![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Salutare, ai un PM.
|
Salut ...Mi-am luat si eu de curand un subwoofer BM 1206 Puterea maxima: 600W
Puterea nominala: 400W Domeniu de frecvente: 30-3000Hz Sensibilitate: 90dB Impedanta: 4 Ohmi Greutate magnet: 2x50 Oz - magnet dublu Si daca ai idee ce dimensiuni ar trebuii pt o incinta sau ce capacitate sa aiba vasul ....Multumesc mult |
salut , daca gasesti parametri ts pe net , adica manualul difuzorului te ajut cu cea mai mare placere dar s-ar putea sa nu prea ii gasesti asa ca mai bine incerci o incinta inchisa undeva la 25 - 35 litri intern din mdf 18 - 20 mm , la bass reflex fara parametri o faci la plesneala si tot la plesneala o sa se auda . daca masina e monovolum fai incinta inchisa linistit.
|
Fs 40.5
Vas 30 litrii Qts 0.492 Qes 0.516 Qms 10.639 Xmax 10mm Am gasit parametri astia pe net... daca imi poti spune niste dimensiuni sau orice folositor ...multumesc mult P.S Masina este un opel corsa B Cupe |
Salut o incinta pentru un SAL WRX 2540 10"/25 cm cam in ce pret ma duce si cam cat dureaza?:D!
|
4 Attachment(s)
Opera maestrului Claudiu :)
|
1 Attachment(s)
am mai incercat pe PM si nu mi s-a raspuns
asa ca mai incerc odata pe topic am 2 suburi gz si vreau alta incinta pt ele acordata ceva mai jos, respectiv 35 hz sau accept orice propunere din partea unui profesionist, adica domnul claudiu.. ele sunt ca cele din pachetul cu incinta de la GZ, adica GZTB 120MK2 in descriere spune ca difuzorul este GZIW 300 astept niste preturi pe pm, te rog ! ms frumos |
4 Attachment(s)
Salut!Am revenit cu o schitza cam cum as dori sa fie incinta pt cele 2 dif subwoofer pioneer(am renuntat la ideea de a face o incinta pt portbagaj pt ca imi ocupa tot spatiul si vreau ceva in genul pozei(este facuta de mine schitza)
* subwoofer * diametru woofer: 30 cm * putere RMS: 400 W * putere maxima: 1400 W * impedanta: 4 Ohmi * raspuns in frecventa: 20-220 Hz * sensibilitate (1W/1m): 94 dB * material woofer compozit de IMMP * bobina din Aluminiu cu diametrul de 48 mm * incinta recomandata sealed de 24.1-49.5 litri * adancime de montaj: 153.1 mm * Qts: .66 * Fs: 39.5 Hz Mentionez ca incinta vreau sa o "proptesc":lol::D intre scaunele din spate(voi decupa bancheta pe mijloc si intre cele 2 locuri ramase vreau sa fie subwooferul).Ideea este "furata"de la salonul auto care a avut loc si ai o poza ca sa intelegi mai bine ce vreau...Se poate face?Cat m-ar costa si unde pot veni sa vorbim face to face :) ,Stima |
2 Attachment(s)
D-l Claudiu sper sa nu te deranjez iar..am imbunatatit putin schita pt incinta voi veni cu siguranta sa "demaram proiectul" atasez 2 poze si cand ai timp daca imi poti raspunde care crezi ca ar fi mai ok din punctul tau de vedere(stiu ca nu sunt prea reusite dar ceva in genul as dori).Stima
|
spliff cat te-a dus pe tn incinta cu tot cu difuzoare ?
|
10 Attachment(s)
incinta a facut 350 ron , bass reflex , mdf , port flared int.-ext. , antigonata , mocheta pro , conectori metalici , cablu 2 ori 2,5mm. difuzoarele au fost 650 ron sh , dar aproape noi , insa a fost oferta promocum rar se gaseste . dar poti opta pt seria ts -w 309 , d2,d4 sau s4 de la pioneer si iesi mai ieftin.
poze cu incinta lui dani desfasurata . |
2 Attachment(s)
Recomand pe dl. Claudiu.
Mi-a executat o lucrare excelenta la 2 incinte pentru difuzoare 6x9". Mochetate, antifonate, priza, cabluri, lemn gros. Lucrare foarte ingrijita. Attachment 2072621 Attachment 2072622 |
Salut, Claudiu.
Cat m-ar costa rebobinarea a doua difuzoare ProWest de 250W 12"? stima. |
21 Attachment(s)
Inca o lucrare semnata Claudiu.
Las pozele sa vorbeasca de la sine si pe Claudiu sa completeze cu specificatii daca e cazul:) Ce pot sa spun, doar ca sunt 200% multumit de lucrare. |
10 Attachment(s)
ms dani . sa mai atasez si eu foto cu ceva incinte , un sealed pentru un mac audio stx 12 .
un mic bass reflex pemtru un dls w 312. 2 band pass-uri finalizate pentru 2 basii pe 15" pa ia ramas clientului sa vopseasca interiorul manerelor si sa-si prinda capacele dupa montarea difuzoarelor. contact pm sau 0766816812 daca nu raspund din prima va rog insistati ca alerg mult si poate nu aud telefonul . multumesc. |
Pentru 2 dls w610 ce incinta imi recomanzi?Si un pret pentru ea.
|
Salut...cum pot sa vb cu tine in legatura cu o incinta pt 2 difuzoare 12"(30cm)..ti`am trimis mail dar un ai dat nici un raspuns...MS
|
salut , scuze dar nu am mai postat de mult , am de facut 36 de incinte uriase pentru un club si am de lucru pe urmatoarele 20 de zile dupa care te pot ajuta cu cea mai mare placere daca nu te grabesti sau nu o rezolvi pana atunci . sanatate.
0766816812 e numarul meu. |
ms frumos pt raspuns...nu e absolut nici o graba...daca ma poti rezolva in luna februarie,e perfect...Dupa ce termini incintele alea sa`mi faci si mie rezervare ;))...vreau sa fac neaparat la tine incinta pt ca esti recomandat de toata lumea ;)..Spor la lucru.
|
anunt valabil . mai m-am eliberat putin si pot face cv incinte.
|
2 Attachment(s)
Salut:D
Cat mar costa o incinta bass reflex pentru acest woofer BM 1206? Multumesc. |
1 Attachment(s)
Salut , as dori si eu o incina pt subwooferul Pioneer ts-w309d4 , cu izolare pe dinauntru cu burete sau ce este mai bun , ce recomandati ; o imagine cam cum as vrea sa arate cutia sau un sfat daca se poate . La respectiva incinta ; in porturile de bass as dori lumina albastra
As dori sa stiu cam cat costa cu totul . Mentionez ca as dori o incinta cat mai mica si totusi sa pastreze calitatea sunetului . Masina pe care il voi pune e dacia logan , iar amp nu sunt decis . |
excelenta colaborare,recomand cu incredere,un bun meserias in ceea ce face.
|
4 Attachment(s)
Foarte frumos lucrat, multumesc!
|
anunt valabil , contact pm sau 0766816812 .
preturi noi datorita scumpirilor la materiale . -incinta inchisa 30 - 50 litri 160 - 180 ron -incinta bass reflex 35 - 60 litri cu port fanta 170 - 220 ron - incinta bass reflex 60 - 130 litri cu port fanta 220 - 360 ron |
Salut ... imi poti spune si mie cat ma costa sa imi calculezi o cutie...?
|
doamne dar cum sa-ti cer bani ca sa iti simulez o incinta . da-mi pe pm detaliile despre difuzor
firma modelul tipul de incinta dorit dimensiuni maxime admise grosime material ce port va fi rotund sau fanta in L daca ingropi difuzorul sau va fi aplicat cand am timp iti calculez si it raspund la pm. |
salut ... am avut un magnat charger 230 pe masina ... l-am dat jos ca numai aveam loc un portbagaj ... cat ma costa sa-mi faci tu unul care sa ocupe mai putin spatiu si macar egal ca putere + statie + condesator + montaj pe un bmw ( brand-urile le alegi tu ) astept un pm cu modelul si pretul tau ... mersi frumos
|
Clauleeee, PM meu unde este??? sa vezi ce-ti fac ;)
|
ai un pm de la mine , ms
|
multumesc inca o data domnu ! mare om ,mare caracter , recomand cu incredere !
|
Salut.Sunt si eu interesat de un subwoofer cu tot cu incinta pentru un astra h montat la sitemul original al masinii.Vreau ceva cat mai mic datorita spatiului redus din porbagaj.Imi poti spune un pret orientativ?
|
Salut.
Am vazut topicul tau si vroiam sa te intreb cat costa sa imi construiesti o incinta. EU sunt din Dej, asa ca vreau sa stiu cat e transportul pana aici? Specificatiile le am: vreau exact cele de pe site-ul producatorului. Este vorba de un subwoofer JL 12W3V3-2. Incinta vreau sa fie ported, daca nu cumva recomanzi tu sealed. Crezi ca poti sa imi faci? Daca da, cat costa? Multumesc anticipat! LINK: http://www.jlaudio.com/12w3v3-2-car-...-drivers-92153 |
6 Attachment(s)
Inca una bucata incinta marca Claudiu Urban :)
Ca de obicei, foarte multumit de lucrare si recomand cu incredere! |
ms Dani , ma bucur ca esti multumit , anunt valabil dar cu timp de executie indelungat.
SUNDOWN yami yami si eu as vrea .... |
Salut Claudiu! Ce grosimi de MDF ai disponibil?
|
catalin , momentan am doar de 18mm . sanatate.
|
Incerc sa te contactez dar ori ai telefonul inchis ori nu rasp. Cum reusesc?
|
Gasesc cumva la tine un spider dimensiunea exterioara 20.5 cm si interioara 8 cm?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning