![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Quote:
Asa si cu Audi de aseara,proprietaru conducea cand sa dat cu mine si l-am facut de vreo 2-3 ori,pe a3a venea dupa mine,la sfarsitu lu` a3a Si cand s-au schimbat soferii sa schimbat si rezultatul,si anume a castigat el..oricum am stat foarte aproape de el:lol:..are ceva vlaga "balana":lol::lol::lol: |
balana,oachesa.....cum vrei tu...trage nebuna :P :))
|
M-am dat cu un Mercedes C200 Kompressor 1.8i 163cp cutie automata,1500kg,si m-a dat:???:.la fel ca Audi,am stat langa el:???:
|
Cauta si tu d-astia mai pana in 150 de cai......nu are nici un rost sa te dai cu masini muult mai puternice...si bieninteles nici cu masini mult prea slabe....deci iti alegi o plaja intre 130 si 150....parerea mea...nu da-ti cu pietre
|
Quote:
Cu masini mai slabe nu m-am dat niciodata,poate doar 1-2 dati,si asta doar ca au insistat prea mult..in rest numai cu masini mai mari :???: |
Quote:
Ma eu nu am insistat prea mult :-P, da nu aveam cu cine reaqu sa ma dau atunci, u erai cel mai mic si ma ofticam sa stau pe margine sa vad cu va dati :-P. Oricum tare a mai fost atunci :rolleyes:, nu mai aveu tiristii loc pe centura de noi :twisted:. Bafta la "spart creierii" :D |
Io Vs Polo 100 sau 110cp..
Io:-) Io Vs 318i again 116cp Me8) Si Moa Vs Octavia 180-190cp Not me:lol::lol: Asta a fost de distractie putin:shock: Cam atat..:???: |
Kidu cu un Golf 5 2.0 TDI vrei sa incerci? [masina nu e stock]
|
ce i asta mai frate ? 2.0 tdi bate si 1.8 T pe passat.
e diferenta mult prea mare. si mai ales, ca masina ta nu e stock vezi ca era putin mai jos un tip cu un bravo de 150 de cai, ala i de tine. |
Bate Passatu?:???:Plm si 4 bani:lol:,ma il incerc cu toate ca sunt constient ca ma bate..oricum nu stiu de ce vrei tu sa incerci cu mine pentru ca sunt cu mult sub nivelul tau:???:,dar incercam sa vedem;)
Vrei diseara?Vad ca esti din IF,daca vii in Buc in seara asta lasa-mi un pvt aici..sau mai bine iti las io nr meu pe pvt si ma suni...:rolleyes2 Aoleu,acu am recitit,nu e nici stock:???:,deci cat 170cp are?:lol::lol::lol:..nu,renunt ca nu e de mine,chiar nu are rost;),oricum iti las nr si suna-ma daca vrei ca iti gasesc oponenti pt caii tai;) |
pe hartie, da.
|
interesanta provocare, ma apuc si io de provocat masini de 70 de cai....de ce nu incerca baiatu cu golfu cipuit un leon fr?
|
golf cipuit?? as incerca si io:)
Mitsubishi colt 1.3 97cp...... Eagle Talon 180cp... daca e ceva astept:D hai uxd ce zici?? |
Quote:
Bai Kiki cam nerabdator in ultima vreme:-P. Dupa ca o sa-mi vina carnetul inapoi te-asi incerca eu. Tu cu coltul eu cu DSN.... Dar mai ai ceva de asteptat :x |
Quote:
|
nu ai sunat...poate azi suni si vb...
maniacu da man ne dam...desi cred ca mi-o iau ca e mai usoara a ta..dar de ce nu.... -cat despre carnet...ce sa fac...asta e carnetu meu este o hartie cu eminescu pe ea si scrie 500 lei:))) oricum... se apropie termenu:) |
Quote:
|
da, ma rog la mine e complicat:D you know the story deci cand vrei...ma anunti si incercam... oricum io merg pe principiu oricum fac o ilegalitate ca ma dau ce mai conteaza daca nu am carnet:))
|
Quote:
|
Kiki foloseste un thread special pt provocari,nu aici,si nu mai spune tot felul de tampenii ca faci ilegalitati,si fara carnet!
Dementule,unde-ti sunt creierii???? :!::!::!:Sterge-ti niste posturi va rog:!::!::!: |
creieri?? ce sunt aia?? :-??
|
Quote:
|
ok o sa vin dar mai tarziu pe la un 11 asa....ca scot masina din service special:D
|
kiki da si mie un mesaj ca poate trec si eu.P.S. ai facut masina?ca ziceai ca tre sa ii faci una alta
|
da am o surpriza mica :-" e numai una din sir o sa urmeze sapt viitoare alta deci maine vin azi nu am ajuns acum am sosit de la service....maine pe la 22:00 o sa fiu dau PM cu locu
|
Ba tu pana la urma cati cai ai pe masina aia?Hai poate veniti care vreti maine seara in parcare la kiss...ne vedem acolo mai vorbim,mai una alta..etc;)
|
e jaf masina frate un cazan...da si tu un PM cu locu io as veni
|
iesiti mai p seara?
|
Kiki te-am intrebat cati cai are nu daca e jaf sau noua:lol:,tzatzichi & kiki,tocmai am spus..eu ajung in jur de 10-10:30 pe kiss in parcare;),veniti acolo
|
Te risti si cu a mea ca tot ziceai si sunt si eu curios :P 10-10:30 nu-i cam devreme? de multe ori si la 12 e f aglomerat...
|
pai ne intalnim sa vorbim :D.nu a zis nimeni de trafic nimic :D
|
da deci ramane stabilit la 10 juma pe kiss pt gargara nimic mai mult...in prima faza...
|
Quote:
|
da-i bah in pana mea....ca ei stiu mai bine ca noi ce facem :) nai vazut ca in fiecare sunt la panda de la un cap la altu...stiu si ei f bine cum sta treaba. Asa cum si noi stim cum sta treaba cu ei :D
|
totu e sa fim cu un pas inaintea lor deci pe la 22_00 pacolo see you
|
Last week un GTC de 105cp n`a inteles nimic din mine,sapt asta alt GTC de 115cp la fel:???:
Of of mai mai:rolleyes2 Si acu juma` de ora Me Vs OPC LINE,Opel Astra 1.9CDTI 100 si nush cati cai Me Win:twisted: |
kitule am ceva pt tine un sfi incerci??
|
Quote:
Detalii? |
Quote:
|
Quote:
|