |
nai pentru ce man si daca vei avea nevoie de ajutor poti apela la noi cu incredere ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning