![]() |
Re: Schimbare leduri bord Cielo
Quote:
A doua fotografie,este o lucrare facuta de mine. |
Se pare ca nu esti singurul care spune asta, deci tind sa cred ca asa este... din acest motiv o sa sterg toate pozele postate de edypro2.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
;) >>>>>>
|
Quote:
|
pozele sunt luate de pe internet la mine este stok
|
Pai si ce rost au, de ce le-ai pus?
In poza 3 e un bord normal, facut cu leduri, puse smd-uri la ace si becuri sau leduri portocalii. In poza 1 e facuta folie, in stilul Opel Corsa, la plotter-cutter si lipita peste cadranele originale, plus smd-uri la ace si leduri albe la iluminare. Probabil si in poza 2 e la fel. |
Pentru a da jos ceasurile este obligatorie deconectarea bornei + de la baterie?
apoi se poate conecta la loc pentru a putea inchide usile in vederea "schimbarii led'urilor" in apartament. Am inteles ca s-ar putea arde ceva la kilometraj daca nu fac asta. Ce urmari poate avea deconectarea... nu se reseteaza ceva, consum, calculator... io stiu. Pentru inceput as schimba ledurile butoanelor de geamuri apoi bord. La butoanele de geamuri este necesara deconectarea? sau se poate umbla cu masina si fara consola de geamuri pana o fac. |
Nu trebuie sa dai bateria jos si da, poti circula fara consola!
|
este cineva si din brasov care sa faca chestia asta? (adica schimbat leduri bord, cu smd pe ac...etc, ca la carte) :?: :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning